Afrička šljiva

Ima dva dobra razloga za reklamiranje africke sljive i gela za pojacanje orgazma,
farmacija ima para za reklamiranje, ali lekove ne moze da reklamira, a posle ovih reklama
postavlja se izbor " hoces lek ili orgazam"....pa ko sta izabere, ali te dovuku u apoteku...

Drugi je svakako trendovski, verujem da se africka sljiva slabije prodaje, ali cim se pojavi nesto na televiziji
ljudi trce da kupe, proveren metod....

Zasto u osam uvece? Vreme kada se ljudi spremaju za izlazak ili krevet, pa ko se upeca...:)

Vidim da me ignorišete večeras s temom al imam jos jednu
Šta mislite o reklami za africku šljivu na rts?

Нисам видела на РТС-у, обично кад вртим канале видим на Пинку код Амиџића, и између бескрајног низа турских серија...али неко је и овде налепио са оним бабама.

Имали смо то и раније, на 3. каналу је стално била реклама за ону пумпу или тако нешто, заборавила сам.

У сваком случају, и та, и реклама на О2 за Дурекс је прилично неумесна у поподневним сатима и раним вечерњим...

Мени је увек било непријатно кад на тако нешто налетим док са родитељима гледам ТВ, а и сад би ми било непријатно да је мала ту.

Срећа, па она не гледа ТВ и углавном је у својој соби.

Ta "zvaka" sa africkom sljivom,to je reklama prevaranata,kojih ima i na izvoz kod nas.Mislim da je i vrapcima sa grana,vec poznata cinjenica,da potencija kod muskaraca,
dolazi direktno iz glave.Najveci afrodizijak koji vazi kod svih muskaraca sveta je naravno,seksualni objekat koji se pred muskarcem nudi za seks.Ako je "seksualni objekat"
lose gradjen,nije seks epilan,nec muskarac moci nista da uradi,pa makar pojeo sve africke sljive,iz nekog africkog sljivika.!!!:D

postigli su sta su hteli, a to je da se o reklami prica.
ne vidim razlog za zgrazavanje toliko, meni je prilicno smesno, birali su bakute kao iz udzbenika o babama.
vrlo su simpaticne, uzgred.
babe.

od svih bizarnih vulgarnosti i prostakluka kojima smo okruzeni cim upalimo vesti, reklama za africku sljivu je ivica i marica.

Мени је увек било непријатно кад на тако нешто налетим док са родитељима гледам ТВ, а и сад би ми било непријатно да је мала ту.

Taman tedoh da napisem da me sramota kad vidim ovu reklamu na tv, pogotovu ako su deca tu
vidim da nisam jedina

Escapelle ne moze da se reklamira....ali je zanimljivo, ne primetiti na svim kanalima i kroz svaki film,

reklamu za gel za pojacanje orgazma...obe su nepristojne, ali domacica ovu ne primeti....

Pa dobro, ja sam jednom ubo priliku da čujem na radiju reklamu za Escapelle.

Sve u svemu, reklama za preparate za potenciju je isto ciljana za mlade, budući da je erektilna disfunkcija i impotencija, usled načina života i ishrane postala sve češća pojava.

Mana je što se svi ti problemi ne rešavaju preparatima, nego pravilnom ishranom, fizičkom aktivnošću i redovnim snom.

A da, ovo je tema na zenama, pa je razumljivo da nije vulgarno "od sada zelim to svaki put"
ili je to samo zato sto estetski osecaj ne podnosi starost, a mlaost ima opravdanje....

A crno, bez i malo belog je sto iste te domacice nemaju zamerku na to sto njihove prijateljice
teraju decake da piju te africke sljive....dvostruki moral na svakom prelu...

Poslednja izmena:
ja reko neka nova sorta
posto je sezona pekmeza
mada mi taj africki dio bio cudan

:rotf:

- - - - - - - - - -

Нисам видела на РТС-у, обично кад вртим канале видим на Пинку код Амиџића, и између бескрајног низа турских серија...али неко је и овде налепио са оним бабама.

Имали смо то и раније, на 3. каналу је стално била реклама за ону пумпу или тако нешто, заборавила сам.

У сваком случају, и та, и реклама на О2 за Дурекс је прилично неумесна у поподневним сатима и раним вечерњим...

Potpuno se slažem

Back