C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.000
Stoka se prepoznala u poruci pa ih pogodilo.
CAR

CAR

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako sad da ga bombarduju posle take lepe cestitkeStoka se prepoznala u poruci pa ih pogodilo.![]()
CAR![]()
Ebem ti obrezane...Znali su Templari lepo da vas nauče redu i mirnom ponašanju...Vaskrsnuće oni...To budi sigurna...Nije uopšte problem u kritici Crkve ,nego što ti bolidčići,Čavez,Neđad i slični,vide samo tuđe mane...Bre,čovek vodi najveću islamsku diktaturu u modernom svetu,uz Saudijsku Arabiju...eo jos jednog podlaca.jel vis da je lepo cestito bozic i upoznao debile o njihovoj veri.tj.reko im u cega veruju...posto oni ne znaju sta i zasto slave.
![]()
Jel porucio nesto i onom zlocincu iz Vatikana???
To je moralno rasulo hrišćanstva,islama,budizma,hinduizma...Svih monoteističkoh organizovanih religija...Vreme je za univerzalnu religiju.Ili potpuno ukidanje istezapadnjackom moralnom rasulu.
To je moralno rasulo hrišćanstva,islama,budizma,hinduizma...Svih monoteističkoh organizovanih religija...Vreme je za univerzalnu religiju.Ili potpuno ukidanje iste![]()
Istrulio krst...Zbog večnosti ljudi zaboravili na SVOJE živote...Došo je kraj...Грешиш, и то дебело..Хришћанство није у расулу..већ ватикан и др јереси и секте...
Православље никада неће бити у Расулу, јер Православну Цркву, води Свемогући Господ...а не папа или неко трећи!
To je moralno rasulo hrišćanstva,islama,budizma,hinduizma...Svih monoteističkoh organizovanih religija...Vreme je za univerzalnu religiju.Ili potpuno ukidanje iste![]()
Nemaju više upotrebnju vrednost...Jer su uvek služile za nešto drugo,kao onaj sirup,što sadrži šećer da se ne bi osetilo gorko...Slažem se ja da je to dobra obmana,čak VRAŠKI dobra...Ali i dalje obmana...Šo bi se reklo d oldest trik in d buk...To bi možda bio prvobitni efekat...Religija budućnosti mora biti ili astro ili lunarne prirode...U svakom slučaju vezana za Nebo,odakle smo došli...To nije nebo hrišćanstva i islama,naravno...Kosmičko doba je došlo....ta tvoja bi jos veci haos unela medj zabludeli narod
Nemaju više upotrebnju vrednost...Jer su uvek služile za nešto drugo,kao onaj sirup,što sadrži šećer da se ne bi osetilo gorko...Slažem se ja da je to dobra obmana,čak VRAŠKI dobra...Ali i dalje obmana...Šo bi se reklo d oldest trik in d buk...To bi možda bio prvobitni efekat...Religija budućnosti mora biti ili astro ili lunarne prirode...U svakom slučaju vezana za Nebo,odakle smo došli...To nije nebo hrišćanstva i islama,naravno...Kosmičko doba je došlo...
Istrulio krst...Zbog večnosti ljudi zaboravili na SVOJE živote...Došo je kraj...
Ah,većč osećam tu toplinu i divan miris spaljenog mesa...U ime Hrista! Skok u Ambis...Za njega...Nije dovoljna jedna duša...On želi milijarde...U sebi...Da bi živeo...Te duše su posebne...Svaka.A on ih guta pohlepno...O čemu ti pričaš?Твој отворени сатанизам и хула....показује само да си обична малоумна сатанистичка бараба...
Али ти ћеш већ одговарати пред Богом, за ове малоумне и кретенске изјаве!
Istrulio krst...Zbog večnosti ljudi zaboravili na SVOJE živote...Došo je kraj...
To je bre jezgro belosvetskog zla...Zato ja to i podržavami zato si stavio pentagram kao avatar a pozivas se na templare
znao sam da je vatikan povezan sa satanistima
To je bre jezgro belosvetskog zla...Zato ja to i podržavam![]()
Zlo nema granice...Malo zlo je isto kao i velikoko priznaje pola mu se dodaje![]()