Agresivnost

tebra24

Početnik
Poruka
37
Ako ste primetili ikada, ovako u tučama i ostalome, da su agresivne osobe one male i nesigurne. Uvek počinju prvi napadati, jer se nadaju faktoru iznenađenja. Ali kad ga baja uvati, gotov je :D Šala na stranu, čemu sada ta agresivnost kod tih ljudi, zašto misle da su nesigurni, itd...

Ako ste primetili ikada, ovako u tučama i ostalome, da su agresivne osobe one male i nesigurne. Uvek počinju prvi napadati, jer se nadaju faktoru iznenađenja. Ali kad ga baja uvati, gotov je :D Šala na stranu, čemu sada ta agresivnost kod tih ljudi, zašto misle da su nesigurni, itd...
ne misle jer jesu nesigurni i iskomplexirani,nebitni su

Nemam pojma zasto je to tako ali vise puta sam morao da vadim sitnije drugove iz tuce.
Nikad nisu imali razlog da napadnu ali su to radili i nikada nisu uspeli da mi objasne zasto, ali su mislili da je razlog bio dobar.
Vise ih ne diram osim ako mislim da mogu da zavrse u bolnici, nek dobijaju batine ako ih ne boli.

Relativno je to,
agresivnost u navedenom slučaju može biti iz straha (mačka satjerana u ćošak) i agresivnost iz samopouzdanja (pitbull attack),
neko je svjestan da je jači pa se onda kurči i bahati nad ostalima, neko nema kud u odr. situaciji pa stisne mudašca u trenutku.

Iz iskustva znam da su navijačke grupe agresivnije ako su samopouzdanije, jake i organizovane,
vojska takođe ima sličan princip, agresivnost dolazi kasnije.

zato shto nemaju redovne snoshkitze i oni deficiti ekstremiteta ih ubishe

Ја не волим белаја, али ако се деси, увек гледам да ударим први, да ударим јако и прецизно. После све дође само од себе, у зависности од процене ситуације.

Relativno je to,
agresivnost u navedenom slučaju može biti iz straha (mačka satjerana u ćošak) i agresivnost iz samopouzdanja (pitbull attack),
neko je svjestan da je jači pa se onda kurči i bahati nad ostalima, neko nema kud u odr. situaciji pa stisne mudašca u trenutku.

To je to... stavise , manje je ovih koji su agresivni iz straha

Ne volim agresivnost.
Od agresivnog baje uvek se nađe još agresivniji.
Inače videla sam petliće koji imaju neku agresivnost, koja je iskreno smešna, ali oni prilično hvataju na prezentaciju i glumu.
Pa tako ti petilići se i bez nekog posebnog pokrića, fizičkog, vade na srčanost.
I onda jedan dan, sretnem istog tog petlića, skroz pokunjenog, onako izbubecanog sa zavijenom rukom i eto ne mogoh a da se ne nasmejem
...
rekoh li ja da ne volim agresiju
..
ali najopasnija je agresija grupe...gde se gomila jadnih i nesigurnih individua krije iza kolektiva u kojem može da veštački pojača svoj mali ego...
...e ta agresija me možda najviše užasava

Back