africki stil

gost 39034

Elita
Poruka
20.782
Hocu da stan sredim u nekom, kao africkom fazonu, "opremila" sam se sajtovima i slikama, ali mi trebaju saveti iskusnih na tu temu- gde ste kupovali takav namestaj u Beogradu, kako se npr. tikovina koja je odgovarajuca za vlazno podneblje ponasa na nasoj klimi, koje ste boje koristili i materijale i slicno...
p.s. odmah da preskocimo savete tipa "unajmi dekoratera", da se tema ne bi pretvorila u nesto drugo..nebitni su razlozi, bitno je da nema dekoratera

pa, do sada sam tikovinu koristila samo za kupatilo, bas zbog toga sto kao "zahteva"odredjen procenat vlaznosti...sad bi da mi veci komadi namestaja budu od tikovine, ali mi neko rece da nasa klima nece odgovarati tikovini, ma sta to znacilo....da, i ja sam pomislila na india shopove i na ikat, oni imaju dobre stvari, ali sam pomislila da mozda u Beogradu postoji neka specijalizovana radnja bas za africki stil..

ma, enterijer...nije mi eksterijer toliki da bih ono sto turim u njega zvala namestajem :lol:
meni su to samo sto i stolice za terasu, a to bas i ne mora da mi bude od tikovine, nisam se tako bas dobro udala :malav:

ma, enterijer...nije mi eksterijer toliki da bih ono sto turim u njega zvala namestajem :lol:
meni su to samo sto i stolice za terasu, a to bas i ne mora da mi bude od tikovine, nisam se tako bas dobro udala :malav:

Tikovina je drvo koje se najmanje "pokrece" (prava, ne zamena-imitacija) i jedno od najboljih materijala za namestaj (stvar ukusa zbog farbe;)).
Prava tikovina je skupa ali vredi date novce:D

Back