Achtung Wehrmacht

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemci su mnogo pametniji nego sto domaci wannabe nacisti misle. :lol:

Немци су празноглавији него што ти мислиш. Погледај како су информације затворене у Немачкој па ће ти све бити јасно. Кад те неко учи о нечему а ти немаш право ни да помислиш да греши, а камо ли да кажеш. По немачком закону негирање Холокауста је кривично дело. Нема везе да ли причаш истину или не, једноставно си крив. Још плаћају милијарде људи који нису живели за време рата и који су само криви што су се родили као немци, држави која тада није постојала! Ко је ту луд?! Стварно су много паметни данас! :(

Немци су празноглавији него што ти мислиш. Погледај како су информације затворене у Немачкој па ће ти све бити јасно. Кад те неко учи о нечему а ти немаш право ни да помислиш да греши, а камо ли да кажеш. По немачком закону негирање Холокауста је кривично дело. Нема везе да ли причаш истину или не, једноставно си крив. Још плаћају милијарде људи који нису живели за време рата и који су само криви што су се родили као немци, држави која тада није постојала! Ко је ту луд?! Стварно су много паметни данас! :(

Negiranje Holokausta svuda treba da bude krivicno delo.

Negiranje Holokausta svuda treba da bude krivicno delo.

А да ти немаш и мало јеврејске крви поред те аустријске? Где ти је толеранција према неистомишљеницима? Где је слобода речи? Јел то демократија, далеко је било?

А да ти немаш и мало јеврејске крви поред те аустријске? Где ти је толеранција према неистомишљеницима? Где је слобода речи? Јел то демократија, далеко је било?

Nemam jevrejske krvi, samo srpske i nemacke. :aha:

Da li treba da imam jevrejske krvi da ne bih bila antisemita? Srbi i Jevreji su vekovima ziveli slozno, sve do pojave izroda Ljotica i njemu slicnih.

Prema netolerantnim nisam tolerantna i nisam demokrata. Ja sam pristalica prosvecene diktature. :p:

Nemam jevrejske krvi, samo srpske i nemacke. :aha:

Da li treba da imam jevrejske krvi da ne bih bila antisemita? Srbi i Jevreji su vekovima ziveli slozno, sve do pojave izroda Ljotica i njemu slicnih.

Наравно да не, нити већина схвата шта је у ствари антисемита. Ја нисам антисемита иако ми качите ту етикету на сваком ћошку. Ја се противим одређеним јеврејима, а не целом јеврејском народу као што покушавате да представите овде (не мислим конкретно на тебе).

Prema netolerantnim nisam tolerantna i nisam demokrata. Ja sam pristalica prosvecene diktature. :p:

Мислиш илуминатске диктатуре. Илуминати = просвећени. Па ниси ваљда уплетен у масонске ложе. Нема тамо ничег доброг осим добре промоције и обмане ако тако могу рећи.

Бојим се ћу морати да вас разочарам - тема иде под кључ. Новопридошле колеге са Политике + Ђука који је поново у акцији = пропаст теме.
Овде се већ неко време пише о свему само не о теми и поред мојих упозорења.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back