Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.980
instalirao sam ovaj program i u gornjem desnom uglu mi pokazuje neke brojke. sta je to?
CPU: 2 %
RAM: 28 %
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bili, jesi retardiran. BTW, jesi igrao ti awp na midu?
Zauzeće procesora i memorije.
Cpu od 2% ti je opterecenost procesorainstalirao sam ovaj program i u gornjem desnom uglu mi pokazuje neke brojke. sta je to?
Ako ti smeta taj prozorcic tog programa,idi desni klik na njega,kada se otvori prozor,stikliraj HIDE.Sklonice se sa desktopa.Ako ti ne smeta,stavi ga negde u cose,jer nije lose znati kolika je potrosnja RAM-a i opterecenost CPU.mada to mozes videti i u task baru.E mnogo ti hvala. Vrlo si ljubazan.
I sto bi ja to morao da znam kad to nije moja profesija , niti blage veze ima s mojim zivotom.
To treba da znate vi koji se ne odvajate od kompjutera. Vi kojima je kompjuter zamenio maminu sisu.
Ni ti se nisi rodio s tim znanjem , nego si od nekog naucio.
Cpu od 2% ti je opterecenost procesora
Ram 28% ti je zauzece memorije
Ne valja da dugo radi na 100%,kada seta gore dole,to je normalno.Sve zavisi od zahtevnosti programa koji se pokrece.desice se da ce nekada skociti na 100%,kada budes na netu,a ako ti je ukljucen automatski apdejd,pri aprejtu i instalaciji iste hoce CPU da se optereti.osetices to i po kuleru,jer ce poceti mnogo brze da vrti.Normalno izadji iz bilo cega da radis i pusti da odradi to sto je poceo.Koja je granica CPU?
Preko koliko % procesor ne valja da se optereti?