- Poruka
- 94.585
da, boja glasa igra veliku ulogu kod ovakvih naracijaOvaj i nije neki nadareni medijator, ali još je i dobro.
Ne bih podnela da ga slušam pola sata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, boja glasa igra veliku ulogu kod ovakvih naracijaOvaj i nije neki nadareni medijator, ali još je i dobro.
Ne bih podnela da ga slušam pola sata.
Boja glasa, intoacija, doživljaj dela... Za mene je doživljaj dela presudan. Gde nema ekspresije nego sve ide ravnom linijom, autor i delo se vređaju ma koliko bila dobronamerna akcija čitanja. Bolje je ne raditi ništa nego raditi naopako.da, boja glasa igra veliku ulogu kod ovakvih naracija
mada, dosta ima i subjektivnog utiska...Boja glasa, intoacija, doživljaj dela... Za mene je doživljaj dela presudan. Gde nema ekspresije nego sve ide ravnom linijom, autor i delo se vređaju ma koliko bila dobronamerna akcija čitanja. Bolje je ne raditi ništa nego raditi naopako.
Ne slažem se ovde, nisam ''protestovala'' jer mi subjektivno nešto ne odgovara.mada, dosta ima i subjektivnog utiska...
ja to iz ličnog iskustvaNe slažem se ovde, nisam ''protestovala'' jer mi subjektivno nešto ne odgovara.
Ne mogu ja to, mrtva puvala ne podnosim. Daj dušu!ja to iz ličnog iskustvaOstavljam mogućnost da se nekome takav glas i dopadne
sad sam se ponovo vratio da čujem i vidim u komentaru pišeNe mogu ja to, mrtva puvala ne podnosim. Daj dušu!
Gde je duša u tome što radiš?
Bez duše je sve što radimo isto što i bilo koja mašina može da odradi bez problema.
Taj je tek trebao dati više sebe. To je nešto što voli.čitača entuzijasta
A da čujemo kako to rade englezi?Taj je tek trebao dati više sebe. To je nešto što voli.
Elem, potrošili smo previše poruka na nekog ko entuzijastično čita kao mrtvo puvalo.
Ne mogu više, ostavite stvar, poslužila je kao udica da neko ko posluša par minuta poželi da čita sam-bez glasa mrtvog puvala.
Ipak, audio book i ovaj ''entuzijasta'' nisu pojmovi u istoj ravni.
Idemo dalje!
Ja se nisam dojmio
moram odmah da kažem da me britanski engleski izuzetno iritira. Imam bliske i drage ljude koji su njime oduševljeni, ali ja...Love it, love it!
To je ta ekspresija koju tražim.
Teško?
Imaš samo zadatak da se igraš sa glasom dok čitaš, ne moraš mnogo ni da poznaješ delo.
Doovoljno je da poznaješ interpunkciju!