Agencija Politikum:Stavovi gradjana Srbije o najtešnjim vezama sa Rusijom

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja nisam nista obecavao, tako da nemoj mene da vredjas, pajseru radikalski.Za pare mora da se RADI, konju, ne po srpski da se dzabalebari i bezi s posla.Niko nije obecavao plate od 1000 maraka dan posle 5. oktobra, nego je to bila projekcija koja bi mogla da se ostvari tokom vise godina, zbog unistene privrede i opljackane drzave, koju su opljackali ovi tvoji lopovi i zlocinci.

Kolega, nekaj vam nije dobro?

Bravo, Jerry, ni ja se ne bih preciznije izrazio.Utuvi sebi u tu tintaru, da je to Rusija radila jedino i iskljucivo zbog SVOJIH INTERESA.: otvaranje drugog fronta, olaksavanje pritiska Turske na bedno naoruzanu i nedisciplinovanu rusku armiju, a sasvim sigurno nije objavila rat Nemackoj zbog male i beznacajne Srbije, nego zbog zastite svojih interesa u istocnoj Evropi.Kakav ignorant, sacuvaj boze.

Драги пајсеру - утуви ти себи у ту тинтару

ДА СЕ РУСКИ ИНТЕРЕСИ ПОКЛАПАЈУ СА СРПСКИМ ИНТЕРЕСИМА А

ДА СЕ СРПСКИ ИНТЕРЕСИ НЕ ПОКЛАПАЈУ СА ИНТЕРЕСИМА НАТО и САД!

GodIsADJ, нисмо заборавили обећања ДОС-а. На "новој" РТС је Динкић обећавао на милијарде и милијарде безповратних кредита. Имао је тамо некакве папира, изјављивао да незна шта ћемо од тог силног новца који ће да дође у Србију. Срби су веровали да ће се отворити нова радна места, да ће престати притисак и уцене од стране западних моћника. Догодило се управо оно друго. Радна места су уништена, а притисак и уцене са запада су постале још веће. Нико до 5. октобра 2000. није помињао независно Косово, а данас цели запад прича о независном Косову. Криминалци из доба Милошевића су постали још богатији. Мафија је јача него у његово време, а упореди плате и раст цена, па ћеш видети да нисмо баш много напредовали. Неки производи су код нас скупљи него на западу.

А ти или су глуп или наиван. Неће укинути визе ако испоручимо Караџића и Младића (да су у Србији давно би их ове комуњаре из ДС-а и сарајевски балија који замишља да је председник Србије испоручили). Напровтив, онда ће доћи захтев да признамо независно Косово, па захтев да повучемо снаге безбедности из Војводине, Рашке, јужне Србије... И тако док од Србије не остане ни београдска општина. Они знају да Срби никада неће бити савезници запада, јер су правда и слобода, највећи непријатељи западних држава, урођени у Српство. Ми смо увек били брана онима који су покушали да униште слободарски дух Српског народа. Ако ти се то не свиђа, онда тражи неку другу земљу, па се тамо усрећи.

GodIsADJ, нисмо заборавили обећања ДОС-а. На "новој" РТС је Динкић обећавао на милијарде и милијарде безповратних кредита. Имао је тамо некакве папира, изјављивао да незна шта ћемо од тог силног новца који ће да дође у Србију. Срби су веровали да ће се отворити нова радна места, да ће престати притисак и уцене од стране западних моћника. Догодило се управо оно друго. Радна места су уништена, а притисак и уцене са запада су постале још веће. Нико до 5. октобра 2000. није помињао независно Косово, а данас цели запад прича о независном Косову. Криминалци из доба Милошевића су постали још богатији. Мафија је јача него у његово време, а упореди плате и раст цена, па ћеш видети да нисмо баш много напредовали. Неки производи су код нас скупљи него на западу.

А ти или су глуп или наиван. Неће укинути визе ако испоручимо Караџића и Младића (да су у Србији давно би их ове комуњаре из ДС-а и сарајевски балија који замишља да је председник Србије испоручили). Напровтив, онда ће доћи захтев да признамо независно Косово, па захтев да повучемо снаге безбедности из Војводине, Рашке, јужне Србије... И тако док од Србије не остане ни београдска општина. Они знају да Срби никада неће бити савезници запада, јер су правда и слобода, највећи непријатељи западних држава, урођени у Српство. Ми смо увек били брана онима који су покушали да униште слободарски дух Српског народа. Ако ти се то не свиђа, онда тражи неку другу земљу, па се тамо усрећи.

Ti ce mi kazes.Srbi imaju slobodarski duh?Ne zasmejavaj me.Cudo je, sto rece neko, sto smo se uopste poubunili protiv Turaka, sta se cekalo 500 godina?A vidim i da si vidovit, pa znas u kom pravcu ce se kretati politika Zapada, ne trabunjaj.
Ako ne zelis da vidis da je Srbija krenula nabolje, i ako mislis da nismo napredovali od devedesetih, ti znas zasto ne zelis, ne ja.Koliko ljudi je kupilo deci racunare, koliko je ljudi sebi kupilo stanove i kola na kredit, koliko ljudi se zaposlilo u kompanijama i bankama koje su kupili stranci?Jeste, kredit: da nije toga ne bi niko nista kupovao.Kredit je bilo nemoguce uzeti za Slobinog vakta.Da, mnogo je otpusteno, i trebalo je da bude otpusteno-neproduktivan broj radnika ne sluzi nicemu sem usporavanju i stagnaciji.KOliko radnika je dobilo otprmenine, po godini radnog staza, i sta su uradili s njima?Potrosili ih u kafani i pokupovali stvari, umesto da uloze to u neki mali biznis.Otvaraju se dva IT centra najveca u Juznoj Evropi, koja ce zaposliti mnogo mladih srpskih strucnjaka koji ce ostati u zemlji, a STRANCI koji ih otvaraju hoce da privuku nasu omladinu koja se uhlebila po IT kompanijama u svetu da se vrati ovde.Sta radi ova narodnjacko-patrijotska vlada, koji je program toga?US Steel je pretvorio onu rupu bez dna u profitabilnu fabriku, sa vrlo visokim platama, i sta SRbi rade?Zale se sto ne mogu da unesu alkohol na posao i sto moraju da dolaze na vreme i nose zastitnu opremu.
Znas sta?Ja ovom narodu ne bih dao nista.neka se nslazi sam kad ne zna da ceni nista.A sto se tice drugih zemalja, dovoljno sam izgradio strucnu reputaciju da mogu da se zapolsim bilo gde u Evropi, ali ostaje ovde u Srbiji.Na prvi znak nekog novog rata, bezim u tri lepe.MOJA deca nece biti bomabrodvana.A ako neko od ovih patrijota smtra da deca treba da ginu za SRbiju, najverovatniije nema decu ili, ako ima, ozbiljno je bolestan.

Драги пајсеру - утуви ти себи у ту тинтару

ДА СЕ РУСКИ ИНТЕРЕСИ ПОКЛАПАЈУ СА СРПСКИМ ИНТЕРЕСИМА А

ДА СЕ СРПСКИ ИНТЕРЕСИ НЕ ПОКЛАПАЈУ СА ИНТЕРЕСИМА НАТО и САД!

rece mita gledajuci u svoiju kristalnu kuglu....:lol:

Za ovo nisi u pravu. Rusija je tada "gurala" Bugarsku, a nas je "izgurala" Austro-Ugarska.
Mi smo joj to vratili Tajnom konvencijom i Trgovačkim ugovorom.
Ристић се договорио за изградњу пруге, и, да, трговачки уговор, а Тајна конвенција је касније, и лична Миланова жеља.

Back