advanced Sistem Care 9

Bili, jesi retardiran. BTW, jesi igrao ti awp na midu?
Zauzeće procesora i memorije.

E mnogo ti hvala. Vrlo si ljubazan.
I sto bi ja to morao da znam kad to nije moja profesija , niti blage veze ima s mojim zivotom.
To treba da znate vi koji se ne odvajate od kompjutera. Vi kojima je kompjuter zamenio maminu sisu.

Ni ti se nisi rodio s tim znanjem , nego si od nekog naucio.

Poslednja izmena:
E mnogo ti hvala. Vrlo si ljubazan.
I sto bi ja to morao da znam kad to nije moja profesija , niti blage veze ima s mojim zivotom.
To treba da znate vi koji se ne odvajate od kompjutera. Vi kojima je kompjuter zamenio maminu sisu.

Ni ti se nisi rodio s tim znanjem , nego si od nekog naucio.
Ako ti smeta taj prozorcic tog programa,idi desni klik na njega,kada se otvori prozor,stikliraj HIDE.Sklonice se sa desktopa.Ako ti ne smeta,stavi ga negde u cose,jer nije lose znati kolika je potrosnja RAM-a i opterecenost CPU.mada to mozes videti i u task baru.

U danasnje vreme procesori imaju mehanizme za preventivu od pregrevanja. Uglavnom tim mehanizmima upravlja bios i u biosu su postavke na kojoj temperaturi se gasi cpu ukoliko dodje do pregrevanja. Ako je temperatura visoka procesor nece raditi na boost frekfenciji. Ukoliko je i bez boosta velika, procesor pocinje trottlati (smanjuje se radna frekfencija i voltaza na cp-u) da ne bi doslo do pregrijavanja ......

Poslednja izmena:
Koja je granica CPU?
Preko koliko % procesor ne valja da se optereti?
Ne valja da dugo radi na 100%,kada seta gore dole,to je normalno.Sve zavisi od zahtevnosti programa koji se pokrece.desice se da ce nekada skociti na 100%,kada budes na netu,a ako ti je ukljucen automatski apdejd,pri aprejtu i instalaciji iste hoce CPU da se optereti.osetices to i po kuleru,jer ce poceti mnogo brze da vrti.Normalno izadji iz bilo cega da radis i pusti da odradi to sto je poceo.

Back