crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
postoje instrumenti za jedenje pizze?
Aha... to je onaj noz kojim je konobar isece na komade, a onda se rukama jede na parce.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postoje instrumenti za jedenje pizze?
ja bih ukinula to da moreas da posluzis goste i hranom a ne samo kafom i sokom i sta vec....zar nisu grickalice dovoljne, nego moraju i da zderu prsutu i sta vec? i kao nisi dobar domacin ako nemas da im das rakiju i nesto na bocku da ne padnu pod sto slucajno od te radze....sta sam ja? restoran?
i onda se familija zgrazava sto nismo posluzili neku prsutu....pa i tadic da mi dodje,dobice samo kafu i sok il pivo il sta vec
drugo su neke posebne prilike....al bas da te hranim svaki put kad mi dodjes, nece da moze....
lepo ponasanje je kada ebeno ne pravis buku za vreme kucnog reda
al moroni u ova dva stana, iznad i ispod nas izgleda da ne znaju za to...valjda tripuju da su sami kao na onom brdu sa kog su sisli
''Matora prilika'' pljuvanje?Svasta.
Kako bi ti to nazvala ''postarija prilika''?
Foliranktinjo.
Osh da te naucim kako se lako stvara distanca bez persiranja? Naucis fore iz engleskog jezika i drugih jezika gde toga nema i eto.![]()
Pravila postoje da bi se lakše živelo. Volim ih. Persiram svima, bilo kog uzrasta da su (osim male dece, dobro), do trenutka kada mi se kaže da to ne činim ili primetim da je nepotrebno, da stvara jaz i ugrožava komunikaciju. To nije izraz naročitog poštovanja te osobe, već normalnog poštovanja koje imam za svakog čoveka. Ne volim kada neko puši na ulici, mada sada razumem zbog zabrane, zato što udahnem taj smrad kada prođem, zato što pušači ne vode računa o cigareti, odnosno žaru, pa mogu da se izgorim ili da se moja garderoba ošteti. Stvara mi nelagodu, jednostavno. Jesti na ulici takođe smatram nepotrebnim, mada i ja ponekad smandrljam neku kiflicu ili slično, ali gledam da kada baš moram da jedem, ne izaberem nešto što ne mogu u tri zalogaja da smažem i da mi pritom usta ne budu puna. Ne volim to zato što je ružno, hrana ume da smrdi, a može biti i masnija. Dakle, praktični i estetski razlozi. Ipak, razumem kada vidim nekoga kako užurbano hoda i jede - očigledno nema kada i gde a gladan je. Živ čovek. Šetanje i ždranje je grozno. Ne volim nepotrebne razgovore ni sa bliskima a naročito sa nepoznatima. Nema razloga da razgovaram o koječemu sa nepoznatima u liftu ili gde već. Osmeh je dovoljan, a ako mora da se progovori opšte teme su u redu. I tako dalje. Pravila postoje sa razlogom. Ono što je višak, izgubilo se već odavno. Ne volim kada neko pravila poštuje usiljeno. Takvi ljudi su mi jednako ružni kao oni koji se ponašaju kao da su ih odgajale zveri. Uglavnom, to i jesu takvi ljudi, samo su shvatili da će ljudi lakše da komuniciraju sa njima ako poštuju osnovne tačke.
Prilika je ružna reč za čoveka, najpre. Rekla bih strariji čovek, na primer; ima više reči. U običnom razgovoru, sa ljudima gde ne treba da pazim, rekla bih tako. Prilika nikada ne bih rekla, sem u smislu: dobra prilika i to u šali zbog starinskog načina odabira ljudi za brak, a ne nečeg drugog. Folirantkinja nisam, već sam vaspitana i nisam čovekomrzac. Prezirem primitivce ali ne nazivam ljude primitnicima bez osnova.
Što se tiče ponuđene lekcije, hvala ali ne vidim da imaš čemu da me naučiš.