aha evo teme za muskarce

zenidba

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja se stvarno pitam da li je neko dovoljno glup da poveruje da je treci ili cetvrti a ima posla sa zenom koja ima trideset i vise godina...
a desava se - letos se zamalo nisam zadavila vinom kad sam cula ortakinju (36 godina zena ima) kako vereniku poverava da joj je bas cetvrti :lol: . kad je vrisnula na mene a stvarno sam se sucajno zagrcnula - kako neko danas jos ima potrebu da laze u tim godinama, i kako neko ima potrebu da u to poveruje, nije mi jasno.
Скоро 80% жена увек тврде да им је актуелни трећи. Стара фора.
Дебилно је, стварно, о томе и говорити у неким годинама. У данашње време од 15.? :lol:

ko da ja btino ciji je klon - jesmo se lepo ispricali? jesmo :lol:
dzordzi, ne tvrdim, naravno - mozda i mozes da provalis za svaku, mozda su to mladje devojke i zene, nema veze.
u sustini, meni je bzvz i kad neko pita tako nesto i kad laze, isto mi je to.

Ok ja ti kazem da sam 300x namazaniji od njih..ovde neke ribe koje nikad nisam video samo po pitanjima koje mi postavljaju znam da su prosle sito i reseto..ono da ih vidim u 4 oka nema sanse da bi me mogle slagati..takav pogled imam koji razoruzava:lol:

Ok ja ti kazem da sam 300x namazaniji od njih..ovde neke ribe koje nikad nisam video samo po pitanjima koje mi postavljaju znam da su prosle sito i reseto..ono da ih vidim u 4 oka nema sanse da bi me mogle slagati..takav pogled imam koji razoruzava:lol:
Dzorzdi revolverash.Imam sestru koja je izmenjala nemam pojma koliko mushkaraca i tvrdim da bi te slagala ko kad bi rekla chiao a ti ne bi to primetio,poshto to radi svaki dan.Laze ko pas.

apsolutno je nebitno to, autore topika koji si ženi po redu u seksualnom smislu, zato što je žena pasivna, na rubu, repu dogadjanja kada je seks u pitanju posmatrano u opštem smislu. ona sa većim brojem partnera u prošlosti , ako je zdrava i čitava jošte, može samo da bude bolja ljubavnica , uslovno govoreći,može a i ne mora,a nije ni bitno naročito kad jeveć žena objekat u tim igrama muškarac subjekat, predikat je sam čin. priloške odredbe i apozicija su delimično do žene delimično do muškarca ali muško tu rmbači dosta više,ako analiziramo iz ugla učinka, a zanemarimo zadovoljstvo.
odakle sledi da žena dakle ne mora da bude čedna ili neiskusna da bi bila pogodna za ženidbu već se u obzir uzimaju drugi elementi,al ono što je sigurno jeste da se ja definitivno ne bi udala za nekog kome sam provereno druga

Pa i nisam..ono precutkivao sam i njene lazi jer su tad bile bezazlene samo je sebe na kraju sjebala na sve strane..mada nije to nista strasno ono i rodjeni burazer laze..ortaci..svi redom

Jednom sam prevario jednu dugogodisnju vezu....grizla me savest zbog toga...ali samo do trenutka kada sam saznao da me je ona prevarila deset puta cesce. :lol:

Sto se laganja tice, ja sam negde cuo da covek u toku dana slaze 200 puta. :eek: Jeste, to su sve bezazlene lazi, ili lazi iz nuzde sto se kaze...ali ipak sokantan podatak.

apsolutno je nebitno to, autore topika koji si ženi po redu u seksualnom smislu, zato što je žena pasivna, na rubu, repu dogadjanja kada je seks u pitanju posmatrano u opštem smislu. ona sa većim brojem partnera u prošlosti , ako je zdrava i čitava jošte, može samo da bude bolja ljubavnica , uslovno govoreći,može a i ne mora,a nije ni bitno naročito kad jeveć žena objekat u tim igrama muškarac subjekat, predikat je sam čin. priloške odredbe i apozicija su delimično do žene delimično do muškarca ali muško tu rmbači dosta više,ako analiziramo iz ugla učinka, a zanemarimo zadovoljstvo.
odakle sledi da žena dakle ne mora da bude čedna ili neiskusna da bi bila pogodna za ženidbu već se u obzir uzimaju drugi elementi,al ono što je sigurno jeste da se ja definitivno ne bi udala za nekog kome sam provereno druga
u ono vijeme ni ja nisam htio nenaucenu zenu,jer pazi situaciju da nezna nista o seksu, apa to nije zdrava osnova za brak..Ako je vec naucno dokazano da se brak u 90 posto sastoji od seksualne ravnoteze
onda je jasno da u tom dijelu ako dodje do nekog kraxa onda dolazi do traumaticnih stanja i nesklada..Cedna zena vuce problem cednosti i u drugim oblastima buduceg bracnof zivota, pa eto i tu problema, ne zelim reci da treba uzeti zenu iz javne kuce,no iskusnu u ljubavi....

Back