Abortusi

Da li ste za zabranu abortusa

• apsolutno

• ne treba zabraniti

• dozvoliti samo u medicinski opravdanim situacijama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...pa ako kazu da je ubistvo onda bi ga trebalo kaznjavati a oni su ga po zakonu dozvolili... ubistvo deteta ili odrasle osobe se kaznjava a ubistvo fetusa niko ne tretira kao ubistvo kao sto ne tretira ni ubistvo kokoske... bilo je ovde i vecih bisera tipa "fetus nije zivo bice"

pranje savjesti, da..

Gospodine moderatore ,mnogo zloupotrbljvate svoj položaj
braneći svoje"MIŠLJENJE"sredstvima koja nisu dostupna svima

Brutalnim banovanjim koja se mogu uporediti sa silom
pokušavate da zabranite pravo na mišljenje
i pravo na borbu za to mišljenje
narušavate osnovna pravila diskusije a to je:
svako ima pravo da misli i da kaže šta misli i niko ga ne sme kazniti zbog toga

Međutim ,očito je da ste kao srpski nacionalista počeli da kažnajvate patriote da ne bi ispali pristrasni,
takođe postaje pravilo foruma da ako mod ima drugačije mišljenje a nema argument
primenjuje silu
HVALA

Zashto je zabranjeno reci da je abortus ubistvo? evo ja kazhem da jeste, i to jedno od najmonstruoznijih.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9400440&postcount=152

Za vas koji se pravite nevešti :

Formalno abortus jeste ubistvo, a Zakon koji dozvoljava dobrovoljne abortuse do 3 meseca starosti fetusa - ne smatra žene "ubicama" niti su podložne sankcijama.

Takve žene, ili one koje to pravo imaju, nazivati satanistima i ubicama je u najmanju ruku napristojno.

Zabranjuješ Zakonom zagarantovano pravo ? I vređaš zato što ti se to ne sviđa ?

Preporučujem ti da se oko načina odbrane svojih uverenja posavetuješ, recimo s Konzab ili nekim drugim u koga imaš poverenja. Moje mišljenje te očigledno ne zanima niti ga "tretiraš" ...

Laki je malo nervozan ;) Ajde odbanuj coveka znas i sam da si preterao :D

Ako smatra fetus za osobu onda je u pravu. Ja recimo ne smatram i podrzavam abortus. Na zeni je da odluci. Ali imam razumevanja za Pinkijev stav iako je radikal :D To sve ukazuje neminovno da bi trebalo da mu se skine ban.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9400440&postcount=152

Za vas koji se pravite nevešti :

Formalno abortus jeste ubistvo, a Zakon koji dozvoljava dobrovoljne abortuse do 3 meseca starosti fetusa - ne smatra žene "ubicama" niti su podložne sankcijama.

Takve žene, ili one koje to pravo imaju, nazivati satanistima i ubicama je u najmanju ruku napristojno.

Nema to veze sa satanizmom,ali za informaciju da je abortus odavno dokazan kao ubistvo,sa svakog moguceg gledista sa kojeg je proucavan,ako ih zakon ne smatra to nema veze sa vezom,jer je zakon promenljiv i napr. ovaj se doneo zbog klasicnog pritiska,pre ce da mi bude usmerenje naucni nalaz nego neki zakonik........a ako se vec raspravlja na tu temu,to samim tim znaci da se mogu iznositi stavovi i misljenja koji nisu u skladu sa zakonom,jer je i sama tema-zabrana.

Gospodine možda je nepristojno ,ali nije kažnjivo
Ovde jeste, jer gotovo pola korisnika, učesnika u ovoj diskusiji ima primedbu na etiketiranje "satanisto", koje i jeste bezobrazno a ja bih rekao i zlonamerno.

Kao i uvek pravna pouka :

Na odluke moderatora uvek možete da se žalite supermoderatorima i administratorima.

Ovde jeste, jer gotovo pola korisnika, učesnika u ovoj diskusiji ima primedbu na etiketiranje "satanisto", koje i jeste bezobrazno a ja bih rekao i zlonamerno.

Na odluke moderatora uvek možete da se žalite supermoderatorima i administratorima.

Јел имаш огледало поред монитора?

Nema to veze sa satanizmom,ali za informaciju da je abortus odavno dokazan kao ubistvo,sa svakog moguceg gledista sa kojeg je proucavan,ako ih zakon ne smatra to nema veze sa vezom,jer je zakon promenljiv i napr. ovaj se doneo zbog klasicnog pritiska,pre ce da mi bude usmerenje naucni nalaz nego neki zakonik........a ako se vec raspravlja na tu temu,to samim tim znaci da se mogu iznositi stavovi i misljenja koji nisu u skladu sa zakonom,jer je i sama tema-zabrana.
Pišeš o onome što sam već rekao. Aj malo pročitaj poslednja tri moja posta ...

пази,ако се предпостави да је NEW AGE нова религија,и да је њен бог луцифер,онда се абортуси могу схватити као приношење жртве ђаволу,тј исмевање творца који даје живот?:rtfm:

Naravno da će se žaliti oni koji su prisatlice dotičnog zločina
kao što će Hrvati okarakterisati RSK kao terorističku tvorevinu
kao što muslimani okarakterišu Rs kao genocidnu tvorevinu
kao što Hrvati brane Gotovinu

a ja ću ga uvek smatrati za zločinca

strasno....sve neke"muskarcine" raspravljaju o ovome...a i zene koje podrzavaju zabranu abortusa uopste ne razumem...gde mi zivimo....s kim zivimo i u kom veku zivimo....to se isto desava i kod oni koji vode borbu protiv i za religije....kad cete nauciti da je to pravo sopstvenog izbora....i da niko nema pravo da se mesa....ako hocu - verovacu, ako zelim - abortiracu....to je moj izbor....i niko nema pravo da natura svoju volju drugima.
od mene toliko...pozdrav.

strasno....sve neke"muskarcine" raspravljaju o ovome...a i zene koje podrzavaju zabranu abortusa uopste ne razumem...gde mi zivimo....s kim zivimo i u kom veku zivimo....to se isto desava i kod oni koji vode borbu protiv i za religije....kad cete nauciti da je to pravo sopstvenog izbora....i da niko nema pravo da se mesa....ako hocu - verovacu, ako zelim - abortiracu....to je moj izbor....i niko nema pravo da natura svoju volju drugima.

тешко теби са таквим ставом,ако жели абортираће,баш је брига?:eek:

Gospođica meša veru i abortus
i sve svodi na lični izbor
bez morala bez etike i bez ljudskosti
izbor se svodi na samoživost, dekadenciju,zlo
izbor se svodi na ubistvo koje nije kažnjivo

пази,ако се предпостави да је NEW AGE нова религија,и да је њен бог луцифер,онда се абортуси могу схватити као приношење жртве ђаволу,тј исмевање творца који даје живот?:rtfm:

...new age je neopaganizam... vole ljudi takve stvari posebno ako to znaci da mogu da rade sta hoce... inace satanisti prinose bebe kao zrtve.... za to im sluze prostitutke kao inkubatori, ne koriste fetuse... moraju 9 meseci da se pomuce a onda im oni to lepo plate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back