@Cupka@
Ističe se
- Poruka
- 2.026
extra...onad cu i ja...jooooooooooj...al' cu ih pokopati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako bliz ovo procita nece valjati...bleach:od kiselog mleka ili kvasca?
najozbiljnije, pila sam pivski kvasac i porasla (u visinu ;pPp)... i onda su svi bili srecjni jer su se tripovali da cju biti mnogo niska.
A sad si koliko visoka?bleach:
najozbiljnije, pila sam pivski kvasac i porasla (u visinu ;pPp)... i onda su svi bili srecjni jer su se tripovali da cju biti mnogo niska.
DJ_MaRe:A sad si koliko visoka?![]()
@Cupka@:daj...znam i ja to...mama mi stalno govori,ali kako da bilo sta pocnem sa svojih 15,i to jos u ovoj rupi...
@Cupka@:Ma u pravu si...Mislim da su oni ljubomorni na mene sto ja imam sve sto svaka ZGODNA cura treba da ima(za razliku od nekih)...sto imam ovakvu kosu i sto se oblacim bolje od njih svih zajedno...
khm.... BlackDragon je zensko.... da li ti stvarno mislis da tako nesto moze da smisli muski mozak@Cupka@:meni bi trebalo jos mozda 5-6 cm...ne puno...A blackDragon-ne seri majke ti...ocitoda isi sve postove procitao,tako da nemas pojma ni o cemu...
takodjenaancy90:ja sam prezadovoljna svojom visinom!![]()
@Tupka@:meni bi trebalo jos mozda 5-6 cm...ne puno...A blackDragon-ne seri majke ti...ocitoda isi sve postove procitao,tako da nemas pojma ni o cemu...
hahahahahaha...Keeper:samo se ti za'ebavaj s milenicom, mislim da je skoro ko nas dvojica.DJ_MaRe:A sad si koliko visoka?![]()
preshishacje nas uskoro![]()
E stvarno si...............BlackDragon:Samo u snu mozes da budes visa za toliko...
Budi srecna i da porastes za pisljiva 2cm jer je velika verovatnoca da uopste vise neces da rastes.