ADAM&EVA

PetrolBoy

Poznat
Poruka
7.577
Prije mnogo godina, dok nije postojalo nista,samo cista priroda,zeleni pasnjaci,cisti potoci,guste sume,slatko voce.Na jednom dijelu svijeta stvorena je zena,na drugoj muskarac. Stvoreni su sa ciljom da se pronadju i obave misiju,bitnu za egzistenciju svijeta. Prema nekim primopredajama oni nose naziv Adam i Eva,prema drugim Adem i Hava. Imena nisu toliko bitna,koliko je bila vazna njihova misija. Tako na drugom kraju svijeta pod suncevim zrakama na mekoj travi i uz divni lagani povjetarac stvorena je Eva. Tako lijepa zena vise nije stvorena,izrazito divne gradje,prelijepe grudi oblaste ni prevelike ni premale,duga plava kosa,oci plave,blage crte lica,njezna koza poput svile..Predstavljala je konacno savrsenstvo prirode,toplotu,ljepotu.U dusu joj je utkana radoznalost i povjerljivost,znatizelja je bila njena priroda.

Na drugoj strani svijeta stvoren je muskarac,jake tjelesne gradje,tijelo kao u Apolona sa lijepo definisanim misicima,jake ruke koje odaju sigurnost i sposobnost fizickog rada,tamnija i grublja koza,sasvim suprotna od Evine,jaka i nazocna brada koja ulijeva strah i postovanje.Njegova pojava izlazila je iz pecine,koju je stvorilo more udarajuci u kamenjar,sav mokar i gladan krenuo je u izvrsenje misije.
Dok su Adam i Eva,putovali proslo je dosta godina,njihovo tijelo postajalo je jos snaznije i zrelije,na tom putu izvrsenja svoje misije sticali su razne sposobnosti,Adam je lovio,Eva je brala bobice i naucila prezivljavati uz extremne situacije. Vrijeme je prolazilo,njihovo tijelo je sve vise jedralo i bivalo spremno za posljednju destinaciju.

Konacno,nakon par godina putovanja,mislim negdje oko 5 godina.Susreli su se na pola svijeta,zajedno su prekoracali pola svijeta kako bi izvrsili svoju misiju,misiju za koju nisu ni znali sta je,jednostavno ih je instikt vodio do tog mjesta,jer su znali da moraju biti bas tu i u to tacno odredjeno vrijeme.Mozda je to ono sto zovemo sudbinom ali oni su se sreli. Taj kobni trenutak,susreta prosao je tako cudno,pogledali su se,mislili su da su neprijatelji,da je to jos jedna opasnost na putu koju moraju preci ali ipak nesto iznutra im je govorilo da i nije to sto misle,tada su po prvi put oboje osjetili nesigrnost u sebi,niti bjezati niti se skriti ali niti napasti.Gledavsi se promatrajuci iz daljine,polako su nacinili prvi korak jedno prema drugom,zajedo i ravnopravno.Priblizili su se svom drugom odrazu,lagano pruzili ruke jedno prema drugome i prvo sto su dodirnuli je bilo lice.Adam se zacudio kako koza moze da bude tako mekana,tako svijetla,prelijepa mekana kosa,ne znajuci koje je boje podsjetila ga je na nebo (plavo).Njegov dodir je zbunio Evu,osjetila je toplotu dodira,sigurnost,jake ruke kojih se nije plasila nego osjetila spasenje,cudan osjecaj potpuno stran za nju.Taj trenutak,prvi trenutak,potrajao je,vec su bili gladni i umorni od puta,prvo kao sto su naucili svako za svakoga izgradili su sebi skloniste,pravili hranu,Eva je Adamu davala bobice,zelen,travu,voce sve ono sto je kao slabasna mogla da ubere i jede,Adam je njoj davao meso,lovinu,kozu koja joj je sada stitila slabasna,divno gradjena stopala.Vrijeme je odmicalo,mjeseci oni su se promatrali,prijalo im je razmjenjivanje hrane i pokusaji izrade odjece od koze ulovljenih zivotinja.Veceri su provodili uz vatru,promatrajuci se i razmjenjivajuci iskustva neartikulisnim izrazima i konkludentnim radnjama,mahajuci,poskakivajuci i smijajuci.Osjecali su se sretno ali i cudno,jer promatrajuci jedno drugo osjecali su neku zed,zelju,glad jedno za drugim.

Vremenom su se zblizili,dodirivali cak i na neki nacin mazili.Dok su se kupali,promatrali su se i gledali ta izvajana tijela,predivne Evine grudi i bokove,Adamove snazne ruke,jasno izvajane stomacne misice.Osjecali su nesto neopisivo i strano za njih osjecali su pozudu i strast. Jednog dana krenuse na obliznje kupaliste nedaleko od njihovog skrovista,goli udjose u vodu,pribise se jedno uz drugo,nekontrolirano kao da ih neko tjera na to,pa se udaljise preplasise se nekog stranog osjecaja u njima,skoknuse na kamenu plazu,zacudjeni i izbezumljeni te preplavljeni nekim cudnim osjecajem,osjecajem straha i strasti,po prvi put su osjetili kako im srce ubrzano kuca a da to nije od straha od neke nedace.Lezeci jedno pored drugog bez rijeci,gesta,samo promatrajuci se,Adam je poceo da osjeca kako se nesto desava medju njegovim nogama,osjetio je da mu se tjelesni produzetak,podize utvrdjuje,osjeca po prvi put napaljenost,dok promatra Evine predivne obline.
Lagano priblizava svoju ruka na njene grudi,dodiruje ih,mazi,poigrava se sa njima,osjeca ljepotu i mekocu a tako neopisivo divan osjecaj dok ih drzi u ruci a njegov ud i dalje raste.Evine bradavice iskacu napolje,on dodiruje i njih,lagano mazeci dok ona dahce kao od straha.Evina priroda je proradila,znatizelja je vuce,Eva lagano povlaci svoju ruku prema Adamovom udu,osjeca mekocu koze tog uda u svojim rukama,tvrdocu i krupnocu,sto do sada nije vidjela ni osjetila,kao da je zmarci prolaze kroz tijelo dok dira to tvrdo tijelo.Lagano siri noge,jer osjeca da nesto curi iz nje,dodiru i vidi da je to neka gusca tecnost,sto do sada nije bila,prozirne boje,osjeca vlastiti sekret u svojoj ruci,kojeg do tog trenutka nije bilo,izbezumljenim i preplasenim okicma promatra svog dragog Adama,dira njegov ud povlaci ga gore dola,trlja,jer ne zna sta da radi s njim,malo grubo ali strasno.
U toj ekstazi Adam priblizi svoje lice Evinom,osjetio je nesto,nesto sto ga vuce tim divnim usnicama,lijepi okicama,osjeti je zelju kao za gladom,osjetio je zelju da je gricne ljubi,poljubio je.Dok se ljubise i dirase,Eva je sve vise trljala Adamov ud,neiskusna i u soku,vukla ga,trgala ga,dok ga nije zaboljelo,smaknuo je njenu ruku i onda zavuka svoju ruku medju Evine divne duge noge.I on je primjetio nesto,nesto toplo i mekano,vlazno,glatko,nesto sto do sada nije vidjeo ni primjetio,nije se moglo porediti ni sa cim.Dok je dodirivao Evinu vaginu,svojim krupnim grubim prstima,Eva je dahtala,osjecala je jos vecu napetost i pritisak kako u grudima tako i u glavi,vagina je postajala sve vlaznija a Eva sve crvenija.Ponovo se primila Adamovog uda i trljala ga snazno,dok je on dodirivao njenu vaginu.
Opet ga je povrijedila,kako je sklanjao njenu ruku,osjetio je da mu ruka navlazena Evinim vaginalnim sekretom,olaksava bol,cak je smanjuje i omeksava kozu,Kao sto je osjetio u prirodi kada je grabio vodu,znao je da je ona za pice,jer su mu usta bila suha,tako je shvatio da stavi svoj ud u Evinu vaginu.Kobni trenutak je pao,rasirio je evine noge pritisnu ruke,prislonio svoje tijelo uz njenu i ud usmjerio u njenu vaginu,lagano je gurkao,jer nije znao kako treba,niti da moze.Evin nerazradjena vagina lagano se sirila od svakog Adamovog potiska,uguravanja njegovog uda u nju.
Oboje su dahtali i na neki primitivni nacin se ljubili,tijela priljubljena i lagani pokusaji prodora.Nastavili su tako,Evu je bolilo,osjetila je da se nesto cijepa,kao da puca,ali ujedno i godi,njegove reakcije su bile ocigledne,crveno lice,ispupcene vratne zile,ispucali kapilari u ocima dok je prodirao u najljepsu zenu svijeta.Konacno usao je u nju.Osjetio je veliko zadovoljstvno,ubrzan rad srca,strah,zelju,zivotinjski nagon,nastavio je da prodire u nju,nakon svakog novog prodora osjecao je trzaj uda,nekad dva puta,tri puta,kao da se nesto blizi neka erupcija.Eva je dahtala i izbezumljenim okicama ga promatrala,promatrala je napore na njegovom tijelu,venska ispupcenja,ispucane kapilare u ocima,trzaje misica,tako snaznih ali ujedno i slabih ruku.

Adam je ubrzavao pentraciju,sve vise i brze,dok je prodirao u nju promatrao je,nesto se mijenja na njoj kos plava rasprsena,okice prestrasene,rumeni obrazi,ubrzano kuckanje srca,neko cudno dahtanje.Ubrzavajuci pentraciju,povecanji pritisak na njegov ud i topla vlaznost unutrasnjosti Evine vagine zahtjevali su jos,jos,brze,brze,osjecao je pritisak da raste u njegovom udu,neto se sprema,noge mu trnu srce ubrzava,ostaje bez daha,i bum,prasak,propracen uz drhtanje tijela i dahtanje :"Ahhhh"! Adam je svrsio u Evu,osjetio je veliko olaksanje,spokojstvo,mir u dusi,slabost tijela ali veliko zadovoljstvo.Bacio se u stranu na kamenu plazu,sklupcao i gledao u rijeku kako zubori,nije se mogao pomaketi,niti gledati,Eva sva zdihana i crvena priblizila se svom dragom,misleci da je bolestan,priljubila se uz njegovo tijelo i sklupcala kao i on.Misleci da tako treba,osjetila je neko olksanje,neki vid zadovoljstva ali ne i potpunu reakciju tijela i glasa kako kod Adama,nije osjetila ultimativno zadovoljstvo.Ali je bila ispunjena osjecajem ljubavi i spokojstva,osjetila je da je stvorena za nesto vise.Osjetila je da je zavrsila ono po sto je dosla.I tako prepuni osjecaja,koje nisu mogli izraziti,prepuni novih desavanja i novih stvari,ostali su sklupcano da leze na plazi,priljubljeni jedno uz drugo,potpuno sjedinjeni kao jedno.

Poslednja izmena od moderatora:
Počeo sam da čitam, a onda je krenulo: "Stvoreni su sa ciljom da se pronadju i obave misiju,bitnu za egzistenciju svijeta. Prema nekim primopredajama oni nose naziv Adam i Eva..."

Ako nešto ne podnosim, to je nepismen autor. Kakav god da je (jadan) tekst.

- Ne kaže se "primopredajama", već "predanjima". Iz predanja se uči, a ne iz primopredaja.
- Dalje, stvoreni sa ciljem, a ne ciljom...
- Dalje... dalje neću da čitam.

Ccc gramaticke greske,da nacinim ih,pa sta,nesvjesno,obicno poslije pisanja i ne provjeravam sta sam napisao,neko samo posaljem,mrsko mi citati ponovo,jer sam lijen,pa tako :)! Ako se ne svidja ili nesto slicno,mojne citas i bacas komentare.Pozz

Nemoj da si ljubomoran. :) Super je pricha, malo je teshka za chitanje jer nema pasuse, eto samo to da kazzem.
:)... Možda je tebi super, dušo, zato što vrlo malo čitaš van foruma, još manje gledaš tv... Priča nije ništa drugo nego loše prepričan BBC tv-film (Monti Pajtonovci su čak uradili izvrsnu parodiju tog kratkog filma), koji je, naravno titlovan na srpski, bio prikazivan na domaćoj televiziji, u više navrata. Film je jako dobar, ali je sve to vrlo rđavo prepričano.

Inače, nikada nisam ljubomoran, prvi bih ga pohvalio da je ideja njegova.
Ma koliko tebi to zvučalo nemoguće. z:lol:

Pa vidi, meni je super iz nekih razloga...a o meni ne znash nishta, shta ja radim kad nisam na forumu.
Dakle, tebi se ne svidja, rekao si zashto i ok.
Pusti mene da mi se svidja.

P.S. I tvoja pricha je bila super! :heart:

E ok je sve ovo ali...
"Prema nekim primopredajama oni nose naziv Adam i Eva,prema drugim Adem i Hava"
-jako bitno pomenuti?!

"osjetila je neko olksanje,neki vid zadovoljstva ali ne i potpunu reakciju tijela i glasa kako kod Adama,nije osjetila ultimativno zadovoljstvo"
-sad je on ispao vilidzer zato sto ona nije svrsila?Decko jadan ne zna bre sta ga snaslo!Jos mu je i "povredila ud" u par navrata z:D! A sto ga je posle i navukla na jabuku?On covek uziva lepo u blagodetima Raja koji mu je Bog podario a njoj Djavo ne da mira!Sigurno je bilo ono "E pa ako neces da jedes jabuku ti mene ne volis!" pa sa suzama "A ja sam ti dala svoju nevinost!Ni sa kim drugim nisam htela da budem no sa tobom!" (iako drugog i nema ali Boze moj) pa onda trep,trep i ono nespretno brisanje nosica...uh majku im kokosiju,jesu dobre!

Bedno Piskaralo,samo napred sa pisanijem :pivce:

Back