Abortus zbog pola?

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
Šefica najveće britanske dobrotvorne organizacije koja se zalaže za abortus izjavila je da žene imaju sva prava da zakažu prekid trudnoće, u slučaju da su nezadovoljne polom svog nerođenog deteta. Ta izjava otvorila je žestoku raspravu u britanskoj javnosti nakon što je odlučeno da se ne pokrene istraga protiv dvojice doktora koji su, kako se veruje, prekidali trudnoće ženama nezadovoljnim polom deteta.
http://www.b92.net/zdravlje/roditeljstvo.php?yyyy=2013&mm=09&nav_id=755062
A sta ako vise puta se desi da bude nezeljeni pol? Ah da,to ce biti reseno manipulacijom genima. Boja ociju,pol,visina,oblik nosa,sve ce to moci po zelji unapred da se odabere...

znam gusku ovde u Beogradu koja je posle dve cerke abortirala da ne bi i trece bilo devojcica i to vec na granici da lekari uopste pristanu da rade abortus i sad uopste vise ne moze da ima dece. Bog je kaznio, ni ono dvoje ne zasluzuje

znam gusku ovde u Beogradu koja je posle dve cerke abortirala da ne bi i trece bilo devojcica i to vec na granici da lekari uopste pristanu da rade abortus i sad uopste vise ne moze da ima dece. Bog je kaznio, ni ono dvoje ne zasluzuje
:sad2:

nikad nisam dozvoljavala da mi kazu kojeg ce pola biti moje dete... za majku treba da bude vazno samo da budu ziva i zdrava... ali ocigledno je da ne mislimo svi tako

dok sam bila trudna nisam bila svesna sta sve moze da se desi i sva sreca da je sve bilo ok... sada, kad imam babicu u kuci koja se preslisava svih mogucih bolesti i anomalija i u kom se procentu desavaju - imam zestok stres ... a ovi jos biraju. Pa, bas debilizam

Debilizam, abortus nije igra na srecu hoce li biti bata ili seka. Opet, ako cemo biti potpuno liberalni, njeno telo, njena stvar, ali ajde da razumem abortus, nisu spremni na dete, nemaju para, klinci neki, a i abortus je trauma i za roditelje, ali ovo ne mogu da razumem.

imas to i ovde u Beogradu, takodje dugi niz godina

:eek: Lažeš?

Reci kolko smo jadna nacija. :sad2:

P. S. O toj klinici iz Podgorice je lično lekar koji je radio te abortuse pričao u nekoj emisiji na b92 čini mi se, znam da sam gledala pre sto godina....

Debilizam, abortus nije igra na srecu hoce li biti bata ili seka. Opet, ako cemo biti potpuno liberalni, njeno telo, njena stvar, ali ajde da razumem abortus, nisu spremni na dete, nemaju para, klinci neki, a i abortus je trauma i za roditelje, ali ovo ne mogu da razumem.

Ne razumem ni to. Kada nemaju uslova za decu, neka pije tablete riba, neka kupi kondom, neka se ne ebe zabole me. :rtfm: Šta bre abortus da razumem. Nema tu šta da se razume. Jedino ako je nešto ne daj Bože.... msm, kontaš...

Šefica najveće britanske dobrotvorne organizacije koja se zalaže za abortus izjavila je da žene imaju sva prava da zakažu prekid trudnoće, u slučaju da su nezadovoljne polom svog nerođenog deteta. Ta izjava otvorila je žestoku raspravu u britanskoj javnosti nakon što je odlučeno da se ne pokrene istraga protiv dvojice doktora koji su, kako se veruje, prekidali trudnoće ženama nezadovoljnim polom deteta.
A sta ako vise puta se desi da bude nezeljeni pol? Ah da,to ce biti reseno manipulacijom genima. Boja ociju,pol,visina,oblik nosa,sve ce to moci po zelji unapred da se odabere...
ko ih iebe nek pos ne mogu zatrudne

Ne razumem ni to. Kada nemaju uslova za decu, neka pije tablete riba, neka kupi kondom, neka se ne ebe zabole me. :rtfm: Šta bre abortus da razumem. Nema tu šta da se razume. Jedino ako je nešto ne daj Bože.... msm, kontaš...

Postoje situacije kada je abortus neophodan, zbog ugrozenog zdravlja majke, ili ako je silovana i zatrudnela protiv svoje volje.
Ovaj drugi slucaj je vec "sljakavo pitanje".

Svaki napredak nauke ima dve strane medalje,tj otvaraju se mogucnosti ii za dobro i za zlo.A definitivno je razlog za abortus nezeljeni pol vise nego li zlo!Takodje protivnik sam i kloniranja,ma koloko pruzalo ono mogucnosti za dobro,vece je zlo u samom tom cinu.Ali onaj ko ima novac,i finansira takva istrazivanja,taj i diktira u sta ce se to otkrice i primeniti.Mi kao obicni ljudi se mozemo samo zgrazavati i nista vise!Covek tezi ka kontroli zivota i shvatam naucnike koji zude za otkricima i posvete zivot istom,ali ni oni ne pdluciju koja ce se se strana medalja njihovog otkrica koristiti.Samo genetsko istrazivanje je sjajno u smislu da se spreci uopste radjanje bolesne jedinke,ali nece se samo za to koristiti,na zalost!

Abortus je abortus... iz bilo kog razloga... svako zna najbolje za sebe.

aston nisu ih abrotirali nego ubijali posle porodjaja...bas nisu imali tehnickih uslova da odrede pol deteta na vreme pre 30 i kusur godina
sad mozda jeste tako "napredno"
sto se teme tice treba im ga odraditi tako da ostanu trajne posledice da se idioti vise ne razmnozavaju
treba da budes tezak debil da zbog pola abortiras u danasnje vreme na ovim prostorima ("zapadni svet" kako ga jos i zovu)
jedino nisam nacisto sa osudjivanjem onih u odredjenim delovima sveta, gde te kamenuju ako rodis zensko a bebu zakopaju u pesak....

Back