muškarci da li priznajete, poštujete muškarce koji se postave kao dominantni u društvu...? ono..kad se on smeje, svima smešno, kad je on besan svi besni...što bi vi urbani i fensi odozgo rekli - alfa mužjaci...?
za ženske pitanje dal više volite takve il one nenametljive, prosečne...?
Muškarac koji to ima nešto u sebi, nema potrebe da od sebe u bilo kom momentu pravi od sebe majmuna ili da tu sada nešto nagoveštava..to jednostavno iz njega "izbija" . Karakternost. Muževnost. Ko ima tu prirodnu crtu dominantnosti, to je kao i samopouzdanje - vrlo se brzo provali jer to lažnost ili urođena crta.
Volim onu dominaciju, gde on drži do sebe, ali gde nije egocentrik. Gde se zna, gde je granica, ali ima odvažnost i blagost u načinu.
Ja jednostavno volim ljude koji imaju karakter, gvozdena ruka u plišanoj rukavici. Znači, nepokolebljiv (ne zadrt i tvrdoglav ), snažan karakter (ne inatan) , već postojanost ali s blagom naraFi.
A, takvi su uvek blago nenametljivi jer sigurni u sebe, nemaju porebu da se ističu stalno i budu mirođija u svakoj čorbici, jer uvek znaju svoj mesto, domete, kvalitete i granice. Što sopstvenih, što tuđih u odnosu na sbe. Možda jesu za ostake neprimetni ali mom oku su uvek vidni. Jer ja samo takve vidim, u moru ovih kvazi alfi.
Takvi su za mene, ono što ja zovem..premija. Premijom. I ono što ja želim. Takvom ja mogu da pariram. Da ga pratim. Kao i on meni. Sve drugo me ne zanima. Nikada nije i nikada neće.