tuborg_green
Početnik
- Poruka
- 11
SAT MISLITE DA LI BI U NOVOM SADU DOBRO FUNKCIONISALA AGENCIJA ZA BRACNO POSEDOVANJE, I AKO IMATE NEKE IDEJE KAKO TO DA FUNKCIONISE, SLOBODNO RECITE :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, postoji i koliko sam cula i funkcionise!. . .:Zar takva agdenicja vec ne postoji?!
Pre par nedelja sam video lika koji je imaso taku jednu. . . Sekretarica mu ocigledno nije bila, on celav, ovo oko njega nista bolji. . .????:ma kome je još do braka, daj neku agenciju za "poslovnu pratnju" tu je bre lova svi bi da se s.k.aju bez obaveza
. . .:Pre par nedelja sam video lika koji je imaso taku jednu. . . Sekretarica mu ocigledno nije bila, on celav, ovo oko njega nista bolji. . .????:ma kome je još do braka, daj neku agenciju za "poslovnu pratnju" tu je bre lova svi bi da se s.k.aju bez obaveza
Bilo je zanimljivo videti ih. . .
GoldenLady:. . .:Pre par nedelja sam video lika koji je imaso taku jednu. . . Sekretarica mu ocigledno nije bila, on celav, ovo oko njega nista bolji. . .????:ma kome je još do braka, daj neku agenciju za "poslovnu pratnju" tu je bre lova svi bi da se s.k.aju bez obaveza
I ja sam u ponedeljak videla nesto slicno. Pitam se koga tu vise treba zaliti? One koji za sex placaju ili kojima se placa????![]()
bajadera:GoldenLady:. . .:Pre par nedelja sam video lika koji je imaso taku jednu. . . Sekretarica mu ocigledno nije bila, on celav, ovo oko njega nista bolji. . .????:ma kome je još do braka, daj neku agenciju za "poslovnu pratnju" tu je bre lova svi bi da se s.k.aju bez obaveza
I ja sam u ponedeljak videla nesto slicno. Pitam se koga tu vise treba zaliti? One koji za sex placaju ili kojima se placa????![]()
Ja ih ne zalim, malo mi je gadno...
Taj sto placa je verovatno zadovolja(e)n, a ta kojoj se placa, pa njoj je i ovako samo do kinte stalo.
GoldenLady:bajadera:GoldenLady:. . .:Pre par nedelja sam video lika koji je imaso taku jednu. . . Sekretarica mu ocigledno nije bila, on celav, ovo oko njega nista bolji. . .????:ma kome je još do braka, daj neku agenciju za "poslovnu pratnju" tu je bre lova svi bi da se s.k.aju bez obaveza
Taj sto placa je verovatno zadovolja(e)n, a ta kojoj se placa, pa njoj je i ovako samo do kinte stalo.
Nisam mislila na to...
Onaj sto placa - verovatno moze da dobije sex SAMO kada plati, jer drugacije ne moze da smuva ribu (jer je gadan, debeo, mator....)
A ona kojoj se placa - za nju si mozda u pravu - ali zar nije to tuzno??? - kada bi neko uradio SVE za pare
Ako nista drugo bar posteno zaradjuju za svoj hlebbajadera:GoldenLady:bajadera:GoldenLady:. . .:Pre par nedelja sam video lika koji je imaso taku jednu. . . Sekretarica mu ocigledno nije bila, on celav, ovo oko njega nista bolji. . .????:ma kome je još do braka, daj neku agenciju za "poslovnu pratnju" tu je bre lova svi bi da se s.k.aju bez obaveza
Nisam mislila na to...
Onaj sto placa - verovatno moze da dobije sex SAMO kada plati, jer drugacije ne moze da smuva ribu (jer je gadan, debeo, mator....)
A ona kojoj se placa - za nju si mozda u pravu - ali zar nije to tuzno??? - kada bi neko uradio SVE za pare
Ma i tuzno i odvratno!
Da li si videla one "radnice" na mostu na izlazu prema ZR! To je dno dna!!! Cak sam jednom videla i tipa koji je stao da ih pokupi... Strashno!!!
bajadera:GoldenLady:. . .:Pre par nedelja sam video lika koji je imaso taku jednu. . . Sekretarica mu ocigledno nije bila, on celav, ovo oko njega nista bolji. . .????:ma kome je još do braka, daj neku agenciju za "poslovnu pratnju" tu je bre lova svi bi da se s.k.aju bez obaveza
Radi li Kiss jos? Koliko se secam izgoreo je. . .Pera_Zdera:Ma pacenice...i pacenici...
Inace kad sam se vracao autoputem video sam jednu i ok mi je izgledala...u minicu nakvarcovana...
Prica mi jedan drug da je bio u Kissu i da ti odma sedaju u krilo.
Ne znam koliko moze biti kvalitetno nesto sto mora za pola sata biti gotovo.
Hehe ...toliko o brakovima.![]()
Pera_Zdera:Ili je bilo neko drugo ime...ne bitne stvari ne pamtim. :wink:
Koliko znam postoji jos jedan slican bar pod imenom AmorPera_Zdera:Ili je bilo neko drugo ime...ne bitne stvari ne pamtim. :wink:
nesons:Gledo ja juce neku emisiju na B92 ( koji mrzim )...
na temu mladi a sami ( u 30-im ) ...
isto kao i kod nas , s tim sto imaju vise love u proseku ,....ali isto
GoldenLady:nesons:Gledo ja juce neku emisiju na B92 ( koji mrzim )...
na temu mladi a sami ( u 30-im ) ...
isto kao i kod nas , s tim sto imaju vise love u proseku ,....ali isto
g(l)edo![]()