Agencijske usluge

mario80

Stara legenda
Poruka
80.582
Već oko 15 godina koristim agencijske usluge prilikom registracije vozila. Pojma nemam iskreno šta plaćam.

Za moj auto na sajtu polovniautomobili stoji 21.000 din koliko i platim u agenciji. Ostavim ključeve i odem na ručak.

Koliko bibilo da kao nekada idem na tehnički, posle čekićam u policiji ceo dan?

Žena kaže da joj je jeftinije kad ona ide sama. Vredi li to?

Već oko 15 godina koristim agencijske usluge prilikom registracije vozila. Pojma nemam iskreno šta plaćam.

Za moj auto na sajtu polovniautomobili stoji 21.000 din koliko i platim u agenciji. Ostavim ključeve i odem na ručak.

Koliko bibilo da kao nekada idem na tehnički, posle čekićam u policiji ceo dan?

Žena kaže da joj je jeftinije kad ona ide sama. Vredi li to?
Вреди. Овластио сам агенцију да трчкара за мене у МУП, у други град кад купим ауто ..

vredela je agencija

al sad tehnicki daju i nalepnice , odes na jedno mesto i isto tako zavrsis posao

al ako ti auto nije bas ispravan onda agencija verovatno *zavrsi tehnicki * preko veze

jer znam da meni sve gledaju i mere , a vidim da se registruju kola i kamioni ( danas videh jednu lokomotivu)

koja purnjaju teske dimove
Prolazi se i preko veze ,ja sam sredio auto skoro u fabrickom stanju pa me drkali ,moj drugar prosao sa neispravnim kocnicama ali isao u drugu agenciju.

Muljaza svakako ,cim neko prolazi ladno iako auto neispravan .
Ja nisam nikada registrovao preko nekih agencija ,nego odem lepo gde se radi tehnicki i tu sve zavrsavam.
Nikakvi posrednici mi ne trebaju.
Kod nas je najviše muljaže na eko-testu. To ili poznaš nekoga, ili daš lovu ovom iz osiguranja da to sredi.
Tehnički ispravan auto moraš imati zbog sebe i obitelji. Da ne sletiš negdje ili ne pokupiš nekoga. To zbog tvoje sigurnosti, a ne nečijeg hira.
Eko test je druga stvar, ali evo zbog ovih klimatskih promjena, nije ni to baš bezazleno.

Back