AFERA Agrobanka: Antonic tvrdi - Davali smo pare po nalogu Cvetkovica i D. Petrovica!

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.036
Dušan Antonić: Cvetković i Petrović znali kome dajemo pare!

Agrobanku je uništila država i neki ljudi koji su je vodili, rekao je specijalnom tužiocu bivši predsednik Izvršnog odbora, koji je uhapšen zbog malverzacija s kreditima

dusan-antonic-mirko-cvetkovic-dusan-petrovic-afera-agrobanka-1347403146-207594.jpg

BEOGRAD - Propevao!

- Bivši premijer Mirko Cvetković i bivši ministar Dušan Petrović, kao i Milorad Džambić, izvršni direktor Agencije za osiguranje depozita, sanaciju, stečaj i likvidaciju banaka, prisustvovali su sastancima u Agrobanci na kojima se odlučivalo o njenom poslovanju - rekao je Tužilaštvu za organizovani kriminal Dušan Antonić, bivši predsednik Izvršnog odbora Agrobanke, ekskluzivno saznaje Kurir.

Kompletan tekst možete pročitati u dnevnoj novini Kurir u broju od srede, 12. septembra.

Antonić dva sata ispitivan o Laletu Sekuliću

"Posle saslušanja Antonić je vraćen u zatvorsku ćeliju, dok je saslušanje osumnjičenog Sekulića još pod znakom pitanja zbog njegovog teškog zdravstvenog stanja.
- Sekulić je veoma bolestan. Bio je bolestan i pre hapšenja, čak je u proceduri bio postupak da mu se oduzme poslovna sposobnost - kaže za “Blic” izvor iz istrage"

272485_hrolale_hs.jpg

Radoslav Lale Sekulić

:hahaha: Hahahahhahaha, Lale nam se opet razboleo :rotf: :rotf:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/342343/Antonic-dva-sata-ispitivan-o-Laletu-Sekulicu

"Interesantno je napomenuti, da je još početkom devedesetih godina Lale praktikovao begstvo u bolnicu kada bi nešto dobro zabrljao.To mu je bio manir koga se,koliko vidim, nije oslobodio do danas.Pouzdano znam da je ležao na VMA i primao infuzije,zbog navodne slabosti organizma, da bi ,isključigvši brzo infuziju,čuvši da stranci hoće da sklope posao sa jednom beogradskom tekstilnom kompanijom, požurio kao državni funkcioner na taj sastanak,prekinuo ga, preoteo posao i usmerio ga na firmu koju je on kontrolisao,zaključio ugovore i vratio se u bolnicu da prima infuziju."

http://www.dragas.biz/index.php?opt...&id=9736:lale&catid=144:reagovanja&Itemid=123

Poslednja izmena:
"BEOGRAD - Ne može više da ćuti!
Vlasnik „Habitfarma“ Radoslav Lale Sekulić (74), koji je sa svojim sinom Dušanom uhapšen zbog sumnje da je umešan u višemilionsku pljačku Agrobanke, razgovarao je s inspektorima u bolnici i rekao da je novac od kredita išao direktno u ruke nekih ministara. On je, kako saznajemo, otkrio imena trojice ministara koji su uzeli najviše para.

- Istina je da sam nekim ministrima donosio pare u džakovima. Po njihovom zahtevu. Oni su dobro znali šta rade. Toliko su se ušemili da su mislili da nikad neće odgovarati za to - rekao je Sekulić policiji.

Sekulić, kao što je Kurir već pisao, boluje od neizlečive bolesti i njegovo stanje je svakog dana sve teže. On je toga svestan i želi da iznese istinu na videlo, ali se plaši ministara koji su mu preko posrednika poslali poruke da mu je bolje da drži jezik za zubima.

- Neki od tih ljudi su i dalje moćni. Bojim se da mi se ne osvete ako čuju da sam nešto rekao. Bolesni smo i sin i ja. Nemam više mnogo toga da izgubim, ali se bojim ko će brinuti o mojoj porodici ako se njemu nešto desi - izneo je svoja strahovanja Sekulić.

U policiji kažu da su zbog njegovog stanja više puta počinjali i prekidali razgovor s njim.

- Kad smo ga pitali zašto je učestvovao u tome, rekao je da je imao dve mogućnosti: da bude s njima i odradi posao ili da odbije i tako se svrsta u njihove neprijatelje i bude uništen - kaže naš sagovornik iz istrage."

Jeste bolestan Lale, bolest je izlečiva jedino sa olovnim zrnom ili konopcem oko vrata, a zove se POHLEPA.

http://www.kurir-info.rs/radoslav-sekulic-ministrima-nosio-pare-u-dzakovima-clanak-406778

Back