afrodizijak

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
e sad ozbiljan
mada sam ja bar ozbiljan sve vreme
jel vam bezveze ljubljenje ili seks s jebetireč partnerom koji se prethodno
dobro najeo belog luka, ili crnog ili sremuša ili nečega što ne može da opere
ni žvakanje limuna ni tabla orbita
znači dal biste ga iskulirali ili disali na usta

jel ti lepše ljubljenje sa ženama ili sa muškarcima, debeli...?

- - - - - - - - - -

jel ti afrodizijak tesna košuljica do pola otkopčana i maljave grudi manekenskog tipa muškarca...?

afrodiijacko dejstvo belog luka se ne istice kad se neko istog ozdere
istice se kad se doda mala kolicina kako bi istakao ukusnu notu namirnice kojoj je zacin
kad se koristi na takav nacin i te kako je afrodizijak
ako se koristi kao sto si naveo, onda :bljak:

e sad ozbiljan

Bila tema :kafa:

Da ti ispoštujem tvoju: kada dođe do polnog opštenja, ne može i ne sme me ništa zaustaviti. Mi mesečari i dvomesečari znamo zašto :deda:

e sad ozbiljan

Najbolje je onda da smo jeli oboje pa nista i ne osecamo : ))

Ma sta je vama sa tim lukom? Zdravo je to, jos kada izemo kilo pogace sa sirom i belim lukom, uh, gde ces sladje.
Jedno je da non stop neko smrdi na beli luk ili zaprsku, mislim svakog bozijeg dana, to ubija malo libido, ali ovako, boze moj, sve je to za ljude, sad cu da prestanem da je volim ako smrdi malo na luk, nije nego.
Cak mi je i simpaticnije kada jede luk i smrdi na luk nego kada je kao "jao luk, boze, ja to ne jedem, to tako smrdi pa nisam ja neka seljancura" a onda kada ja odem navali na salatu sa lukom.

Vise mi smeta manjak telesne higijene, nesto sto moze lako da se opere, a nece, luk ko luk izvetrice, ali konstantni smrad...uh... :bljak:

Poslednja izmena:
Meni je generalno bezveze konstantno ljubljenje u sexu. Pogotovu u usta. Nekako steknes onaj utisak da je nesigurna vezano za svoje telo i time prikriva tvoj pogled poljubcima. A ne dobijas tu onaj muski impuls u krevetu a to je vizuelno. I neprijatno je posle, kao da ocekuje da se foliras da ti je to dovoljno u krevetu osecaj i energija a ne i vizuelno. Pogotovu ujutru, izvini, moze ljubac ovlaz, ali ne otvaraj usta dok ne operes zube. Ako ti t to nije spontano, zaboravi na ideju onda, ne zelim neciju celonocnu sadrzinu iz zeludca da konektujem i osecam.

Back