Ma ti si neozbiljni folirant...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mislite li da Nedostaje ta ženska riječ u politici, ta ženska riječ i misao u odlučivanju o sudbini svih
.. Neke ili mnoge žene su se ovdje gdje ja živim zapitale gdje smo mi bile i zašto nismo ništa učinile kada je rat počeo ?!
Ne mislite li da Nedostaje ta ženska riječ u politici, ta ženska riječ i misao u odlučivanju o sudbini svih ... Zar ćemo kao muškarci misliti, smatrati njihov način razmišljanja, ponašanja pod uticajem 'testosterona' dominantnim ..samo zato što su nas generacije predaka tako učile ...
Ko je dao muškarcima moć da upravljaju, da postanu orjentir stava o svjetskom miru ili ratu ?!
testosteron?
Žene same po svojoj prirodi traže muškarce sa dozom agresivnosti , da bi mogao da odbrani njih i njihovo potomstvo , da bi mogao da se stara o porodici , da bi mogao da se probija kroz život u teškim trenucima .
Prema tome , za to što su muškarci agresivni krive su žene![]()
Ja ne mislim da ovde postoji neki problem , a ako misliš da je krivica prejak termin , onda možemo da razgovaramo o uzroku .![]()
U jednom od jučerašnjih blogova pisano je o slučaju i Volji...a u istom blogu je upotrijebljen primjer prolazniika i crijepa koji mu sa krova pada na glavu...taj događaj je predstavljen posledicom ne-namjerne volje,..
Šta je onda STVATNI UZROK padanja crijepa na glavu prolaznika???
Ako Volja nije uzrokovala pad crijepa namjerno....šta onda jeste?