Adalv
Aktivan član
- Poruka
- 1.366
Извини, испао си колатерална штета...
*******, и деБили све нас трпа у исти кош...
*******, и деБили све нас трпа у исти кош...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шон:Ово је земља господине са апсолутном контролом, каква није била ни у комунистичкој Русији.
Arnold_Layne:NE MOGU da ih kritikujem kao naciju jer su mi puno toga dali tokom svog života. da li kapiraš? ne mogu, i nikad neću moći. mogu samo da osporavam spoljnu politiku, ali nikad neću izjaviti rečenicu u stilu ''Prokleta Amerika'' jer je to generalizacija, a ja mrzim generalizacije...
Petar_FPN:@adalv
nije bas tako..ovde mnogi upravo potezu mnogo cesce i mnogo vise nego sto bi trebalo kulturne i vrednosne stavri i kontext..ovde zaista ima nekoliko ultraogranicenih likova,koji upravo negiraju citav sistem vrednosti koji nije,po njihovoj verziji tradicije orijentisan.par ljudi,koji imaju normalne argumente postujem,iako nam se stavovi razlikuju.ja postujem i volim i kulturu,obicaje,religiju svoje zemlje,kao i vecina ljudi ovde.rekao sam to vec,to je odnos kao prema kevi ili caletu,upravo zato imam prava da kazem sve sta mislim da valja ili ne valja jer je moje.
danas sam bas procitao strava komentar,i francuzi i imaju franju asiskog,za njih velikog sveca iz istog perioda kao i sv.sava,ali im ne pada na pamet da odbacuju u identitetu rene dekarta zbog toga.
ako neko naglasi liberalne vrednosti,umesto sabornosti,ne znaci da je ljubitelj dzordza busa koji mrzi sv.savu...
p.s. ok,vidim da ste arnold i ti to resili,mada mi generalno smeta to etiketiranje ovde...