АИ сексуални роботи „идентични људима"

Ja u stvari mislim da bi ti roboti puno pomogli vecini muskaraca pa i u romanticnom smislu. Paz sad..
Vecina zna za caku da kad nemas redovan seks, devojku, teze je naci devojku. Kada imas, nekako je lakse, ako ih imas vise, onda ti one same prilaze. Mislim da je to zbog neispraznjene seksualne energije.To zene namirisu i pomisle ovaj je ocajan. Ovako bi imao seks robota i kad god si u kaficu i pricas sa nekom zenskom u glavi ti je, ma boli me uvo, kuci me ceka Pamela obucena u doktoricu da mi meri puls. Pa ti srce se potrudi a ako neces, wha evaaaa.

Ne vidim ništa loše u tome da neko zadovolji sebe. Čak smatram to praktičnim jer može fizički da vežba poze.
Ovako postavimo stvari da bi sagledali stvari racionalno.

Godina je dvadeseta, covecanstvo hrabro gazi trecim milenijumom. Covecanstvo je vec davno ovladalo vatrom i tockom, pronaslo je struju. Nekih 50 godina nakon odlaska na mesec, planira se osvajanje marsa i ostalih planeta u sistemu. Vec uveliko je ukljucen u struju nuklearni hidronski kolajder, sudarac cestica koje putuju brzinom svetlosti u potrazi za tamnom materijom u nastojanju da se otkriju tajne kosmosa. Uveliko se raspravlja o teoriji struna, relativiteta zakrivljenju prostor vremena. Jos uvek se nastoji odgonetnuti sta je gravitacija. Ljudi savladavaju levitiranje predmeta zvukom, telepatiju itd.

I dok svom snagom intelektualno nadmocniji potomci homosapiensa guraju da proniknu tajne zivota postojanja vremena prostora sila i dimenzija koje nas okruzuju - ima i onih drugih koji stavljaju organ za reprodukciju u uticnicu i ocekuju pozitivan rezultat, usavrsavanje, poboljsanja.

Ron Jeremy, Terminator 3 and 16 others dislike this.

Ovako postavimo stvari da bi sagledali stvari racionalno.

Godina je dvadeseta, covecanstvo hrabro gazi trecim milenijumom. Covecanstvo je vec davno ovladalo vatrom i tockom, pronaslo je struju. Nekih 50 godina nakon odlaska na mesec, planira se osvajanje marsa i ostalih planeta u sistemu. Vec uveliko je ukljucen u struju nuklearni hidronski kolajder, sudarac cestica koje putuju brzinom svetlosti u potrazi za tamnom materijom u nastojanju da se otkriju tajne kosmosa. Uveliko se raspravlja o teoriji struna, relativiteta zakrivljenju prostor vremena. Jos uvek se nastoji odgonetnuti sta je gravitacija. Ljudi savladavaju levitiranje predmeta zvukom, telepatiju itd.

I dok svom snagom intelektualno nadmocniji potomci homosapiensa guraju da proniknu tajne zivota postojanja vremena prostora sila i dimenzija koje nas okruzuju - ima i onih drugih koji stavljaju organ za reprodukciju u uticnicu i ocekuju pozitivan rezultat, usavrsavanje, poboljsanja.

Ron Jeremy, Terminator 3 and 16 others dislike this.
Pa, složimo se da se ne slažemo. :D

Back