Ahem, Ahem... pomoc

zasto da traje krace? - veza sa deckom na daljinu, i retko se vidjamo, jer ja imam skolu...a sad mi se potrefilo da mi kasni, pa me nervira, jer bi trebalo da je do sad gotovo!!!
pa mi je ovo prvo palo na pamet...lepo sam rekla da sam totalni amater i ne znam nista...mada, znam da nisu stvari za zezanje - takodje, da bih trebala da odem kod doktora za savet, medjutim njima ne verujem iz iskustva...a da putujem do nekog drugog bas i nemam vremena...
nego ja sam mislila i na ona pomocna sredstva pored pilula (ako ih ima) - tipa caj i tako to...

koji je fazon sa tamponima? nikad nisam koristila

zasto se sad osecam k'o da treba da propadnem u zemlju???!!!
ja pokusavam da prikupim informacije, naravno da sam zahvalna sto mi uopste odgovarate na ovako mozda vama glupa pitanja, ali ja stvarno ne znam
ako ce te me prozivati zbog toga, pa ne znam ni kako da povucem temu...
kod doktora sam rekla da necu da idem, zato sam ovde i dala temu
sta god mi rekli kod nasih doktora necu da krocim! bar ne u ovom bloku ili u zemunu ili u beogradu! novi sad - mozda, ali za to nemam para...

Rekao bih da je vecina tvojih problema u glavi. Rashchisti prvo malo neke stvari sama sa sobom a onda se petljaj sa ginekolozima i hormonima.

Eto, toliko od mene... Tema o menstruaciji, a ja vec dva post-a... :roll: Pa shta ce sveeeeet misliti?!

Tema o menstruaciji, a ja vec dva post-a... - LePiaf

da li ste znali da se na tastaturi (od kompa) nalazi vise bakterija nego u WC solji ??? (za mobitel tastaturu, moze biti samo jos gore....)

a sveeeeet nek misli sta hoce, nisu ti valjda otpali prsti???

izvini

izvini jeele, ali si stvarno zatucana
neces kod ginekologa i to u beogradu?
iz kog to razloga?
ne verujes doktorima a verujes ranonimnim osobama na forumu internet krstarice i njih si dosla da pitas za savet?
ne verujes nasim doktorima?
a cijim to doktorima verujes.
stvarno sam se sablaznila, a to mi se retko desava :lol:

prokletinja:
Aha, obavezno. Ovo nije moguce, ni sa bioloskog ni, sa stanovista zdravog razuma. Pobogu.

Citiraš samo jednu rečenicu, pa onda se podsmevaš... Da si malo bolje pogledala videla bi da nisam bila naš mnogo ozbiljna kad sam to pisala, ali jeste činjenica da mi tampon brže pokupi ono što bi mrljavilo danima pa umesto 6, meca mi traje 5 dana...

evo i zasto,
moja majka je '57. godiste, imala je najobicniju bakterijsku infekciju, nisu moglu to da joj utvrde, a imala je strasne bolove i grozno se osecala, moj otac ju je vodio na sve moguce klinike u beogradu, usput bi joj svaki prepisao nesto drugo, i rekao nesto drugo, i tako su joj prepisali da ide 10dana na neke inekcije (gentomicin), i to 2put na dan.
kad je prestala da ih prima, postalo joj je jos gore (inace bila je kod svih vrsta doktora), nije mogla da se pokrene, onda su mislilli da je je tumor u mozgu...
medjutim ispalo je da su joj te inekcije, potpuno unistile centar za ravnotezu u malom mozgu, i culo za razvnotezu u levom uvetu.
to je bilo oko pocetka decembra...i ona je ostala nepokretna neko vreme. medjutim bolovi su bili preveliki, i nije mogla bukvalno nista da uradi, a mesto u bolnici nije dobila...tako da je sve palo na mene, dok je moj otac radio kao lud, jer je moja majka dobila platu od 3000 i kusur jer je bila na bolovanju (ona je diplomirani pijanista, prosvetni radnik)
i na kraju umrla je 22. decembra. od pogresne dijagnoze i to od bakterijske infekcije koje niko nije mogao da ustanovi sta vise uvek bi joj davali nesto sto uopste nije bilo za lecenje!

i eto

da, naveli smo te da ispricas svoj problem i ocaj i sada cemo samo zblanuto da zijamo u ekran.
nekoliko puta sam napisala da ne treba reagovati kao mazga sta god neko izneo kao problem.mozda nekome zivot zavisi od toga.
jee za to sto se desilo tvojoj mami nema reci, ali ne mozes tako kruto gledati na stvari.mojoj sestri su lekari u subotici ubili bebu u stomaku.da li to znaci da ako mi se desi nesto u tom gradu necu potraziti pomoc lekara? ima mnogo takvih primera. zasto mislis da bi te u novom sadu bolje tretirali? ili bilo gde.mlada si, najbolje je da se posavetujes, stvarno, sa nekim lekarom. ovde ne mozes dobiti ni pola dobrog odgovora, lose si mesto izabrala.
nemoj prekidati tok menstrualnog ciklusa.verovatno ti kasni zbog prezivljenog stresa. to vec moze da bude problem i moraces svakako da se obratis strucnom licu.i dobro sagledaj stvari.da ti ja sad ne tupim mnogo, ali razmisli dobro i za taj prvi odnos.cuvaj se.

Joj jelo sa cim se ti opterecujes. :roll: Imam i ja vezu na daljinu i kada sam na zimu dolazila kod njega na 2 nedelje, na dan putovanja sam dobila (isto mi je kasnilo)! :roll: Naravno da mi je bilo krivo ali preziveli smo, nije mi palo na pamet da skracujem, izbegavam menstruaciju hormonima.
A to sto neces da ides kod lekara moze samo da ti dodje glave.

Back