Ah, ti dejtovi... ^^

Ok, ajde ja cu napisati svoje u svakom slucaju :)

1. Pukle su mi bretele na haljini dok sam sedela u njegovim kolima :hahaha:

Bilo leto, bas neko toplo vreme, a ja se zavalila u sediste... i pukne prvo jedna, a onda i druga.
Ja sam pokusavala da drzim haljinu s obe ruke da gornji deo ne padne ... On je bo u soku.
Zavrsilo se dobro, jer sam ga odmah zamolila da ih zaveze jednu o drugu, iza vrata :lol:

2. Lose iskustvo je bilo kada sam prosula kafu na sto....
ali to je bilo jos u srednjoj skoli... i to sa nekim drugom koga nisam dugo videla,
tako da nisam sigurna da li je to bio bas dejt :)

a to :)

upoznalis mo se u kaficu subota uvece razmenili brojeve i sutradan se cujemo i da odem po nju da izanjemo na pice
pozvonim na vratima otvore se vrata i pozove me gore
njeni nisu bili tu, otisli negde na rucak kod prijatelja, mladi smo bili oko 19 g
i umesto da izadjemo provedem par sati u njenoj sobi i padne prvi keksic:)

a to :)

upoznalis mo se u kaficu subota uvece razmenili brojeve i sutradan se cujemo i da odem po nju da izanjemo na pice
pozvonim na vratima otvore se vrata i pozove me gore
njeni nisu bili tu, otisli negde na rucak kod prijatelja, mladi smo bili oko 19 g
i umesto da izadjemo provedem par sati u njenoj sobi i padne prvi keksic:)

:lol:

bas lepo iznenadjenje ^^

Carica :mrgreen:

Bio sam momak, pre armije.

Kasno uveće, prošla ponoć, sedimo u parku moje društvo, muško,na jednoj klupi i zezamo se, i jedna grupa devojaka na drugoj klupi. Poznavali smo se površno, ono, zdravo za zdravo.

Jedna od njih mi je odavno bila zapala za oko, i ja magarac, to sam ranije rekao mojim drugarima. I uhvatiše da me zezaju, otvoreno, da devojke čuju. :lol:

Nisam imao kuda, ustadoh ja i priđoh joj. Pitah je da prošetamo, ona me odbi. Ja počeh laganim pristupom i toplim rečima, nabacivši joj o njenoj lepoti, privlačnosti, itd...
Očigledno sam je udavio pričom, kad ona odjednom: " da se skineš go ovde na sred centra, nebih sa tobom". Ja zinuo. Svi se učutali, ni komarac da se čuje. E sad, ili da se pomirim sa korpom, i da me zezaju ceo život, ili da se dokažem. :lol:

Pitah je ja:" Ako se skinem go, i budem stojao 5 minuta na sred parka gde svi prolaze, sex pada odmah?" Ona reče - DA!

Skinus se ja go, i stadoh na sred parka. Nisam skrivao ništa, a što je interesantno, obuhvatio me neki ponos. :lol:

Svi su čutali osim ženskih koje se smejuljile. :lol:

Mislim se ja, sad ču da te naučim pameti, jer nisam ni onda voleo podsmevanje, jer sam tako to i shvatio.

Dadoše mi signal da je prošlo 5 minuta, i ja umesto da požurim da se obučem, ja onako go, lagano joj priđoh. Rekoh, Slušaj mala, sad zapamti za ceo život kako izgledam, ovako go, a sad neču da te kresnem ni da mi plate! Ni sad, ni bilo kad! Malo sam bio ljutit.

Prvo pocrvene ona u licu, pa poblede, i nije reč rekla. Obukoh se ja, i odoh sa momcima kući.

Kasnije me je jurila, molila, i lično, i preko drugih, da se pomirimo, i da će mi pružiti sve što poželim. Bih tvrda srca, nisam popustio.

Sretoh je jednom prilikom kada sam dolazio na godišnji sa svojom ženom iz Austrije, videh je ide pod ruku sa jednim šonjom. Po izgledu sam zaključio da je čovek koji nije bio za nju, ni pod nokat.

Prolazeći pored nje, prepozna me, i videh suze u njenim očima. Rastužih se i ja, ali nisam smeo to pokazati, jer mi žena bila samnom. A moja žena tada, kad smo se uzeli, bila je riba ipo, na šta su mi mnogi zavedeli. :lol:

Lepa priča. i poučna, za mlade dame. Pazite šta radite, jer život može proći pored vas, a posle ebanja, nema kajanja. :lol:

Poslednja izmena:
Bio sam momak, pre armije.

Kasno uveće, prošla ponoć, sedimo u parku moje društvo, muško,na jednoj klupi i zezamo se, i jedna grupa devojaka na drugoj klupi. Poznavali smo se površno, ono, zdravo za zdravo.

Jedna od njih mi je odavno bila zapala za oko, i ja magarac, to sam ranije rekao mojim drugarima. I uhvatiše da me zezaju, otvoreno, da devojke čuju. :lol:

Nisam imao kuda, ustadoh ja i priđoh joj. Pitah je da prošetamo, ona me odbi. Ja počeh laganim pristupom i toplim rečima, nabacivši joj o njenoj lepoti, privlačnosti, itd...
Očigledno sam je udavio pričom, kad ona odjednom: " da se skineš go ovde na sred centra, nebih sa tobom". Ja zinuo. Svi se učutali, ni komarac da se čuje. E sad, ili da se pomirim sa korpom, i da me zezaju ceo život, ili da se dokažem. :lol:

Pitah je ja:" Ako se skinem go, i budem stojao 5 minuta na sred parka gde svi prolaze, sex pada odmah?" Ona reče - DA!

Skinus se ja go, i stadoh na sred parka. Nisam skrivao ništa, a što je interesantno, obuhvatio me neki ponos. :lol:

Svi su čutali osim ženskih koje se smejuljile. :lol:

Mislim se ja, sad ču da te naučim pameti, jer nisam ni onda voleo podsmevanje, jer sam tako to i shvatio.

Dadoše mi signal da je prošlo 5 minuta, i ja umesto da požurim da se obučem, ja onako go, lagano joj priđoh. Rekoh, Slušaj mala, sad zapamti za ceo život kako izgledam, ovako go, a sad neču da te kresnem ni da mi plate! Ni sad, ni bilo kad! Malo sam bio ljutit.

Prvo pocrvene ona u licu, pa poblede, i nije reč rekla. Obukoh se ja, i odoh sa momcima kući.

Kasnije me je jurila, molila, i lično, i preko drugih, da se pomirimo, i da će mi pružiti sve što poželim. Bih tvrda srca, nisam popustio.

Sretoh je jednom prilikom kada sam dolazio na godišnji sa svojom ženom iz Austrije, videh je ide pod ruku sa jednim šonjom. Po izgledu sam zaključio da je čovek koji nije bio za nju, ni pod nokat.

Prolazeći pored nje, prepozna me, i videh suze u njenim očima. Rastužih se i ja, ali nisam smeo to pokazati, jer mi žena bila samnom. A moja žena tada, kad smo se uzeli, bila je riba ipo, na šta su mi svi zavedeli. :lol:

Lepa priča. i poučna, za mlade dame. Pazite šta radite, jer život može proći pored vas, a posle ebanja, nema kajanja. :lol:

Zanimljivo ....

Ok, ajde ja cu napisati svoje u svakom slucaju :)

1. Pukle su mi bretele na haljini dok sam sedela u njegovim kolima :hahaha:

Bilo leto, bas neko toplo vreme, a ja se zavalila u sediste... i pukne prvo jedna, a onda i druga.
Ja sam pokusavala da drzim haljinu s obe ruke da gornji deo ne padne ... On je bo u soku.
Zavrsilo se dobro, jer sam ga odmah zamolila da ih zaveze jednu o drugu, iza vrata :lol:

2. Lose iskustvo je bilo kada sam prosula kafu na sto....
ali to je bilo jos u srednjoj skoli... i to sa nekim drugom koga nisam dugo videla,
tako da nisam sigurna da li je to bio bas dejt :)

A da...tako se desava da obadve bretele sasvim slucajno "same" puknu u isto vreme :whistling:

U skladu je sa temom...
Samo je malo specificno iskustvo :lol:
Zašto specifično?

Pa barem bi ti trebala da znaš, jer si Beogradjanka, u vreme moje generacije bilo je mnogo žeščih bisera, o kojima mogu da se pišu tomovi knjiga... :lol:

Ovaj moj doživljaj nije ništa šta se sve dešavalo 1970-tih, pogotovo u BG... :lol:

Verovatno nemožeš da se uživiš u situaciju, to što si podebljala, da bi je razumela... :lol:

Poslednja izmena:
Zašto specifično?

Pa barem bi ti trebala da znaš, jer si Beogradjanka, u vreme moje generacije bilo je mnogo žeščih bisera, o kojima mogu da se pišu tomovi knjiga... :lol:

Ovaj moj doživljaj nije ništa šta se sve dešavalo 1970-tih... :lol:

Aaaa,tako.... pa da, hipici su sigurno bili van kontrole :rumenko: :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ma da...
A zavisi i koji je auto.Ovi noviji,bolji automobili imaju i dodatnu opremu u koju ulazi i elektronsko pucanje bretela na haljinama samo od sebe :whistling:

Sta si ljubomoran ? :lol:

Sedista su bila udobna, i samo sam se zavalila...
sto je imalo posledice :roll:

- - - - - - - - - -

necu da ti kazem koji auto je bio u pitanju , da ne bi bio jos vise ljubomoran ;)

Aaaa,tako.... pa da, hipici su sigurno bili van kontrole :rumenko: :zcepanje:
Nemislim na hipike, to je posebno, već na normalne momke tog vremena. Pa pitaj starije Beogradjanke, ima da čuješ priča da se raspametiš. :lol:

Ima interesantna priča iz tog vremena, ali neprijatno mi je da pišem o tome, u pitanju ko je imao najtdji u BG i u Banatu. :lol:

Pitaj starije žene :lol:

Poslednja izmena:
Sta si ljubomoran ? :lol:

Sedista su bila udobna, i samo sam se zavalila...
sto je imalo posledice :roll:

necu da ti kazem koji auto je bio u pitanju , da ne bi bio jos vise ljubomoran ;)

Pa kako da ne budem ljubomoran ? :besan2:
Ja vozim lampek star 30 godina a on masinu u kojoj devojkama spadaju haljine same od sebe! :besan2:

@ Christopher: Bolje ti je da ispricas neko svoje iskustvo :hvala:

A,ne,ne...meni se to ne desava.Nece niko da dejtuje samnom :sad2:

Ovako sam smislila ovu temu:

Podelite sa ostalima neku od

komicnih
romanticnih
neprijatnih
ili izuzetnih

situacija koje ste imali na date-ovima do sada :)))))

moji dejtovi su bili ja je sačekam tu i tu u tolko i tolko sata, ili ona mene sačeka tu i tu u tolko i tolko sata...malo šetnja, eventualno piće, sladoled, pa vatanje u nekom mraku, pa opet šetnja, pa je ispratim do ćoška...kasnije kad sam projebo, sve isto samo što umesto druge šetnje odemo do mene na seks...i to je sve
nisam ja imao sreću da doživim onaj filmski dejt...večerinka, vino, sveće, šaputanje uz laganu muziku i jedenje očima...

Pa na svaku haljinu pucaju bretele kad žena seda u auto, jer ne želi malo podići donji deo haljine, da olabavi pritisak gornjeg dela kad se zategne guzom prilikom sedanja. :lol:

Stide se da im se nevide gačice :lol:

Ja vozim stare patike, jer se imati auto neisplati. Jeftiniji taxi.
Taxi je najbolji za švaleraciju, jer kad ideš svojim kolima, svi znaju gde si. Zato sam još pre nekih 7-8 godina prodao kola.
Deca imaju svoja za njihove potrebe. :lol:

Poslednja izmena:

Back