Ah...ta ljubav....cemu to ....

• Začetnik teme Začetnik teme caran
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad primetis da onaj kog volis spava u tvojoj blizini a kao da nije tu...cujes da polagano tone u san i pitas se sta ce sanjati? Nadas se da ce njegovi snovi biti beznacajni i svakodnevni bez naznaka necega sto ce ugroziti vasu buducnost...Razmisljas sta je dovelo do otudjenja ...mozda je ovo samo prolazno...sutra ce biti bolje.
Gde se gresi...kad ljubav prelazi u naviku i hiljadu drugih pitanja bez odgovora....Onda ga probudi...istog trenutka resi situaciju...jer sutra je daleko...sutra ces imati obaveza koje nemogu cekati,a veruj mi ljubav moze brzo proci...kao prolecni povetarac koji te nagna na zaljubljenost...tako i studena zima moze sve to da unisti...necekaj sutra je kasno...nemoj dozvoliti da prodje noc sa nerazresenim pitanjima i da dozvolis da vam jutro osvane sa problemom koje je vece donelo...i ja idem da probudim moju ljubav...mozda ce se buniti jer ujutru ustaje rano...ali kad prodje bes...znam da cemo ujutru zajedno piti on kafu a ja caj....razliciti smo ali to nas spaja...nista nesme da nas razdvoji.....:heart:

Back