Agenda 21

Schrodinger

Elita
Poruka
15.367
https://www.kurir.rs/planeta/336439...oja-ima-cetiri-cilja-i-tesko-je-otkriti-video
Agenda 21 Ujedinjenih nacija predstavlja najveću PR strategiju – akcijski plan za preotimanje svega na planeti od strane globalnog korporativnog sistema, predvođenog svetskom vladom. Ništa se neće odraziti na život svakog čoveka na planeti u fizičkom i ekonomskom smislu više od Agende 21. Radi se o totalnom preuzimanju društva, država, ljudi i životne sredine, koje ima za cilj uspostavljanje totalne i totalitarne kontrole, privatizaciju celokupne baštine čovečanstva i depopulaciju planete.

Ima li negde da Agenda da se nadje cela u celosti? Ono što sam ja našao su samo neke priče oko toga, nigde nisam video celu agendu, na engleskom, mada bi na srbskom bilo još bolje.
....
Posebno stravičan je deo koji se odnosi na Urbanizam, gde se opisuju gradovi sa neverovatnom gustinom naseljenosti i spratnošću, i beskrajnim prostranstvima "divljine" tj nenaseljenog prostora, izmedju njih. Otprilike kao blade runner nešto.

covecanstvo mora imati viziju buducnosti

necemo valjda do kraja sveta voditi slicne ratove i imati iste probleme

naravno da treba stvoriti neki oblik komunizma uz smanjivanje religijskih razlika.

ako treba jedna vera i jedna vlada onda je to resenje

Moze li meni neko da objasni ko je stavio ovaj simbol na americku zastavu, pardon, valutu, 1935.
Dollarnote_siegel_hq.jpg

Ima li negde da Agenda da se nadje cela u celosti? Ono što sam ja našao su samo neke priče oko toga, nigde nisam video celu agendu, na engleskom, mada bi na srbskom bilo još bolje.
Ma ima,deli Soros na Terazijama svake prve srede u mesecu ako je pun mesec i retrogradni merkur.Od 06-08 ujutru.Moras da poranis.
Ali je problem sto je na srpskom,nema na tom jeziku koji si naveo.

Naravno da su izmisljotine,nemojte da verujete bas u sve sta vam kazu.Mislite malo svojom glavom,ako je to ikako moguce.

To se zove korporativni-fasizam i tako nesto vec postoji recimo u SAD (SAD je po svom uredjenju korporativno-fasisticka drzava) sto oni zele da prenesu i na ostatak sveta , zato je ta globalisticka ideja tako opasna, zapravo to nije globalizam (jer generalno globalizam je povezivanje sveta i ljudi medju sobom i generalno nije nista negativno, cak nasuprot) vec to je zapravo amerikanizacija ostatka planete, znaci ta vesternizacija i amerikanizacija ostatka sveta je jako pogubna i katastrofalna za sve i protiv toga se svim silama treba boriti.

Back