aha evo teme za muskarce

zenidba

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prvo ,muškarac se ne ženi za ženu već on ženi nju

A drugo šta ono bi a da prvi drugi e pa ako taj prvi više nije tu onda je logično da sam sada ja prvi a ne drugi odnosno da je on koji je bio prvi sada drugi .
Jel sad jasnije

Прво, не каже се за жену, неко жену. Не мош се удаш ако то не знаш . Жене се удају за, а мушкарци немају за, него мужкарци жене жееене..
Ма ајде, бре, сад ћу ја да одговарам на ова питања за тинејЂере.. :lol:
Ко се још сећа своје прве љубави лол..

Odma ..., pa brale kaze se jedan ko nijedan ...

Biti stvarno drugi , pa to se danas racuna ko prvi ... odma treba tako stvorenje da se zeni , bez razmisljanja ... i tog prvog frajera da se nadje za kuma ... pa da ...

Problem je ako su bila 222 , a mala tvrdi da si 2 ( drugi ) .

Ma nije problem shto je mala teshka kurba , nego shto LAZE BRE !

Boli me tulipan koji sam joj, ako osetim da sa njom mogu da provedem svoj zivot srecan i veseo onda je to to. K`o da postoji neki izdrkani kalup po kome svi moramo da trazimo zene...Sta god mene cini srecnim automatski podrazumeva da me svrbe testisi za misljenje okoline.

ja se stvarno pitam da li je neko dovoljno glup da poveruje da je treci ili cetvrti a ima posla sa zenom koja ima trideset i vise godina...
a desava se - letos se zamalo nisam zadavila vinom kad sam cula ortakinju (36 godina zena ima) kako vereniku poverava da joj je bas cetvrti :lol: . kad je vrisnula na mene a stvarno sam se sucajno zagrcnula - kako neko danas jos ima potrebu da laze u tim godinama, i kako neko ima potrebu da u to poveruje, nije mi jasno.

ja se stvarno pitam da li je neko dovoljno glup da poveruje da je treci ili cetvrti a ima posla sa zenom koja ima trideset i vise godina...
a desava se - letos se zamalo nisam zadavila vinom kad sam cula ortakinju (36 godina zena ima) kako vereniku poverava da joj je bas cetvrti :lol: . kad je vrisnula na mene a stvarno sam se sucajno zagrcnula - kako neko danas jos ima potrebu da laze u tim godinama, i kako neko ima potrebu da u to poveruje, nije mi jasno.

pa cekaj bre

ima zena sa malo muskaraca pa skoro nijednim

Boli me tulipan koji sam joj, ako osetim da sa njom mogu da provedem svoj zivot srecan i veseo onda je to to. K`o da postoji neki izdrkani kalup po kome svi moramo da trazimo zene...Sta god mene cini srecnim automatski podrazumeva da me svrbe testisi za misljenje okoline.

Sve je to lepo, to liberalno razmisljanje itd., ali to sto ce ona tebe ciniti srecnim ne podrazumeva da ces ti takvoj ribi (koja ih je pre tebe imala sto komada recimo) biti zanimljiv citavog zivota. Cak sta vise, mala je verovatnoca za to.

Ima ona stara: you can´t make a hoe a housewife. :mrgreen: ;)

Cemu uopste potreba da laze i smanjuje broj??? Bas bezveze. Ne samo sto njega laze, nego laze i samu sebe.

pa cekaj bre

ima zena sa malo muskaraca pa skoro nijednim

Mozda je koleginica Mojrae poznaje i zna da nije imala tri lika pre ovog u zivotu, nego prosecno toliko njih u jednom mesecu. ;)

dobro je mathea, ne moras da mi persiras :lol: nije da se bas toliko ne znamo
drugi primer, isto bliska drugarica - svi je zale jer je sama, a niko ne zna da je sa jednim ozenjenim tipom vec deset godina i vise. kao, ona nije imala tipa u zivotu i svi misle da jadna neiskusna a meni vise muka i da ih slusam.

To ti je tako. Na ono sto znas o nekom dodaj jos najmanje pola toga (recimo konkretno cifre likova/riba sa koliko su bile/bili po sopstvenoj izjavi, pa umnozi sa najmanje 2, pa si onda tu negde). :lol:

Ako nije tajna, moze da se zna koliko imas godina?

cekaj

znaci npr. imam 30 + godina i zaista sam imala samo jednog frajera meni se SVAKAKO nevjeruje?

pa to znaci svaka je koorva (manja ili veca) po vasem razmishljanju

Back