Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
markiz de sad, u najstrasnijem obliku! idi pa tako vaspitavaj i svoju decu
Blah

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
markiz de sad, u najstrasnijem obliku! idi pa tako vaspitavaj i svoju decu
alchajmer....deco, imajte milosti.
jel to najpametnije shto si uspela da smislish.Vesela_zena_beogradska:Jadnice jadna, ovo reci svojoj kevi ...nevaspitana prostakusho.
Mmmmm, da, mislim da si u pravu, moja majka je pola mog detinjstva provela na forumu, pa nisam imao dovoljno paznje i ljubavi :-( :-( :-( ! Sad iskaljujem svoje frustracije na tebi, jadnoj, izvini...Vesela_zena_beogradska:BlahSa idiotima i ne moze drugachije da se razgovara. Umishljeni i zli skotovi, nevaspitani, nedojebani, isfrustrirani ... dno ... na zalost onih koji su vas vaspitavali.
preterujete... nemoj sutra djavo da bude kriv ako se podele "bone"
bobe,legendoSiIent Bob:Pa da dobijem rak, jel?![]()
vesela zeno ovo je forum,ovde se svasta govori - naravno da se ljudi podjebavaju,zezaju i prozivaju.Vesela_zena_beogradska:Da, ovo je zaista bilo preterivanje. Nekoliko skotova se skupilo i ostrvilo na jednu zenu. Pa ne moze to da prodje u tishini. Silent Bob je i ranije pokazivao svoje ruzno lice u nekim komentarima vezanim za moje pisanije, a danas je dobio podrshku i onako choporativno je 'zabava' bila vrh. A ja treba da cutim i da se smeshkam, kao, ma izvol`te, samo vredjajte ...ne znam vishe shta mi sve nije recheno od kako sam doshla na ovaj forum. .. pa da l` ste vi (neki) normalni? Je l` to vash nachin diskusije?
Vesela_zena_beogradska:A je l`? Pa onda ni tebi nece smetati ako te priupitam zashto svirash qrcu, kao da umesto mozga imash zvechku. Pa cu ovo da ti kazem na svakoj temi gde si neshto postirala, pa cemo da se zezamo jer ovo je forum, ovde se svashta govori, a ti nemoj da se primash.
slobodno ako ti je gustVesela_zena_beogradska:A je l`? Pa onda ni tebi nece smetati ako te priupitam zashto svirash qrcu, kao da umesto mozga imash zvechku. Pa cu ovo da ti kazem na svakoj temi gde si neshto postirala, pa cemo da se zezamo jer ovo je forum, ovde se svashta govori, a ti nemoj da se primash.
ja sa ove teme ne znam nikoga licno,a kada pogledam ko je sve postovao,cenim ni da se oni ne znaju licno....tako da...easy boy,nemoj da odma smisljas teorije zavereZex:Reci cu ti nesto, ako da sada nisi ukapirala -
jedan dobar deo forumasa se poznaje licno i to ti je, sestro, ekipa koja se drzi zajedno i medjusobno se podrzavaju, brane se i napadaju grupno... Znas... I ja mislim da to kvari ceo uzitak na forumu...
Demokratijo, lutalico![]()
Reci cu ti nesto, ako da sada nisi ukapirala -
jedan dobar deo forumasa se poznaje licno i to ti je, sestro, ekipa koja se drzi zajedno i medjusobno se podrzavaju, brane se i napadaju grupno... Znas... I ja mislim da to kvari ceo uzitak na forumu...
Demokratijo, lutalico