gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
e, to me i ubi
treba nam nbg ili zemun : (((
al fala : )
treba nam nbg ili zemun : (((
al fala : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sad...kapiram ja da bi npr. ti ili G. bili ladni ko spricer
nakon 50tog poziva telefonom...i odgovora; znate, mi smo agencija...
iako to u oglasu nigdje ne stoji navedeno
takodjer, ovdje se koliko vidim zaista radi o stvarima na ivici legalnog
o profesionalnosti nema ni govora...necu navoditi agencije pi...imenu, ali satro su...imena
e, sad ...mozda ih ima i drukcijih?
ja ih, do sada, nisam srela.
jeste, to u teoriji...u praksi;
na 50 poziva tri stanodavca!
takodjer, u oglasu ne pise agencija vec pise; izadjem...cak i...vlasnik..tek kad pozoves kazu ti da se
radi o agenciji...pa ti vidi... : (((
e strasno je sta rade... ne znam ko je u goroj poziciji dal gazda dal podstanari kad se susretnu sa njima
gnjide...prave
ebo te jos mu naglasis neces tako i tako nemoj mi to i to ne on ti ga zavuce skemba stvar nacisto...mars...
ja ne znam sto ovi ljudi koji traze stanove daju njima pare...ebo te okreni oglase...e sad postao je problem to sto je skoro svaki oglas agencija...pa su onda gazde pocele da naglasavaju u oglasima da je gazda dao oglas ne agencija...to je za sad jedini nacin raspoznavanja
najjaci su mi ovi koji zakupljuju stan pa misle da gazda ima neki dil sa agencijom a kad ga agent opeljesi sto mu je naso stan on kaze gazdi pa dao sam njima pare sta sad treba i vama...pa motka
![]()
dakle da razjaznimo jednu stvar
kada preko agencije trazite stan vi ste ih unajmili i oni vam traze stan...njima dajete procenat...gazda tu nista ne uzima...gazda nema veze sa agencijom...fora je u tome sto kad das oglas da izdajes stan non stop zovu agenti da pitaju da li zeliss da saradjujes sa njima (gazda stana) ...to znaci da ce oni da dovedu nekoga ko je njih unajmio u gazdin stan da ga pogleda...gazda tu ne uzima nikakv procenat niti placa agenciji...jer je agencija ta koja juri gazdu, agent ce, ako se ponudjen stan sividi njegovom klijentu, uzeti procenat.... dakle to je cista koris za agenta...jedna korist koju ima gazda je to, ako se posreci, sto je naso stanara...a gazdu bas briga na koji nacin je stanar doso do informacije o njegovom stanu...vi idalje treba da platite gazdi kiriju i depozit ako trazi
sto znaci da svako onaj ko saradjuje sa agencijom ustvari unajmljuje agenta i placa ga...ne gazda
sto opet znaci da je to dupli trosak za podstanara
druga situacija je ako neko ko izdaje stan unajmi agenta da mu nadje podstanara...tada gazda placa agenta ne podstanar koga je agent naso
zena je dala oglas u oglasima...mislim, Halo ( to nisam 100 posto sigurna...da li su Halo ili neki drugi tipa Krov...)
i nije se uopce pojavio s njenim kontaktom vec s kontaktom agencije
inace, to da "agencije uzimaju oglase dan ranije" je izgleda jedna od onih..."javnih tajni"...stvari koje bas i nisu legalne, ali se o njima uredno cuti?
jel sad kontas?![]()
auuu znaci provalili fazon...![]()
u ebo te....
cek a jel nju kontaktirala neka agencija
vragana ne kradu ...znam...ne mogu da ti ukradu...mogu da dju oglas sa tvojim tekstom (gazdinim) i stave svoj broj...al to ako si pristo na saradnju pa znaju da ces pristati da ti dovedu nekoga na gledanje...al nema sanse da ti uzmu oglas i zamene broj
ne, nitko je nije kontaktirao
zena se zabezeknula kad sam ja rekla da sam broj dobila preko agencije
a zbog njenog stana sam i angazirala tu agenciju - kad sam ih okrenula javio se lik
iz agencije, a ne ona...ostatak oglasa odgovara onom sto jest napisala
kako se to zavrsilo i da li ih je jurila za to...ne znam
meni stan nije odgovarao jer umjesto parketa ima linoleum...za 350 evra![]()
pa to je njeno pravo
moje je da trazim sto meni pase tj. dalje...
za ovo s vanzemaljskim stanovima po zemaljskim ciframa si u pravu
to nit ne gledam " )))
bakuta se malo precenila
kakve cumeze na banovom brdu izdaju za 200e pa ono je da bezis...radije u sumi da spavas
e jedna od fora da provalis da je agencija je kad vidis oglas
stan u centru kompletno namesten, cg, katv, i tako sve kao ok...150e
pa ko ce ti da stan u centu za te pare
ni mirjevo 3 ne daju ispod 200