OK, evo i ja imam trilemu:
Nas dvoje planiramo let za pocetak maja i nasao sam ovo kao najpovoljnije (sve ostalo je preko 800 eur po osobi)
1. Aerosvit (preko Kieva) 365 eur (u cenu uracunata 2 kofera po osobi) x 2 = 730 eur
2. Alitalia (preko Rima) 410 eur (doplata za 2.kofer 55 eur) x 2 = 930 eur
3. JAT+British Airways (preko Londona) 483 eur (doplata za 2.kofer 50 eur) x 2 = 1066 eur
Za Aerosvit kad malo bolje procitam sta ljudi pisu, komentari su stvarno uglavnom negativni, manje vise kasne sa poletanjima po nekoliko sati mozda i ceo dan (moze biti problem jer nam onda iz Toronta valja uhvatiti let za Winnipeg), avioni su prljavi (nevazno), nista vredno ne sme se stavljati u kofer jer moze lako da 'dobije noge' (ponecemo sa sobom u kabinu)
Za Alitaliu sam nasao jednako negativnih komentara kao i za Aerosvit. Otkazuju letove bez najave, neljubazni, redovno gube prtljag (po komentarima ovo mi deluje gore i od Ukrajinaca) itd...
JAT + british airways... mozda deluje pristojnije, ne znam sta bih rekao (jedino sto 330 evra razlike u odnosu na Ukrajince nije malo ako znam da me tek ceka duga potraga za poslom u Kanadi)
Za sada smo preko agencije rezervisali ove prve, al nista jos nismo platili...
Sta biste vi izabrali od ova 3?