Adrenalin kao uzrok

Meridian

Iskusan
Poruka
5.263
Jutros slusam da je devojka u Novom Sadu skocila s mosta ( verovatno ) u Dunav, posto je prezivela
izjavila je policiji da je to uradila da vidi da li moze. Pokretac je pesma koja je pogodila.
Zakljucak policije je da je devojka skocila s mosta jer joj je skocila kolicina adrenalina.

Sta bi mogli forumasi da zakljuce ?

Jutros slusam da je devojka u Novom Sadu skocila s mosta ( verovatno ) u Dunav, posto je prezivela
izjavila je policiji da je to uradila da vidi da li moze. Pokretac je pesma koja je pogodila.
Zakljucak policije je da je devojka skocila s mosta jer joj je skocila kolicina adrenalina.

Да ће јој једном ипак поћи за руком да се самоубије.

Да ће јој једном ипак поћи за руком да се самоубије.

Izjavila je da nije htela da se ubije i da vise nece pokusavati ovo jer je policija upozorila da je to zabranjeno.

- - - - - - - - - -

treba je povremeno samarati i zabraniti kupovinu guarane red bulla i sl

To ce mama da joj radi, ako sazna da je ona ta budala sto skace s mosta.:)

Izjavila je da nije htela da se ubije i da vise nece pokusavati ovo jer je policija upozorila da je to zabranjeno.

- - - - - - - - - -

To ce mama da joj radi, ako sazna da je ona ta budala sto skace s mosta.:)

Овако нешто можда неће, али наћи ће већ нешто друго кад је опет "погоди" песма.

Ako je pokretac pesma,tesko da je skocila zbog adrenalina

Zaključujem da je jela puno slatkiša pre nego što joj je skočio adrenalin.

dodje trenutak u zivotu kad covek pozeli da ispita svoje granice
postavi sebi neki cilj i gleda da ga dostigne da bi rekao da je neke stvari njemu bitne cekirao
pa tako naidjemo na amere koji se hvale pojedenim hot dogovima
kolicina od koje se nekome smuci samo kada cuje
a neko sebi postavi za cilj da skoci sa mosta
zasto je to samoubistveno, a nije slalom ili skok u garmish-partenkirhen-u?
hocete da kazete da vi sebi nikada niste postavili cilj koji je za vas bio izazov?
ja jesam..i ne mislim da sam zbog toga suicidna
2010. sam sa prijateljima htela da zaronim sto dublje na cist vazduh, bez mesavine
i spustili smo se na 80m..dozvoljena zvanicna bezbedna dubina je na 40m
da li cemo dostici tih 100m? ne verujem
ali sam srecna sto sam tih 80m cekirala u svom zivotu
postavila sam prosle godine i sa drugom cekirala 10km plivanja u jednom danu..i zbog toga sam srecna
ove godine smo za odredjeno vreme hteli da preplivamo 100km, ali smo morali da odustanemo zbog moje upale nerva
sad on pravi plan za neki novi nas licni rekord
predlozio mi je da plivamo u dunavu do djerdapa..to je nekih 500i kusur km
ja odbijam zato sto ne bih da plivam u beckim gomnima
izazov mi nije dovoljno privlacan jer lecenje postinfekcija nije vredno zadovoljstvu koje bi meni dao taj izazov

ja u izazovima skokova sa mosta ne vidim nista lose
ako se ne skace u vodu koja je plitka i kojoj se nalaze armaturne zice na kojima bi neko mogao da se povredi

Izazov se zove da li me cuva moja plava zvezda.

Dive, da bi se radile takve stvari o kojima ti pises vrse se pripreme,
cak i da je gledala druge da skacu odatle, i da je bila tamo kad je neko skakao,
a za to ne znamo, izaci iz kafica i otici na most da skocis sa najmanje 25 metara je bas izazov
nije to cekiranje, to je malo ludilo, apso;utno svesno reskiras da pogines iz nekog tebi poznatog razloga.
posto je prezivela, prica moze da bude bilo kakava, ali je inicijalno razmisljanje ' sada mogu i da poginem.'.

zakljucujemo da joj je falio ne samo adrenalin koji joj je skocio, vec nesto mnogo prostije, jasnije, voli da skace, zenama neophodan kao 'leb, a nije touch phone.

Back