Ada danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vesela_zena_beogradska:
Blah :) Sa idiotima i ne moze drugachije da se razgovara. Umishljeni i zli skotovi, nevaspitani, nedojebani, isfrustrirani ... dno ... na zalost onih koji su vas vaspitavali.
Mmmmm, da, mislim da si u pravu, moja majka je pola mog detinjstva provela na forumu, pa nisam imao dovoljno paznje i ljubavi :-( :-( :-( ! Sad iskaljujem svoje frustracije na tebi, jadnoj, izvini...

preterujete... nemoj sutra djavo da bude kriv ako se podele "bone"

Da, ovo je zaista bilo preterivanje. Nekoliko skotova se skupilo i ostrvilo na jednu zenu. Pa ne moze to da prodje u tishini. Silent Bob je i ranije pokazivao svoje ruzno lice u nekim komentarima vezanim za moje pisanije, a danas je dobio podrshku i onako choporativno je 'zabava' bila vrh. A ja treba da cutim i da se smeshkam, kao, ma izvol`te, samo vredjajte ...ne znam vishe shta mi sve nije recheno od kako sam doshla na ovaj forum. .. pa da l` ste vi (neki) normalni? Je l` to vash nachin diskusije?

..a sta vi svi ovde imate protiv vestackih zuba???...pa oni su tako cool...mozes da jedes cokoladu do mile volje a da se neplasis da ce ti se neki pokvariti....kako ja-?..a vidi kako imam lep osmeh.. :arrow: :lol:

SiIent Bob:
Pa da dobijem rak, jel? :neutral:
bobe,legendo :lol: :lol:
Vesela_zena_beogradska:
Da, ovo je zaista bilo preterivanje. Nekoliko skotova se skupilo i ostrvilo na jednu zenu. Pa ne moze to da prodje u tishini. Silent Bob je i ranije pokazivao svoje ruzno lice u nekim komentarima vezanim za moje pisanije, a danas je dobio podrshku i onako choporativno je 'zabava' bila vrh. A ja treba da cutim i da se smeshkam, kao, ma izvol`te, samo vredjajte ...ne znam vishe shta mi sve nije recheno od kako sam doshla na ovaj forum. .. pa da l` ste vi (neki) normalni? Je l` to vash nachin diskusije?
vesela zeno ovo je forum,ovde se svasta govori - naravno da se ljudi podjebavaju,zezaju i prozivaju.
ako ti je do skotova i nadmudrivanja idi na politiku,tamo mozes da se prepucavas do mile volje,ovde ta atmosfera i ne ide bas,pa te verovatno ljudi zato zajebavaju - jer se primas ko saucesce.

A je l`? Pa onda ni tebi nece smetati ako te priupitam zashto svirash qrcu, kao da umesto mozga imash zvechku. Pa cu ovo da ti kazem na svakoj temi gde si neshto postirala, pa cemo da se zezamo jer ovo je forum, ovde se svashta govori, a ti nemoj da se primash.

Vesela_zena_beogradska:
A je l`? Pa onda ni tebi nece smetati ako te priupitam zashto svirash qrcu, kao da umesto mozga imash zvechku. Pa cu ovo da ti kazem na svakoj temi gde si neshto postirala, pa cemo da se zezamo jer ovo je forum, ovde se svashta govori, a ti nemoj da se primash.

Reci cu ti nesto, ako da sada nisi ukapirala -
jedan dobar deo forumasa se poznaje licno i to ti je, sestro, ekipa koja se drzi zajedno i medjusobno se podrzavaju, brane se i napadaju grupno... Znas... I ja mislim da to kvari ceo uzitak na forumu...
Demokratijo, lutalico :roll:

Vesela_zena_beogradska:
slobodno ako ti je gust :)

za mene se ne brini,ja isfrustrirane,histericne i psihoticne ljude jednostavno zaobilazim :)

Zex:
jedan dobar deo forumasa se poznaje licno i to ti je, sestro, ekipa koja se drzi zajedno i medjusobno se podrzavaju, brane se i napadaju grupno... Znas... I ja mislim da to kvari ceo uzitak na forumu...
Demokratijo, lutalico :roll:
ja sa ove teme ne znam nikoga licno,a kada pogledam ko je sve postovao,cenim ni da se oni ne znaju licno....tako da...easy boy,nemoj da odma smisljas teorije zavere :)

Demokratijo, lutalico

Eto, nisam znala, pa zashto onda ne zatvore diskusije za ostale, pa neka se napushavaju medjusobno! Ako njima forum sluzi za podjebavanje uchesnika i besmislene upadice i vredjanja onda j`besh diskusije. Mislim, kome to treba u zivotu, da pola svojih komentara ulazem u odbranu sebe od te izopachene gomile nevaspitanih i drskih adolescenata.

e ovo mi se vidja zezanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee buuu sta ti je rekao za kevu aaaaaaa koja prozivka kesiceva seka je fuksa keske seku ti nije samo onaj ko nije pitao hahhahahaha
ps. pozdrav za kesketa najboljeg dotasa od cele bande

e mislim da je tema ekstra. pazi na adi ima dosta potencijala. pogotovo onih koje gledaju kes. e sada ima tu par fazona kako do najlakseg seksa bez para.
sledite upustva:
uzmes kuci i istampas roze papir na stampacu. iseces ga po velicini 1000 dinara. uzmes 3 hiljade i taj papir. srolas papir u rolnu a preko toga stavis te tri hiljade. kad placas pice izvuces tu jednu hiljadarku iz rolne tako da one(kad kazem one mislim na sponzoruse) se napale jer misle da si pun kao brod. i tad ce sama da te napadne. naravno od drugova pozajmi nesto fine odece i dodji taksijem ako nemas kola. a ako imas ne dolazi jugom opet taksijem. e izadjes na adu u neki klub. sednes u neki mrak i narucis pice. kad te neka gleda pridjes i platis joj pice. pocnes spiku. ne o sebi i budi zabavan jer zene izlaze samo sa onima sa kojima im je zabavno. tek oko 22( neke ni tad) sazrevaju i kobojagi nece da budu vise "kucke" tj "*****" pa se uvate jednog kao pijan plota. to samo tako izgleda sine iz prvog coska ona opet i dalje napada. i tako brate ako to ne upali imas male fukse koje nisu prozrele moj zao plan i jos ga ne znaju i onda njih odradjuj samo nemoj ispod 18 da zaglavis na robiju. e tako pa srecno u lovu.....
ps. koliko ti volis seks e one ga vole jos vise samo se foliraju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back