Agencija MARMARAS travel krajnje neozbiljna!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HAHAHA,

Pa vi ste povrovali da sam stvarno angazovao advokata.....

Kakva glupost... Ne bih da budem direktan pa da kazem sta je jedan nas gost citajuci forum prokomentarisao STA JE GOSPODJI xxxxx POTREBNO, tj. STA JOJ NE DOSTAJE!!!! Pogadjajte!

OPET PONAVLJAN DA JE GOSPODJI VRACEN NOVAC KOJI JE PROPISALA INSPEKTORKA (POSTOJI DOKAZ UPLATA SUBAGENTU DJERDAP-TURSU)... A DA OVAKVE UVREDE I PROSTAKLUK GOSPODJE TREBA SANKCIONISATI...

JA CU SE POTRUDITI DA SE SRETNEM SA GOSPODJOM KAD TAD I DA SE ISPRICAMO...

KOJI BEZOBRAZLUK, UZELA PARE , A I DALJE LAJE... I LAZE I....

APEL ADMINISTRATORU FORUMA --------- OVAKVE UVREDE LICNE PRIRODE TREBA SANKCIONISATI I KAZNITI ---------- NE POSTOVANJE PRAVILA FORUMA --------------------

JEDAN MOJ KOLEGA IZ JEDNE VELIKE BEOGRADSKE AGENCIJE JE PREDLOZIO DA TREBA NAPRAVITI CRNU LISTU OVAKVIH PUTNIKA, KAO STO JE GOSPODJA KAMENKOVIC, GDE CE IM BITI ONEMOGUCENO DA LAJU, LAZU..... POTRUDICU SE DA BAR U 30 AGENCIJA SA KOJIMA USPESNO SARADJUJEM BUDE CRNIM SLOVIMA ISPISANO PREZIME xxxxx....

KAJEM SE STO SAM PRISTAO DA GOSPODJI VRATIMO DEO NOVCA....
POZIVAM JE DA NAM VRATI TAJ NOVAC (AKO JE DOSLEDNA SVOJIH LAZI) I DA PRAVDU POTRAZI NA SUDU....

MOZDA DOBIJE VISESTRUKU ODSTETU... VREDI POKUSATI....

A SAD NESTO PRIVATNO.... IPAK DOMACE VASPITANJE MI NE DOZVOLJAVA DA SE KORISTIM PRIMITIVNIM JEZIKOM GOSPODJE, ALI NADAM SE DA CEMO SE SUSRESTI...

PO OVOJ TEMI IZGLEDA VISE NE VREDI POLEMISATI....

Svake godine samo slusam koja je agencija koga prevarila, za koje pare, za koje apartmane......Nemoze godina da prodje a da neko nekoga ne zaj.be. Razumem Vas iz agencija da i Vi morate nesto da zaradite ali se ipak Vas veliki deo sluzi prevarama i ostalim mutljavinama, lazima i sl. Znam jednu poznatu agenciju OMNITURS cime se sve bavi i to u detalje ali za to cu otvoriti posebnu temu a znam i sta cu uraditi zbog toga da im naudim. Nemam koristi licno ali nek oni imaju stete cim se sluze necasnim rabotama. Pozz

meni je sve jasno u vezi ove agencije i nikada vise ne bih smela da letujem preko njih mi smo imali ludu srecu da se lepo provedemo i da dobijemo ono sto smo uplatili sto nije slucaj sa nasim prijateljima i mnogo porodica koje smo slucajno sreli. A i ostalima je sigurno jasno o kakvim ljudima se radi koji rade za Kostu. Covek mora da bude mnogo opicen (ili dobro placen) pa da radi u takvoj agenciji. Vilotic je primer, kao dao otkaz pa gazda ga molio da se vrati pa ove poslednje izjave, pa on sebi kao direktoru firme nesme da dozvoli ovakve izjave, gde je tu nivo, profesionalnost.

ok ovo je bilo TO.
zbog pretnji i vređanja (a i urlanja) moram da zaključam temu.
ali je neću obrisati.
molim sve nastavke na ovu temu a i na sve druge imate temu, koja je namenjena upravo ovakvim slučajevima.
hvala svima koji su učestvovali u raspravi.
za mnoge je bila poučna.
za neke prilika da nastave po starom.
ali takav je život. i svet se nikada neće promeniti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back