,,Abrovi"

Napala me neka drugarica (tada nije bila "neka" vec bas bitna) da sam sirila price po faxu da je platila ispit (jest' zabole me ).
Prestala ona da prica sa mnom, svima ispricala kako sam je razocarala, bla bla, truc truc...
Prvo sam joj se pravdala i objasnjavala da ne bih to pricala ni da jeste, a posle je poslala dodjavola. :mrgreen:
Proslo od tada 4 godine.. Tracevi se odavno smirili, nas 2 nemamo nikakav kontakt.. Jedan dan me neka druga drugarica (koja se druzi sa obe) pita da joj objasnim sta se tu tacno desilo.
Mene mrzelo i u kratkim crtama rekoh da je blesava i da mi nije jasno kako misli da ja sirim te price o placanju ispita, kad znam da nema tatu, da joj samo mama radi i izdrzava 3 studenta..
Posle par dana cuh da je ova prva ljuta na mene jer pricam da je njena mama dzabalebaros i da su na ivici egzistencije. :lol:

E Sehnsucht sa kakvim se ti pacijentima druzis..:dash:

e..i ja često zaključimm d aje najbolje pričati SAMO O VREMENU...ali de...budi da ne pričaš...

Za mene kruzi prica kako sam nabedjena i kako sam umisljena i kako sam snob
Ja vece budalastine nisam cula, al ajd, nek im bude
Posto me mnogi mrze, a uopste me ne pozbaju, rekla sam sebi - potrudicu se da budem dovoljno uspesna da me mrze s razlogom :lol:

Pošto abrove vode uglavnom tamo neke abronoše, ne obazirem se mnogo na to šta se priča i da li se priča. Inače abrovi na radnom mestu spadaju pod mobing, tako da mnogim bi bilo bolje da si gledaju svoja posla. Ponekad, onako usput, čujem za nekoga nešto, užasnem se sa koliko uživanja dve osobe tračare o trećoj osobi. Dole alapače!

Ehh kad se setim isao ja u park sa mojom devojkom i njenim nekim tamo drugaricama,sedimo nekih 10 minuta i zove me sestra da jos nesta dam,ona bila malo dalje od parka,a nisam video da me prate drugarice od moje devojke :lol:,
I ja dam nesta mojoj sestri kad ja vidim one "drugarice",pa zadihane kazu mojoj devojci da je varam :lol:,a ona je vec znala da sam trebao da dam nesta sestri :lol: ovo nije bio trac,ali je bilo slicno nesta kao blam :lol:

A za mene nishta, dosadna sam, samo ono uobichajeno: Da driblam muzza, da sam kriva za sve shto on pogreshi, da ga bijem i da bacam madjije. A sad, el trach el istina...klinac bi ga znao, valjda znaju tolki ljudi bolje nego ja. :mesi:

kad smo se iz grada doselili na selo,osamdesetih,to niko nije radio,a imali dvoje kola stojadina i tristaca i ogromnog bernadinca,onda sam cula price da kad prodjem ulicom kazu eno je ona bogatasica sa kerom.od "kera" su mislili da je tele

Ranije, bilo je raznih traceva. Povezivali me sa raznim ljudima, ubacivali u tudje veze, nema sta nisu smisljali. Verovatno je razlog bio to, sto sam imala sirok krug ''prijatelja'' pa mi se to olupalo o glavu. Al' ne zalim, jer ih je vremenom proslo, uzeli su druge u usta . Skoro sam cula jedan trac o sebi is vom braku, tj. jednu teoriju zasto smo se moj muz i ja rastali,a potom pomirili. Bas sam se nasmejala. Pa , ni mi ne bismo toliko iskomplikovali, koliko su oni .

Kažu da se za dobrim konjem najveća prašina dize, pa tako da vidimo koliko ste interesantni van foruma drugim ljudima.

Ispričajte nam neki zanimljiv trač koji ste čuli o sebi.

Najzanimljiviji tračevi koje sam čula su da sam opasni fašista i da ne može da me podnese izvesni Marko Karadžić za koga sam prvi put čula u okviru tog trača, a kažu ljudi da je taj mališa nekakav bitan političar u ovom nesrecnom režimu.

U principu, nisam interesantna za tračarenje jer vodim miran život uzornog građanina ove zemlje. :andjeo:

Kažu da se za dobrim konjem najveća prašina dize, pa tako da vidimo koliko ste interesantni van foruma drugim ljudima.

Mene uglavnom vole da povezuju sa oženjenim ljudima i to isključivo na poslu. Jedne noći sam se vraćala kasno iz grada kolima i naišla na dvojicu kolega koji su krenuli na put. Ja im pošaljem sms u kojem im želim srećan put i kažem da sam ih videla. Medjutim oni su usput videli nekog pežoa kakvog vozi drugi kolega, i ispričali svima kako se mi vidjamo. Toliko o kolegijalnosti.

Obično za tračeve saznam nakon par godina... kad više nisu zanimljivi... jer niko nema hrabrosti da priđe i pita...

Poslednji beše pre 2 godine, par nedelja pred moje venčanje, moj bivši je otišao u jedan kafić, i glasno pričao sa drugovima kako se viđa samnom... da bi svi prisutni to čuli... između ostalog tu beše i drugaricin muž(tad momak) pa kad je došao kući, ispričao joj šta je čuo, a on prenela meni...
Smejala sam se, šta drugo... i ja i mm... :zcepanje:

P.S. Par dana nakon toga, taj momak se odselio u drugu državu... hitno... tako da se nikad nismo sreli i rešili tu situaciju... ali Bože zdravlja, nadam se da će biti prilike...;):D

To je ono od zanimljivih... a nedavno sam saznala da je moja učiteljica za mene izjavila kako sam se dobro 'kotirala'...(žena mi bila učiteljica :dash: ) ali to je nešto uobičajno... kao sponzoruša itd... na to ne obraćam pažnju...;)

Mene uglavnom vole da povezuju sa oženjenim ljudima i to isključivo na poslu. Jedne noći sam se vraćala kasno iz grada kolima i naišla na dvojicu kolega koji su krenuli na put. Ja im pošaljem sms u kojem im želim srećan put i kažem da sam ih videla. Medjutim oni su usput videli nekog pežoa kakvog vozi drugi kolega, i ispričali svima kako se mi vidjamo. Toliko o kolegijalnosti.

Pre nekih dvadesetak godina sam odlazeći na posao rano ujutro, šutnula jednu babu, ona na biciklu, ja u kolima, ona bez lampe, ja sa lošim vidom. EPILOG: meni oduzeli dozvolu (babi nisu ;)) i od tada veoma retko odlazim bilo kuda bez matorog. Loše vidim a usput i strah da ne napravim neko sranje iz razloga da kao neko mi se javi, ja mislim da je Mica, pa je priupitam kako joj je onaj njen Mika, a ono se ispostavi da nije MIca već Cica, a njen Mika kao švaler Micin i tako, kako rekoh, retko odlazim bilo kuda ako me matori ne prati, ili ja njega, kako-kad.
Onomad bili u tržnom centru, nešto pazarili, matori me obaveštava unapred da nam prilazi neka X da ne bih bila iznenađena, ja se obradujem, davno se nismo videle, ona širi ruke: "joooojjjjjjj ala sam te davno videla, kažem ja ONOJ, nije istina da je umrla, a ONA tera isto" Nije mi bilo jasno ama baš ništa, ako ništa drugo, imamo lokalne novine, tamo i umrlice izlaze, valjda bi joj bilo jasno ko je kad i eventualno zašto zakovrno, a ona će meni: "ma kažem ja NJOJ da ti nemaš rak kostiju, eventualno leukemiju, a to se danas leči" :zcepanje: Videla me žena da dajem krv ali nije povezala sa humanošću no sa nečim drugim, puj, puj, puuuujjjjjjjj;)

Back