Adolescentkinje - problem juvenalne prostitucije !

To isto drustvo cini skup pojedinaca.A pojedinci smo mi.Kad se kaze da je drustvo krivo za nesto,zeli li se reci svi drugi osim mene?To mi nije jasno.Ja sacinjavam ovo drustvo i verovatno sam svojom pasivnoscu malo kriv za to.

Znala sam ja Dekararuse, da će se poteći ovo pitanje...istina je to što zboriš, jeste i mi pojedinci smo deo društva i samim tim odgovorni, jel to?
...ali ja kažem dok se ne skupi to društvance osveštenih lica, moramo nažalost pojedinačno delovati...kao pojedinci...u slučaju dece, kao roditelji ili najbliži rođaci i prijatelji....
...mislim ja da se mi svi ovde razumemo... zahtevna tema :)

[/U]

Znala sam ja Dekararuse, da će se poteći ovo pitanje...istina je to što zboriš, jeste i mi pojedinci smo deo društva i samim tim odgovorni, jel to?
...ali ja kažem dok se ne skupi to društvance osveštenih lica, moramo nažalost pojedinačno delovati...kao pojedinci...u slučaju dece, kao roditelji ili najbliži rođaci i prijatelji....
...mislim ja da se mi svi ovde razumemo... zahtevna tema :)

Tako,moze brzo onda da se skupi to drustvance.Jbt procitavsi temu setio sam se da ima par godina kako nisam video klince da se igraju zmurke,ali zato svako dete koje zna da govori zna kako se lajkuje status.

Back