A Ateista1 Poznat Poruka 7.906 11.02.2022. u 13:07 - Abiogeneza ili biogeneza? #1 Koju teoriju o nastanku života podržavate? Abiogenezu, ili pak biogenezu? Hajde da vidimo:
bmaxa Legenda Poruka 70.808 11.02.2022. u 13:08 - Abiogeneza ili biogeneza? #2 Ateista1: Koju teoriju o nastanku života podržavate? Abiogenezu, ili pak biogenezu? Hajde da vidimo: Kliknite za proširenje... Kreatorrrrr. Abiogeneza je vera, jalova.
Ateista1: Koju teoriju o nastanku života podržavate? Abiogenezu, ili pak biogenezu? Hajde da vidimo: Kliknite za proširenje... Kreatorrrrr. Abiogeneza je vera, jalova.
A Ateista1 Poznat Poruka 7.906 11.02.2022. u 13:09 - Abiogeneza ili biogeneza? #3 bmaxa: Kreatorrrrr. Abiogeneza je vera, jalova. Kliknite za proširenje... *Činjenica
bmaxa Legenda Poruka 70.808 11.02.2022. u 13:12 - Abiogeneza ili biogeneza? #4 Ateista1: *Činjenica Kliknite za proširenje... Mozes da muckas nezivu materiju do sutra, nikada neces dobiti zivu materiju Kako su lagali materijalisti kad sam ja bio u skoli
Ateista1: *Činjenica Kliknite za proširenje... Mozes da muckas nezivu materiju do sutra, nikada neces dobiti zivu materiju Kako su lagali materijalisti kad sam ja bio u skoli
A Ateista1 Poznat Poruka 7.906 11.02.2022. u 13:16 - Abiogeneza ili biogeneza? #5 bmaxa: Mozes da muckas nezivu materiju do sutra, nikada neces dobiti zivu materiju Kako su lagali materijalisti kad sam ja bio u skoli Kliknite za proširenje... Već izvedeno....
bmaxa: Mozes da muckas nezivu materiju do sutra, nikada neces dobiti zivu materiju Kako su lagali materijalisti kad sam ja bio u skoli Kliknite za proširenje... Već izvedeno....
gost 422686 Buduća legenda Poruka 27.626 11.02.2022. u 13:32 - Abiogeneza ili biogeneza? #6 Ateista1: *Činjenica Kliknite za proširenje... Znaš li šta pričaš? Upravo si ovim rekao da je naš pra pra pra pra pra pra deda bio kamen. Ateista1: Koju teoriju o nastanku života podržavate? Abiogenezu, ili pak biogenezu? Hajde da vidimo: Kliknite za proširenje... Ja zastupam biogenezu.
Ateista1: *Činjenica Kliknite za proširenje... Znaš li šta pričaš? Upravo si ovim rekao da je naš pra pra pra pra pra pra deda bio kamen. Ateista1: Koju teoriju o nastanku života podržavate? Abiogenezu, ili pak biogenezu? Hajde da vidimo: Kliknite za proširenje... Ja zastupam biogenezu.
gost 336946 Elita Poruka 23.437 11.02.2022. u 16:23 - Abiogeneza ili biogeneza? #8 Ateista1: Koju teoriju o nastanku života podržavate? Abiogenezu, ili pak biogenezu? Hajde da vidimo: Kliknite za proširenje... Mogao bi da pojasniš šta je jedno a šta drugo. Ovako ti je tema nedorečena.
Ateista1: Koju teoriju o nastanku života podržavate? Abiogenezu, ili pak biogenezu? Hajde da vidimo: Kliknite za proširenje... Mogao bi da pojasniš šta je jedno a šta drugo. Ovako ti je tema nedorečena.
bmaxa Legenda Poruka 70.808 11.02.2022. u 16:26 - Abiogeneza ili biogeneza? #9 NEzgodan: Mogao bi da pojasniš šta je jedno a šta drugo. Ovako ti je tema nedorečena. Kliknite za proširenje... ovo drugo je teorija da je zivot oduvek postojao. Nije ubacio Boga u jednacinu
NEzgodan: Mogao bi da pojasniš šta je jedno a šta drugo. Ovako ti je tema nedorečena. Kliknite za proširenje... ovo drugo je teorija da je zivot oduvek postojao. Nije ubacio Boga u jednacinu
A Ateista1 Poznat Poruka 7.906 11.02.2022. u 16:28 - Abiogeneza ili biogeneza? #10 Mr.Infinity: Znaš li šta pričaš? Kliknite za proširenje... A jel znaš ti šta je organska materija.