After break up

'Ajde, devojke, pucajte!! Kako i zaboravljate? Nadjete odmah novog, kombinaciju, sa drugaricama uz romanticne komedije, pustite da samo prodje? Ja priadam onoj klasi koja negira da se nesto promenilo.. Ubedjujem samu sebe da je sve ok..Dramite li posle toga, opsesivno zovete? Raspitujete se da li ima novu devojku? I da li vi dragi forumashi tugu utapate u kafani, i da li je uopste priznajete?

Чекам.
Да ме прође.
Да се врати.
Да се опет заљубим.
Да се деси нешто што ће ме вратити у живот.
А у међувремену функционишем.

'Ajde, devojke, pucajte!! Kako i zaboravljate? Nadjete odmah novog, kombinaciju, sa drugaricama uz romanticne komedije, pustite da samo prodje? Ja priadam onoj klasi koja negira da se nesto promenilo.. Ubedjujem samu sebe da je sve ok..Dramite li posle toga, opsesivno zovete? Raspitujete se da li ima novu devojku? I da li vi dragi forumashi tugu utapate u kafani, i da li je uopste priznajete?

ja vise muski :lol:
bokte mislim da imam previse testosterona :think:

opsesivno zvala, molila, mada ja nisam bila kriva, plakala, umirala, a sad bas me briga s kim je i gdje je.:mrgreen:

RASKID 1 - Moj bivsi se smuvao sa mojojm drugaricom, zapravo poznanicom. Kako sam radila sa njim, moralo je da padne: otkaz, seljenje u drugi grad, bol, kukanje prijateljima dok nisam dojadila sebi samoj. Da ne pricam o podeljenosti ljudi oko nas. Jedni su navijali za njega: "Bravo careeee", drugi za mene: "Drzi se mala, dobro si se izvukla od skota".
RASKID 2- Ja sam doduse raskinula, ali on me je bio ostavio ko zna kad... Opet pad sistema, jedno veliko pitanje nad glavom: da li cu ikad naci nekog ko vredi, ko je lep i ko moze da me voli u isto vreme? Negde u sebi me boli samo to sto jedan pametan i kvalitetan decko poput njega nece ni malo da ukljuci mozak kako i zasto smo raskinuli, vec ce odmah da naskoci na drugu, sa njom ce da radi opet isto i tako u krug dok ga neka ne uhvati na dete.
Ispunila sam se strahom, i drzi me samo nada da cu pobeci iz ovog grada (Bgd) u neki normalni, civilizovani svet. Pa i vi, forumasi ste dokaz da je varanje zena u ovom gradu samo poentiranje, a ja mislim da je dosadno i da je sramota. Da ste pravi frajeri znali biste kako da smuvate zenu, ucinite je zadovoljnom i zadrzite. A ocigledno niko nece da prica o tome.

evo mog iskustva.Raskid posle 10 god zabavljanja.Pre 2 ipo god.Ja da crknem od muke,plakanja.KUkam,placem,vicem na sve,mrzim sve od muskog roda.I tako to traje,traje traje.I onda ukapiram da je zivot lep,ako me taj nece ,ne mora.Naci ce se neko ko hoce.I pobacam iz kuce sve njegovo,ni jedna sitnica nije ostala.Ukljucujuci i Fuladendron,a dao mi je cvet kad jebio pelcer,pa posato cvet ko dzin.Al opet raskrstim sa prosloscu.I budem lepa i vesela.I nadje se neko.........jeste da se uvek uporedjuje na stetu tog novog ,ali vreme leci rane po malo,a i novi dasa............

Matora.. A $to ga lepo nisi uhvatila na bebu? Koliko si jo$ planirala da se zabavljate?:cool:

Dobijem novu poletnu energiju i krenem dalje :D

Placem.
Zovem.
Placem.
Raspitujem se da li ima devojku.
Placem.
Nastavim dalje...

Tesko placem, sto i nije dobro...dugo mi je u pozadiskim mislima...znam bas da se opteretim iako se to spolja ne vidi....pricam sa drugaricom o tome....ne smaram, ne zivkam, i tako sam ja htela raskid....ali, za par meseci gledam da nadjem drugog, ne volim da sam dugo bez muskarca....taman dok se uhodam sa novim pocinje i proces zaboravljanja prethodnog.....

plačem prvo...onako kao kiša....
ustvari ne uvek...zavisi koliko mi je stvarno stalo do njega....
posle zaboravim...mislim,trudim se da zaboravim...ali mora da prodje vremena....
na kraju shvatim da nije ni prvi ni poslednji...i onda sve ispočetka...

Ja sam od onih ljudi koji ne ulecu iz veze u vezu,jer smatram da to nije dobro ni za mene ni za tog momka koji tada bude sa mnom.Uporedjivacu ga nesvesno sa bivsim a to ne moze doneti nista dobro toj vezi,sem nove patnje za tog sadasnjeg ukoliko se zaljubi u mene. Ja sam za to da se posle raskida provodi sto vise vremena sa prijateljima,da se srede misli,a ljubav dodje kad se najmanje nadas.:super:

Za mene raskid zatvara sva vrata ..... Nema više zvanja, vidjanja ..... ako sam zaljubljena otpatim, ako nisam ne patim .... ali kontakte ne održavam.

Uglavnom sam bila u fazonu da nadjem novog frajera posle nekoliko meseci .... sem poslednjeg raskida koji me je raskomadao na 5854849 delova - pa mi je trebalo 2 godine da se sastavim ponovo i da uopšte zamislim sebe pored nekog drugog.

Poslednja izmena:
mozda nije primereno za ovu tugaljivu temu, ali setih se moje :heart: drugarice... pa ide citat: " jeb.eni muskarci... sve manje patim, a sve vise jedem..." :lol:

meni su mnoge te post-tuge glupe... neke odma' a neke naknadno... mozda negiram realnost ali zato negujem osmeh... jedan je zivot...

mozda nije primereno za ovu tugaljivu temu, ali setih se moje :heart: drugarice... pa ide citat: " jeb.eni muskarci... sve manje patim, a sve vise jedem..." :lol:

meni su mnoge te post-tuge glupe... neke odma' a neke naknadno... mozda negiram realnost ali zato negujem osmeh... jedan je zivot...

Kako tuga može da bude glupa????

Glupost je osobina .... tuga je osećaj .... to nikako ne ide zajedno .... niti tuga može da se kontroliše ..... Samo što su neki ljudi malo više skloni patetici, a neki ne.

Back