AIR MAX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ste i wi podlegli owom gloopom trendu???
Zashto su Air max toliko popularne???'

PS:U ziwotu ih ne bih koopila!!!!!!Pogotowo ne SAD
:azdaja::azdaja::azdaja:

hm... nisam primjetila,
ni da su popularne ni kakvi ih ljudi nose... glava mi je u oblacima a ne po tudjim nogama :rumenko:

u svakom slucaju, po slici bih rekla da su patike za sport/trcanje
ne trcim = ne trebaju mi

Ma da bre...Ajde sad u duhu pravih Srba da se podžapamo jesu li ili nisu džiberske patike.:dash:Nosite bre ljudi šta želite,onaj ko vas po tome meri kakav ste lik je minimum 10 puta veći šaban nego vi u njegovim očima.

Ma da bre...Ajde sad u duhu pravih Srba da se podžapamo jesu li ili nisu džiberske patike.:dash:Nosite bre ljudi šta želite,onaj ko vas po tome meri kakav ste lik je minimum 10 puta veći šaban nego vi u njegovim očima.
To brate!Ocigledno da imaju neke komplekse...
Kako neko moze da se kur$i sa patikama?Sta kad neko naidje on dize noge u vis da se vidi?
Ako ti se ne svidjaju nemoj ni komentarisati.Pogledaj koliko njih nosi air max i nosice jos dugo i ne mozete nista da promenite...
A vi nosite onda kineske starke ako vam se ne svidjaju maxerice...

Poslednja izmena:
Da li ste i wi podlegli owom gloopom trendu???
Zashto su Air max toliko popularne???'

PS:U ziwotu ih ne bih koopila!!!!!!Pogotowo ne SAD
:azdaja::azdaja::azdaja:

ne brate mis'im stwarno j b t ti gloopi trendovi... :roll: pre bih crkno nego koopijo gloope airmax tikepa. :cool:

-крептоман
Па београдски ђилкоши... :roll:

-Ива
Тренерке нису увучене у беле чарапе, него имају ранфлу доле или се стежу. Тако је ем удобније милион пута, ем лепше изгледа него широка тренерка која се вуче по поду...
batice, nema bolje stvari od shirokih trenerki. Pa se pusti neki lagan hiphopic i luta se ulicama, a sve onako fino landara, uh! :heart:

Inace sto se tice airmaxa, moja observacija jeste da takve patike nose grupacije bliske navijackim grupama. Meni generalno nisu lepe... :neutral:

Hejtera je bilo i biće,i to svega i svačega.Iskreno hejtujem takve ljude koji svuda zabadaju nosinu i k*njaju na usta o svemu i svačemu,ko da im **** nije dovoljan...Gledajte narode svoja posla,nađite srodnu dušu,razmnožavajte se.Ili kraće,uzmite budak u ruke jer ste toliko dokoni da ne znate šta ćete sa sobom pa bistrite da li je i šta džibersko.

batice, nema bolje stvari od shirokih trenerki. Pa se pusti neki lagan hiphopic i luta se ulicama, a sve onako fino landara, uh! :heart:

Брате нема ништа боље од тренџе са добром ранфлом доле, па пустиш неку тврду репчину и цепаш, а ништа ти не ландара ко неком црњи реперу, него онако Д РИЛ СРБИЈАН СТАЈЛ! :cool: :heart:

''Враћамо на пут српску генерацију, сви полако улазе у дизел организацију...'' :cool:

ne brate mis'im stwarno j b t ti gloopi trendovi... :roll: pre bih crkno nego koopijo gloope airmax tikepa. :cool:

Inace sto se tice airmaxa, moja observacija jeste da takve patike nose grupacije bliske navijackim grupama. Meni generalno nisu lepe... :neutral:

Ma kakvi pravi navijaci nose samo Lacosta ,Fred Perry ili eventualno neke adidas ,obavezno bele :mrgreen: ovi u maksarama su klosari :lol:
mada ozbiljno ne vidim nista lose u njima , ipak su ubedljivo najsabanskije patike svih vremena one puma-ferari , od toga nema gore:mrgreen: i sve te spicaste i sjajne generalno

ja imam dva para air max i sad cu da se ponasam kao dziber ima da ih stavljam na ruke i da ruke dignem u vis i da pricam pede*i i kuc*e vidite aaaaaa :D:D i na svakih pola sata ima da menjam ove sa ruku i nogu! Ako mi neko kaze da sam dziber ima da mu prospem mozak!!!:D:D :hahaha:

batice, nema bolje stvari od shirokih trenerki.

agree
-Ива
Тренерке нису увучене у беле чарапе, него имају ранфлу доле или се стежу. Тако је ем удобније милион пута, ем лепше изгледа него широка тренерка која се вуче по поду...
obuci sorc onda :D

@tema
smesno mi je kad vidim lika koji uvlaci duks u trenerku, a trenerku u carape, i onda max patike :green: al sto bi me tangiralo toliko da razglabam o tome ovde, kakve to veze ima sa mnom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back