АФРИЧКИ ИМИГРАНТ У ШВЕДСКОЈ НАПАСТВОВАО ДЕЦУ

Бели Архангел

Poznat
Banovan
Poruka
7.475
Афрички имигрант у Шведској напастовао десетак деце, каже „то је нормално код нас”

Двадесетдеветогодишњи имигрант из Еритреје, осуђен је да је у шведским градовима Бромлеyу и Кристианстаду сексуално напастовао петнаестеро деце. Такође се сумњичи за још неколико напада. Он тврди да су дела која је он починио сасвим нормална у његовој култури и да је расизам то што они њему суде ради тих дела.

Дотични имигрант само је један од многих који су примљени у Шведску као избеглице на захтев УН-а. Терорисао је заједницу у којој живи, напаствујући дечаке и девојчице. Жртве су биле од шест година старости па надаље, а већина напада догодила се чак усред бела дана на јавним местима. На суду је већ по трећи пут у посљедњих шест месеци.

Током једног хапшења, спустио је панталоне и тражио од полицајке да има полни однос с њим. Најпре је осуђен за сексуално напастовање десетеро деце, те је био условно осуђен ради тога. Кад је поновно доспео на суд ради нових дела, осуђен је на четири месеца затвора, које никад није одслужио.

Грађани су бесни на власт и судство те траже одлучне мере како би се зауставило овом сексуалног педофилског предатора. Нешто пре Нове године, 200 људи је одржало протест како би подсетили власт да су они и њихова деца ти које држава треба штитити, а не сексуални манијак и педофил који и онако нема шта тражити у њиховој земљи.

http://www.friatider.se/sveriges-fel-att-han-sexattackerar-barn

Још ће и деца испасти крива, јер су се отимала не прихватајући његово право на различитост и његовање своје културе. Шта рећи, Швеђани (као и сви Западњаци, а врло скоро и ми) добијају тачно оно што су и тражили. Не бјеху ли они примили десетине хиљада Сиријаца пре пар мјесеци? Не знам само, можда ипак има шанси да се пробуде кад почну да им силују предшколску јецу на улици, усред бела дана.

А ми се још жалимо што живимо овде у Србији. Ни свесни нисмо шта смо ми за Шведску.

Poslednja izmena:

Back