Iron Lord Elita Banovan Poruka 20.959 07.03.2008. u 00:13 - Abhazija #51 Ako nam vrate Kosovo da li ćemo mi da vratimo njima ostale teritorije?
jedite_kod_Joa Elita Poruka 19.903 07.03.2008. u 00:21 - Abhazija #52 Iron Lord: Ako nam vrate Kosovo da li ćemo mi da vratimo njima ostale teritorije? Kliknite za proširenje... Ја се слажем.Они нама да врате Косово,ми њима све кратере на Месецу.
Iron Lord: Ako nam vrate Kosovo da li ćemo mi da vratimo njima ostale teritorije? Kliknite za proširenje... Ја се слажем.Они нама да врате Косово,ми њима све кратере на Месецу.
jedite_kod_Joa Elita Poruka 19.903 07.03.2008. u 00:26 - Abhazija #53 Шалом: Како да сачува када је није сачувала..сада треба оружијем да чувамо..дипломатија је занемила....те демократске приче код мене више немају прођу.. Kliknite za proširenje... То је питање политичке воље власти у Србији. Али,нема неке везе са признавањем Абхазије или Осетије.
Шалом: Како да сачува када је није сачувала..сада треба оружијем да чувамо..дипломатија је занемила....те демократске приче код мене више немају прођу.. Kliknite za proširenje... То је питање политичке воље власти у Србији. Али,нема неке везе са признавањем Абхазије или Осетије.
WEISHAUPT Iskusan Banovan Poruka 6.825 07.03.2008. u 05:26 - Abhazija #54 Ako je prizna većina zemalja pa neka prizna i Srbija. Kud svi tu i mali Mujo.
zike Elita Poruka 21.673 12.03.2008. u 00:03 - Abhazija #55 Ако би Србија признала Абхазију, аутоматски би дала повод другим земљама да признају Косово, па ви видите
Ако би Србија признала Абхазију, аутоматски би дала повод другим земљама да признају Косово, па ви видите