Scarlett O'Hara 84
Početnik
- Poruka
- 4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Medikament.A ne medikamenti.Ako mozete da mi preporucite doktore koji se bave ovim problemom, terapije koje su dale najbolje rezultate ... Medikamenti su mi poslednja opcija.
Poremećaj pažnje i hiperaktivnost deteta.Možeš li malo da nam objasniš o čemu se radi?
Ne mislim da problem prolazi sa prolaskom puberteta. Hvala na savetu, ali pre bih pokusala sa bihejvioralnom terapijom. Ako neko moze da preporuci doktora koji se bavi ovim problemom, bila bih zahvalna. May the Force be with you!Medikament.A ne medikamenti.
To je 1. opcija i jedina.
Do puberteta.Posle više ne bi trebalo da bude tih problema.
Nisam ni mislio na gramatičku grešku nega baš na jedninu.Ima samo jedan lek.Pio ga je moj mlađi sin.Sad je prestao.Moraću da ga pitam kako se zvao lek.Sad je u školi.Lek ide na recept a u prodaji je bio oko 4000 din.Delotvoran je.Dete se smiruje i fokusira na učenje ili bilo šta što radi.Omogućava detetu da prati nastavu.Nemoj da te nikako uznemirava ovo što kažem smiruje.To nije lek za živce tipa bensedin i slični.Nismo ovde da bismo ispravljali gramaticke greske jedni drugima, vec da bismo (ako mozemo) pomogli. Hvala na savetu, ali ne mislim da problem prolazi sa prolaskom puberteta. Ako vec dajete savete, mogli biste se malo edukovati u vezi sa temom. May the Force be with you!
Predpostavljam da znaš da dete ne sme da pije obično mleko.Sme jogurt,sir,kiselo mleko ali ne obično.Ne mislim da problem prolazi sa prolaskom puberteta. Hvala na savetu, ali pre bih pokusala sa bihejvioralnom terapijom. Ako neko moze da preporuci doktora koji se bavi ovim problemom, bila bih zahvalna. May the Force be with you!![]()
Pretpostavljam da je concertaNisam ni mislio na gramatičku grešku nega baš na jedninu.Ima samo jedan lek.Pio ga je moj mlađi sin.Sad je prestao.Moraću da ga pitam kako se zvao lek.Sad je u školi.Lek ide na recept a u prodaji je bio oko 4000 din.Delotvoran je.Dete se smiruje i fokusira na učenje ili bilo šta što radi.Omogućava detetu da prati nastavu.Nemoj da te nikako uznemirava ovo što kažem smiruje.To nije lek za živce tipa bensedin i slični.
Nego lek koji detetu omogućava da ne ustaje na sred časa,ne blene levo desno,da mu pažnja ne luta ko zna gde.
Veruj mi sve drugo je obično gubljenje vremena.A u školi nemaju razumevanja za takvu decu i govore kako su nemirna i bezobrazna što naravno uopšte nije tačno.
edpostavljam da znaš da dete ne sme da pije obično mleko.Sme jogurt,sir,kiselo mleko ali ne obično.Predpostavljam da znaš da dete ne sme da pije obično mleko.Sme jogurt,sir,kiselo mleko ali ne obično.
I naravno slatkiše ucele ne sme da jede.Onda teško zaspi a sutra u školi je haos.
I naravno slatkiše ucele ne sme da jede.Onda teško zaspi a sutra u školi je haos.
ZnamPredpostavljam da znaš da dete ne sme da pije obično mleko.Sme jogurt,sir,kiselo mleko ali ne obično.