- Poruka
- 13.833
Dobro su mi ovi s prognozama za 2100. ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sumnjam da su probali na tu stranu, Jankovi su vezivali zastave sa vasim u HB, dok nije pukla tikva.Zajebo si se. Probali ste 1991, pa niste uspjeli. Zašto misliš da ćete uspjeti u idućem pokušaju. A zašto misliš da se Hrvati ne bi vratili da brane svoje u slučaju nove srpske agresije? I na kraju, zašto uopće misliš da bi Srbi išli ratovati u Hrvatsku? I Srbija se prazni i nestaje brže i više nego Hrvatska. Ima i u Srbiji praznog prostora.
Tko vam je taj Boris Malešević tamo u Zagrebu ?To je u redu s tvoje strane, samo takvi će tebe tjerati da rješavaš jednadžbu kućnog budžeta sa šest nepoznate.
Šta bi smo mi ovde kupovali od krvatskih proizvoda, kada imamo naše.Jedni drugima trziste. Tko ce nase proizvode kupovati osim nas. ?
Zajebo si se. Probali ste 1991, pa niste uspjeli. Zašto misliš da ćete uspjeti u idućem pokušaju. A zašto misliš da se Hrvati ne bi vratili da brane svoje u slučaju nove srpske agresije? I na kraju, zašto uopće misliš da bi Srbi išli ratovati u Hrvatsku? I Srbija se prazni i nestaje brže i više nego Hrvatska. Ima i u Srbiji praznog prostora.
Kako objašnjavaš njegovu lionizaciju DodikaJanko je musliman i mrzi jednako i srbe i hrvate.
Zeli da baci buvu da bi se mi krvili medjusobno.
Morao sam ga googlati, čisto da vidim kako izgleda. Što radi ne znam i ne zanima me.Tko vam je taj Boris Malešević tamo u Zagrebu ?
Preko njega čujem ide rušenje Vučića.
Pokušava da sruši Vučka, večeras javiše u vestima.Morao sam ga googlati, čisto da vidim kako izgleda. Što radi ne znam i ne zanima me.
Naleteh na Wiki kad tamo stojiMislite li da je hr obajvjestajna sluzba vrsila obuku Maje Berovic, Sandre Afrike i ostalih, da nagnaju zene na taj stil zivota, da nema vise malih vojnika za borbu?
Radovane, pa niz Kras proizvoda, kave, ne znam sta jos ide, Zvecevo cokolade. Bronhi bombone bolje od Negra. Rad u sezoni na obali, ljetovanje na obali.![]()
Ma ogavan mi je taj konstrukt olinjalog lojavca tipa da se mi međusobno pokoljemo da bi oni onda ostvarili "građansku" državu od Une do DrineСусјед, замолио бих те да пишеш разумљивије, смирено.
Падање у ватру има за последицу овакве конструкте а
читати то малчице нервира.