Afera student - Milan Jevdjic

Пуна Србија људи којима је помоћ потребна, а ти не можеш да нађеш?

Verujte nije to lako naći po mom ukusu,ja drugačije shvatam pomoć.Po meni nije pomoć pokloniti nekom 10 franaka
a on na prvom kiosku kupi koju paklicu cigarete ili flašu "brlje" Po meni pomoć je 1.000,2.000 ili 10.000 franaka
mada je i to malo.Dakle pomoći malo većom sumom da on počne da radi i sam zarađuje svoje parče hleba.
Dakle nešto u tom smislu,ako me možete shvatiti.

неће ти предатори да га силују него га полако придобијају за себе ,користе се и уценама и поклонима ..

сигурно да није крив јер он није ни пристао на такву врсту односа , он је пристао само на помоћ коју су му обећали и ништа друго ..

после је дошло врбовање..злостављање ..а он жели да заврши школу и буде свој човек , па трпи ..мисли да ће их то проћи , да им је дао до знања да га не интересују ..

ипак зависи од њих , мора да једе , да спава негде ..

мени је то мучно и помислити ..какве су то звери ..

онда када је одлучио да је доста потражио је праву помоћ и онда су они осетили да губе свој део меса и скочили су на њега .

жао ми је , ипак је он млад ...осуду није он заслужио ..него они који су под плаштом доброчинитељства сакривали своје болесне перверзије
Sta ga zalis ?
Mlad je zdrav ,,,sta iskoristio ga neko ,kako da ne?

Verujte nije to lako naći po mom ukusu,ja drugačije shvatam pomoć.Po meni nije pomoć pokloniti nekom 10 franaka
a on na prvom kiosku kupi koju paklicu cigarete ili flašu "brlje" Po meni pomoć je 1.000,2.000 ili 10.000 franaka
mada je i to malo.Dakle pomoći malo većom sumom da on počne da radi i sam zarađuje svoje parče hleba.

Схватила сам, и то је јако лепо.

Али, мораш да знаш људе, и да будеш сигуран да са тим парама неће купити ауто, отићи на летовање и после опет тражити спонзора и помоћ.

А овакви случајеви изазивају скепсу.

Схватила сам, и то је јако лепо.

Али, мораш да знаш људе, и да будеш сигуран да са тим парама неће купити ауто, отићи на летовање и после опет тражити спонзора и помоћ.

А овакви случајеви изазивају скепсу.

Upravo ne moram da poznajem ljude,važno mi je da on hoće da primi "pomoć" po mom ukusu.Od tih para nije izvodljivo
da kupi auto ili ode na letovanje jer ja kao pomoć smatram primera radi nekom ko se razume u poljoprivredu dobije zemlju
posadi vinograd,bašta i tome slično posadi lozu ili posadi baštu a to mu je startni kapital i kako bude radio takoi će mi i biti
a od svoje zarade ima pravo i avijon da kupi.Drugi primer recimo to je studenkinja,samohrana majka,stara baba itd.u
nemogućnosti su da nešto zarađuju a treba da se živi ili žele bolje da žive dati im moguđnost da ono malo vremena
ili više vremena utroše na zaradu i boboljšaju svoj standard.( to važi i za muškarce da ne mislite nešto pogrešno).Dakle
za svakog po nešto a to se da uklopiti u današnje vreme.Kao što sam reko nije to lako nekog naći jer u Srbiji nema
toliko kreativnosti. (izuzev daj pare na ruke da budu suve ko barut i ja znam bolje šta da radim).

Po meni pomoć je 1.000,2.000 ili 10.000 franaka

ti po onoj konfucijevoj..daj coveku ribu nahranices ga jedan dan..nauci ga da peca nahranices ga za ceo zivot.

problem je sto vecina nema zato sto je lenja i sto je lakse pruziti ruku i traziti milostinju nego zasuci rukave i raditi..naravno ne pricam da je tako kod svih ali kod odredjenog broja jeste...ko hoce da radi uvek ce nesto naci da kaplje...

ti po onoj konfucijevoj..daj coveku ribu nahranices ga jedan dan..nauci ga da peca nahranices ga za ceo zivot.

problem je sto vecina nema zato sto je lenja i sto je lakse pruziti ruku i traziti milostinju nego zasuci rukave i raditi..naravno ne pricam da je tako kod svih ali kod odredjenog broja jeste...ko hoce da radi uvek ce nesto naci da kaplje...

Ja tako nešto mislim mada primam i kritike pogotovu ako neko zna boljem ili ima bolju ideju.

Back