aaaaaa?

charlston_6

Aktivan član
Poruka
1.129
prica je sledece

Pokusavam da pocnem da radim na Forex-u(trgovina valutama)Da bi poceo moram da uplatim neka sredstva na MOJ FOREX racun .Otisao sam u Raiffeisen banku otvorio devizni racun primio uplatu na njega i onda sam hteo da dopunim moj Forex racun.Dam im instrukcije za placanje koju sam dobio od na mail

Beneficiary FOREX CLUB INTERNATIONAL LIMITED

Beneficiary's address DRAKE CHAMBERS, TORTOLA, BRITISH VIRGIN I SLANDS

Beneficiary's Account

Beneficiary's Bank ARMBUSINESSBANK, Nalbandyan st.48, Yerevan, Armenia

SWIFT ARMNAM22

Intermediary Bank STANDARD CHARTERED BANK New York,NY,USA

SWIFT SCBLUS33

Account with Intermediary Bank
Details of Payment Replenishment of trading account No

kazu nevalja.......moram da dokazem da saljem pare na svoj racun
???????????????????????????posle toga sam ostao zbunjen i sa idiiotskim pogledom, kaze mi bankar okreni njih i neka ti posalju neki dokaz da je to tvoj racun??????
Zovem forex kazu mi da sam prvi koji ih to pita i da rade vec duze vreme ovako...:confused:

pare imam instrukciju imam u cemu je problem?
kakvo sad bre dokazivanje jel ovo neka srpska fora??
pare iz inostranstva sam slao dosta puta preko banaka i klasika kod nas ne mozee:dash:

ako neko vidi neki problem neka napise ja vise nista ne razumem u ovoj drzavi

Poslednja izmena od moderatora:
fora je u tome sto se FOREX Club reklamira preko banera a nisu sredili sa pravne strane kako da uplatis ili vrsis uplatu preko njih ili niko jos nije cuo ili ne zna za njih. Sto dalje od novcanih internet transakcija i nema da brines, slicno je i sa tvz Qvaucer-ima kupis dopunu u trafici i sta dalje niko ne zna da ti objasni (hteo sam da kupim rapid premium account) hteo sam a kad su mi "objasnili" odustao sam
naravoucenije NOVAC NE preko NETA

Veruj mi, to sto ti se desilo ide samo u tvoju korist. Ja sam sa trgovanjem Forexa i deonica radio 2 godine u Kanadi. Ima vise sanse da zaradis pare u kazinu nego tom trgovanju. Barem kada stavis zeton na rulet crveno crno sanse su 50%.

Back