Ah meraka u večeri rane

Zato što je vojna intervencija stručni termin. On ne implicira nikakvu etičku ili moralnu dimenziju, to je stvar sociološke i političke procene akutno, a krajnji sud na kraju da istorija.
Inače danas Hrvati obeležavaju 18 godina od pogibije hrvatskog policajca. našao se u pogrešnom trenutku na pogrešnom mestu.
Stav samo sam ja u pravu i niko drugi nije je stav šizofrenog bolesnika. Kad su pitali Čarlsa Mensona da li se oseća kriv za ono što je uradio društvu, on je odgovorio da nije ništa kriv jer je njemu društvo svašta uradilo. Videti samo zločine protiv svog naroda je štetno ako se ne priznaju i zločini kojeje tvoj narod učinio. U suprotnom bi to bio ostatak jedne tribalističke svesti po kojoj je sve što se učini van prelema dopušteno, dok je to isto u plemenu tabuirano.

Постоји нешто и што се зове суд јавности. А постоји и кривични суд.
НАТО агресија 1999. била је противправна и без подршке УН.
А знамо већ сад и како ће историја судити том чину и онима који су га подржали као и онима који га још увек подржавају. За ове потоње се неће моћи рећи "имао се рашта и родити".

Изгледа да је и теби друштво свашта урадило када можеш овако да лапрдаш и да га вређаш.

Постоји нешто и што се зове суд јавности. А постоји и кривични суд.
НАТО агресија 1999. била је противправна и без подршке УН.
А знамо већ сад и како ће историја судити том чину и онима који су га подржали као и онима који га још увек подржавају. За ове потоње се неће моћи рећи "имао се рашта и родити".

Изгледа да је и теби друштво свашта урадило када можеш овако да лапрдаш и да га вређаш.

O tom potom, Srbija je podnela jednu tužbu medjunarodnom sudu, tako da je to nešto što se čeka. A ja nisam baba gatara pa da znam unapred šta će istorija da odluči. A kad smo kod suda javnosti, on je različit u raznim sredinama. Postoji i sud javnosti u mnogim zemljama po kojem su Srbi uber negativci. Postoji i sud javnosti u Srbiji po kojem su pozitivci. Dakle sve je relativno reče Ajnštajn...

Back