Abrakadabra

@Cupka@:
daj...znam i ja to...mama mi stalno govori,ali kako da bilo sta pocnem sa svojih 15,i to jos u ovoj rupi...

Ma sta ti je bre,sve se moze kad se hoce...Ja sam poceo da sviram sa 15,pa sta?
Ne moras profesionalno da se bavis time,zezaj se malo,efekat na telo je isti...
kiss...:)
i koja je rupa u pitanju?

@Cupka@:
Ma u pravu si...Mislim da su oni ljubomorni na mene sto ja imam sve sto svaka ZGODNA cura treba da ima(za razliku od nekih)...sto imam ovakvu kosu i sto se oblacim bolje od njih svih zajedno...

ej, 'ajde odrasti...i spusti se na zemlju...
A to za tvoju visinu, koliko si porasla, porasla si...mozda ti se i desi da porastes za 1cm, 2...ali to nije nista. A te vradzbine i slicne budalastine ima da ti pomognu ... kad prdne mrtav. I zato, ne glupiraj se vise.

@Tupka@:
meni bi trebalo jos mozda 5-6 cm...ne puno...A blackDragon-ne seri majke ti...ocitoda isi sve postove procitao,tako da nemas pojma ni o cemu...

Samo u snu mozes da budes visa za toliko...
Budi srecna i da porastes za pisljiva 2cm jer je velika verovatnoca da uopste vise neces da rastes.

ja sam visoka, sto bi rekli, metar i zilet :mrgreen: i mnogo volim sto nisam visa....ima mnooogo prednosti...bar po meni i ne znam zasto bi neko nizak zeleo da bude visi.....

ali isto tako, jeste da ne volim visoke cure, pa ipak svoje drugarice koje su visoke, ne mogu da zamislim niske, bile bi mi smesne.....

tako da...svakome visina koju ima lepo stoji i ne treba da bude nezadovoljan ;)

Evo da se javim...Kupila sam sat preko fona...Pozzz za sve vas...A za visinu ZADOVOLJNA SAM...A blac-dragon...ODJEBI VISE....mislis da si pametna?!To su ti rekli?!E pa vjeruj mi da su te SLAGALI...

Back