Adam Lambert

Poruka
7.110
Adam Mitchel Lambert (born January 29, 1982) is an American singer, songwriter, and actor from San Diego, California. In May 2009, he finished as the runner-up on the eighth season of American Idol.[2] The Times identified Lambert as the first openly gay mainstream pop artist to launch a career on a major label in the United States.[3]

Lambert released his debut album, For Your Entertainment, in November 2009, via RCA Records/19 Recordings.[4] The album debuted at number three on the Billboard 200 in December 2009, selling 198,000 copies in the United States in the first week.

Izvor:en.wikipedia.org

Da cujem vase misljenje o ovom sve popularnijem mladom pop-rock izvodjacu ,a mora se priznati i talentovanom :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: hahahaha Zeljo, mora da sam te opasno ubila u pojam sa postovima na fejsu :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: zarazno nema sta...

picture.php

hahah znaci vec si videla temu :)
pa moram priznati da si uticala sa svojim postovima na fejsu da ga i ja pocnem slusati :)

hahahahahaha... odmah su mi ljudi javili... :lol: i na fejsu i ovde... znali su da cu se obradovati :heart: woo hoo! drago mi je sto si mu pruzio priliku... stvarno je talentovan... :cmok2: :zag: bas volim ovu temu... mj tema mi se vise ne svidja zbog nekih doticnih ljudi :sad2: ... unistili su svu draz pisanja tamo... :heart:

no comment -_____- zasto neko komentarise na temi ako nema sta (pametno) da kaze...
Izvini,ali ja mislim da svako ima punu slobodu da iznese svoje mišljenje bilo koja tema da je u pitanju,ne vidim zasto bi ova bila izuzetak....
Ne kontam cemu taj potcjenjivacki stav cim se necije misljenje kosi sa tvojim....Evo ni ja ga ne slusam,mozda sam, onako usput,nekad i cula neku pjesmu,
mogu reci da ima fantastican glas ali mi je njegov stil, generalno ,nedopadljiv....I je l' to sad neki problem
sto sam to rekla ?

Poslednja izmena:
ja ako nemam nesto lepo da kazem nista necu ni reci... zadrzacu svoje misljenje za sebe... nervira me kad se neko ukljuci u temu samo da bi nesto rekao, jer mu je dosadno ili sta vec... a ti si ovde drveni advokat i borac za 'pravdu'...?! ne zelim da se raspravljam... predjimo na razgovor o muzici...

adam_lambert_for_your_entertainment_music_video_al  bum.jpg

Back