moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
debilana....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je svakako bizarna reklama sa babama ali da su se izdvojili budalastinom jesu
Mislim ako ocete da opalite babe eto rešenja![]()
Vidim da me ignorišete večeras s temom al imam jos jednu
Šta mislite o reklami za africku šljivu na rts?
Kako ćeš Vučića da se odrekneš?On preporučuje ono što sam koristi.Odreko bi ih se preko novina...Užas
Kako ćeš Vučića da se odrekneš?On preporučuje ono što sam koristi.
Bacićeš tv?Javi mi kad ćeš.Jebbe se meni za Vučića ili bilo kojeg
Bacićeš tv?Javi mi kad ćeš.
Za mlade se reklamiraju Durex i Escapelle. Svakom svoje.
Taman tedoh da napisem da me sramota kad vidim ovu reklamu na tv, pogotovu ako su deca tuМени је увек било непријатно кад на тако нешто налетим док са родитељима гледам ТВ, а и сад би ми било непријатно да је мала ту.
Срећа, па она не гледа ТВ и углавном је у својој соби.
Taman tedoh da napisem da me sramota kad vidim ovu reklamu na tv, pogotovu ako su deca tu
vidim da nisam jedina
Escapelle ne moze da se reklamira....ali je zanimljivo, ne primetiti na svim kanalima i kroz svaki film,
reklamu za gel za pojacanje orgazma...obe su nepristojne, ali domacica ovu ne primeti....
ja reko neka nova sorta
posto je sezona pekmeza
mada mi taj africki dio bio cudan
Нисам видела на РТС-у, обично кад вртим канале видим на Пинку код Амиџића, и између бескрајног низа турских серија...али неко је и овде налепио са оним бабама.
Имали смо то и раније, на 3. каналу је стално била реклама за ону пумпу или тако нешто, заборавила сам.
У сваком случају, и та, и реклама на О2 за Дурекс је прилично неумесна у поподневним сатима и раним вечерњим...
Мени је увек било непријатно кад на тако нешто налетим док са родитељима гледам ТВ, а и сад би ми било непријатно да је мала ту.
Срећа, па она не гледа ТВ и углавном је у својој соби.