Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.733
Prepričaj da ih ogovaramo zajedno.
otvorila bila i temu...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/360762-KAKO-NAJISPRAVNIJE-POSTUPITI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prepričaj da ih ogovaramo zajedno.
Napala me neka drugarica (tada nije bila "neka" vec bas bitna) da sam sirila price po faxu da je platila ispit (jest' zabole me ).
Prestala ona da prica sa mnom, svima ispricala kako sam je razocarala, bla bla, truc truc...
Prvo sam joj se pravdala i objasnjavala da ne bih to pricala ni da jeste, a posle je poslala dodjavola.
Proslo od tada 4 godine.. Tracevi se odavno smirili, nas 2 nemamo nikakav kontakt.. Jedan dan me neka druga drugarica (koja se druzi sa obe) pita da joj objasnim sta se tu tacno desilo.
Mene mrzelo i u kratkim crtama rekoh da je blesava i da mi nije jasno kako misli da ja sirim te price o placanju ispita, kad znam da nema tatu, da joj samo mama radi i izdrzava 3 studenta..
Posle par dana cuh da je ova prva ljuta na mene jer pricam da je njena mama dzabalebaros i da su na ivici egzistencije.![]()
E Sehnsucht sa kakvim se ti pacijentima druzis..![]()
sto mi krivo,o meni se nista ne prica...
samo da sam luda,al to nisu tracevi
Kažu da se za dobrim konjem najveća prašina dize, pa tako da vidimo koliko ste interesantni van foruma drugim ljudima.
Ispričajte nam neki zanimljiv trač koji ste čuli o sebi.
Kažu da se za dobrim konjem najveća prašina dize, pa tako da vidimo koliko ste interesantni van foruma drugim ljudima.
Mene uglavnom vole da povezuju sa oženjenim ljudima i to isključivo na poslu. Jedne noći sam se vraćala kasno iz grada kolima i naišla na dvojicu kolega koji su krenuli na put. Ja im pošaljem sms u kojem im želim srećan put i kažem da sam ih videla. Medjutim oni su usput videli nekog pežoa kakvog vozi drugi kolega, i ispričali svima kako se mi vidjamo. Toliko o kolegijalnosti.
Mene uglavnom vole da povezuju sa oženjenim ljudima i to isključivo na poslu. Jedne noći sam se vraćala kasno iz grada kolima i naišla na dvojicu kolega koji su krenuli na put. Ja im pošaljem sms u kojem im želim srećan put i kažem da sam ih videla. Medjutim oni su usput videli nekog pežoa kakvog vozi drugi kolega, i ispričali svima kako se mi vidjamo. Toliko o kolegijalnosti.