abeceda...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
muškarci da li priznajete, poštujete muškarce koji se postave kao dominantni u društvu...? ono..kad se on smeje, svima smešno, kad je on besan svi besni...što bi vi urbani i fensi odozgo rekli - alfa mužjaci...?
za ženske pitanje dal više volite takve il one nenametljive, prosečne...?

Jedno je ko je frajer i faca ovako, a drugo je neko ko se "duppeta" i izigrava opasnog momka, ili jeste faca a jos se kuurci time, to onda deluje bahato. Ako je ovo prvo, ok, postujem ga, k'o sto bi postovao i drugog coveka, ne da mu se uvlacim pod kozu. Ovim drugima moram da cutim, ali ih ne postujem kao ljude, stavise izbegavam takve.

Poslednja izmena:
Bitno je da se meni svidja pa sad dal ce neki da se majmunise :) ili da bude nenametljiv u drustvu manje je vazno.
Hocu da kazem moz da mi se svidi i jedan i drugi ili nijedan jer mi ovo opisano nije presudno.

muškarci da li priznajete, poštujete muškarce koji se postave kao dominantni u društvu...? ono..kad se on smeje, svima smešno, kad je on besan svi besni...što bi vi urbani i fensi odozgo rekli - alfa mužjaci...?

Muškarac koji to ima nešto u sebi, nema potrebe da od sebe u bilo kom momentu pravi od sebe majmuna ili da tu sada nešto nagoveštava..to jednostavno iz njega "izbija" . Karakternost. Muževnost. Ko ima tu prirodnu crtu dominantnosti, to je kao i samopouzdanje - vrlo se brzo provali jer to lažnost ili urođena crta.

Volim onu dominaciju, gde on drži do sebe, ali gde nije egocentrik. Gde se zna, gde je granica, ali ima odvažnost i blagost u načinu.

Ja jednostavno volim ljude koji imaju karakter, gvozdena ruka u plišanoj rukavici. Znači, nepokolebljiv (ne zadrt i tvrdoglav ), snažan karakter (ne inatan) , već postojanost ali s blagom naraFi.

A, takvi su uvek blago nenametljivi jer sigurni u sebe, nemaju porebu da se ističu stalno i budu mirođija u svakoj čorbici, jer uvek znaju svoj mesto, domete, kvalitete i granice. Što sopstvenih, što tuđih u odnosu na sbe. Možda jesu za ostake neprimetni ali mom oku su uvek vidni. Jer ja samo takve vidim, u moru ovih kvazi alfi.

Takvi su za mene, ono što ja zovem..premija. Premijom. I ono što ja želim. Takvom ja mogu da pariram. Da ga pratim. Kao i on meni. Sve drugo me ne zanima. Nikada nije i nikada neće.

:hvala:

Pa ja gledam da ispoštujem svakog mužjaka sa Alfom, ali Opel je majka :worth:

Ja najvolem kad iza mire, sto djavola vire...(kad ostanemo sami) :manikir:

ja dobijem zelju da takve prebijem...zinat...al ne mogu slaba sam bem ti

Мој ти науди... Миииисим што би се рекло :lol:

А што се теме тиче... Па види, ја волим да доминирам, и некад то радим свесно некад несвесно, али то није та халабука, и нисам непристојан да сад ја ту држим слово а остали ћуте, оно ћути мало, пусти друге да кажу нешто, можда чујеш нешто паметно, ретко али ипак дешава се.

Koje? Prve ili druge? Ja bi ove druge mogla glat da isprebijam ..:zcepanje:

ove prve koji se na silu da tako kazem kurrce, a i sto kazes ni ovi drugi nisu za bolje, mekusci bljak...al ne znam veca je fora ovog alfu pred betama prebiti... :aha:
ne volim kurrcenje
moze da bude nenametljivo neko dominantan, a ovo kao baja sam svi me slusaju brate ovo ono, ma motka

Poslednja izmena:
Jeco, lepo opisano, ali pomalo utopisticki :)

E, sad jel utopija Tomasa Mana ili će biti stvarnost buduća, videćemo. :D Pokazaće vreme. :) Ja najiskrenije verujem u to. A, sad hoću li imati sreću u pogledu , da i imam jednog dana takav karakter u nekom muškarcu, ostaje da vidimo. :)

Šalu na stranu, možda je prejaka ta reč, što sam je navela i upotrebila da opišem takve karakterne osobine u muškarca, ali zna se na šta sam mislila.

... ovi prvi klovnovi neki a drugi obicni ... gdje smo mi nebeski ? i nas neko voli valjda
i zasto nenametljivi nuzno moraju biti i prosjecni ... ja mislim da danas prosjecan znaci da se potura svagdje negdje ... dok nenametljivi mogu biti oni lucidni koji gledaju i sazaljevaju slucajeve, te cekaju neku normalnu priliku da mogu da ako nista ono bar da popricaju nesto normalno ...

pa muskarac po svojoj prirodi valjda jeste alfa, ali to nema veze sa kurcenjem, dokazivanjem itd, jer je to njegova sustina. a sad sto postoje razne tetkice, isfrustrirane betice, alfe u pokusaju koje ne shvataju da se time sto se trte i namecu kako su superiorni samo blamiraju, to je druga stvar...neshvacene duse valjda, sta znam. verovatno dobrim delom i posledica menjanja kulture, prihvatanja svakakvih suludih trendova kao po definiciji dobrih itd...

cisto retoricko pitanje pos nemas petlju da palamudis o tome :lol:

- - - - - - - - - -

ne bi ipak da svirokhurtzas u korist svoje stete izmedju ostalog
nema smisla da se tako diskreditujes
jel da :lol:

Back