AI на Крсти у посебној улози

Пилипенда

Veoma poznat
Poruka
13.792
Кад смо већ добили AI на Крсти... нешто ми паде на памет. Није да сам баш детаљније промислио, ал паде ми на памет па ево да „лупим”. Можда би могло бити занимљиво на сваком потфоруму имати једног „члана” који би заправо био AI налог, јасно означен као такав, који би се по „свом нахођењу” укључивао у теме са свог потфорума тј. „понашао се” као и сваки други члан. Можда би то могао бити и један једини налог који би „шарао” по цијелом форуму... Немам појма, ја лупих па ви видите...

Upvote 0
Кад смо већ добили AI на Крсти... нешто ми паде на памет. Није да сам баш детаљније промислио, ал паде ми на памет па ево да „лупим”. Можда би могло бити занимљиво на сваком потфоруму имати једног „члана” који би заправо био AI налог, јасно означен као такав, који би се по „свом нахођењу” укључивао у теме са свог потфорума тј. „понашао се” као и сваки други члан. Можда би то могао бити и један једини налог који би „шарао” по цијелом форуму... Немам појма, ја лупих па ви видите...
misliš da "zaposlimo" 40-tak AI-a? tj. jednog sa 40-tak pipaka?
Mislim da će brrrrzo doći do toga, al ne našom voljom...

misliš da "zaposlimo" 40-tak AI-a? tj. jednog sa 40-tak pipaka?
Mislim da će brrrrzo doći do toga, al ne našom voljom...
Рекох, није да сам нешто промислио или разрадио замисао, тек онако лупих. Сад се нешто мислим... то би свакако подигло посјећеност јер би се вјероватно многи радо „прегањали” с таквим налозима, а чак и без тога, тај налог би набијао посјећеност гдје год је нема. :lol:

Ubacivanje AI sagovornika bi ubilo forum i odbilo bi i stare i nove clanove, u tom slucaju bi se tek svi odlucili za potpun prelazak na druge socijalne mreze gde ima "ljudi" i gde mogu da imam autenticnu "organsku" interakciju sa "zivim" bicima. Jer ja ako zelim da se konsultujem sa Ai ne treba mi forum.

Poslednja izmena:
A šta je ovo? Videh pre neki dan...

1734553775449.png

Ubacivanje AI sagovornika bi ubilo forum i odbilo bi i stare i nove clanove, u tom slucaju bi se tek svi odlucili za potpun prelazak na druge socijalne mreze gde ima "ljudi" i gde mogu da imam autenticnu "organsku" interakciju sa "zivim" bicima. Jer ja ako zelim da se konsultujem sa Ai ne treba mi forum.
Valjda tek na tim drugim mrezama AI hara, forum je nepogodna platforma za to.

pa ono izgleda da ima oko 900 botova na ovom forumu koji vec odavno prekopavaju

Back