Ai software generic

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.722
Ne razumem ai tehnologiju , to bi mogli da mi objasnite...ali onako kako se objasnjava inzenjeru...

Sledece sto sledi je definisanje potrebe, moja potreba je nesto sto nastaje iz raznih projekata...
Projektna dokumentacija koja je prillagodljiva svakom projektu.
E sada, ja sam nasao notebook notes software koji mi daje slobodu kreiranja notebook baze mesanih sadrzaja, znaci slike, pdf, bookmark,tabele sa blago formatiranim sadrzajem, i export mogucnoscu solidnog gnezdenja u html , pdf, json i nekim drugim formatima..

Ono sto bi bio neki savremeni zahtev je da postoji ai software koji je implementiran , a da ja mogu da ga ucim....ili da uci od mene....tj da baza njegovog znanja i podesavanja raste i da se drzi offline ako je moguce ili u cloudu ako bas nije moguce offline i da je vucem za sobom, kao alatku koju cu koristiti u projektu...
Kao interfejs alatku minimalno , a ako moze vise onda i vise, kao npr knowledge base bazu...mada se ustezem da koristim rec knowledge base jer se to cesto papazjanise .....

Da li danasnja ai tehnologija to omogucava?
Da li su one price integrisite ai sami i filmovi gde usa tinejdzeri integrisu sami ai u svoje mob apps samo zvake....
Video sam razne ponude primenjenih ai , gde su autori vise nego jadno odradili sta god da su odradili a traze novac poprilican ili ikakav za to....
Da li postoji generic ai koji je vec preoformljen pa se dalje samo razvija na neki razuman a ne neki memory cudoviste leak nacin...

Da li uopste programeri danas mogu da se izrazavaju prema inzenjerima?
Mislim na forumima, znam da mogu ovako ne mnogo njih , ali neki mogu...

Napomena, koristim AI jedan koga sam uspeo da nagovorim da mi struktuirano daje odgovore, u formi koja mi odgovara, znaci potvrdjuje na drugaciji nacin da je razumeo pitanje, iznosi probleme u sustinskim detaljima u vezi pitanja, zatim navodi taksativno etape , zatim navodi moguca resenja, zatim navodi search keyword po kojim cu dalje razvijati znanja, daje zakljucak i upozorava na moguce greske i posledice...

Zanimljivo , samo da dodam kad sam napisao notebook, misli se na vrstu softwarea koji malo laksi i laksi od tekst procesora...a nekad vise sposobni da cross linkuju stvari....mada word poseduje ili je posedovao mogucnost pravljenja strukture doc i docx dokumenata u strukturu i nije bilo lose, notebook je laksa varijanta toga i ne pravi bagove koliko word...

Back