Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Аааа, па тако реци.Pa zelatin se pravi kuvanjem svinjskih kostiju i on je aditiv i E 441, E 485 i mislim da se jedan takode cest 542 pravi od svinjskih kostiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аааа, па тако реци.Pa zelatin se pravi kuvanjem svinjskih kostiju i on je aditiv i E 441, E 485 i mislim da se jedan takode cest 542 pravi od svinjskih kostiju
најважније је наћи сродну душу.
заједно љуштите и једете непрскане јабуке, кувате чај, гледате жикину шареницу...
најважније је наћи сродну душу.
заједно љуштите и једете непрскане јабуке, кувате чај, гледате жикину шареницу...
neki dan ja tako bezbrizno jela Pop Tarts
i reko... ajde da vidim sta sve ima unutra... nisam ni mislila da je nesto mnogo zdravo posto je vec tako ludacki slatko... i onda sam procitala u pasusu sa sastojcima
beef jelly!!!!
sta? molim? fuy!
i tako, to je kraj price o meni i Pop Tarts-ima
Inace, ovo znam jer sam kozmeticki opsednuta, ako na listi sastojaka pise da je INCI onda su to svi sastojci u proizvodu, ako ne pise... onda si cao, ko zna sta sve ima, a nisu napisali![]()
Želatin se dobija od kosti govečića? Stvarno iznenađenje..... al' sad treba da kažem fuj? Tek sad...Moram da kazem da beef jelly-a ima i u krem bananicama, kao i u silnim drugim poslasticama. To je zelatin, koji se dobija od kosti govecica. Fuj indid!