A1 Neo24 paket, Samsung Galaxy A14

• Začetnik teme Začetnik teme Fakje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam 30GiB+10tiktok+10instagram za 1269 din mesecno mts..
Uvek kod svakog provajdera ima momenata gde su popusti,samo treba naleteti na njih.Ja sam licno traziopaket sa sto manje neta,jer ga ne koristin,samo u nekim slucajevima,neka pretraga,ali i to ide preko Wi Fi-ja,Inace imam 1,5 Gb neta,poruka iz paketa 400,5000 min. razgovora sa svim mrezama i neograniceni SMS prema svim mrezama i sada placam 540,25 mesecno.ne znam sigurno da li je na 6 meseci,ili cela godina,onda ide puna cena,duplo od ove.I ja zadovoljan.Nakupio 5 Gb neta,jer ne moze vise i ako mi zatreba,mogu koristiti.Mozda niste dobro razumeli,on ima i ratu za telefon u toj ceni.

Taj tel sam platio cerci oko 20000 din, a on ce 2800din godinu i po dana...
Paket ne vredi vise od 800din, ako i tolko...
Pa nece godinu ipo,ako godinu placa 1000 dinara.Znaci drugu godinu punu cenu.Uvek je telefon na rate skuplji nego sto vredi.Sta ces,tako nas navlace da umemo njihove proizvode.meni je ovo rata bez telefona,a kada mi zatreba kupicu sebi telefon koji meni odgovara,a ne ono sto oni nude.

Pa nece godinu ipo,ako godinu placa 1000 dinara.Znaci drugu godinu punu cenu.Uvek je telefon na rate skuplji nego sto vredi.Sta ces,tako nas navlace da umemo njihove proizvode.meni je ovo rata bez telefona,a kada mi zatreba kupicu sebi telefon koji meni odgovara,a ne ono sto oni nude.
Procitaj: 6 meseci 1000 a onda godinu i po po 2800. Tel se isplati za 10 meseci a onda jos 8 meseci placa visak...

Pa ne, ja sam gledao i cenu telefona, i jasna mi je matematika, ali sam totalno neupucen u uobicajene cene za pozive i poruke
Imas dovoljno minuta za razgovor,za mesec dana,a i dosta poruka mozes da posaljes.Inace kod svih provajdera je drugacija cena SMS poruka i cena minuta razgovora.Zovnes provajdera i pitas kolika je cena,prema drugim mrezama.U tvojoj mrezi je to sve besplatno.Plus,ako koristis Viber,ili WatsAp,to je sve besplatno i ne trosi ti iz paketa nista.Ja u Yetelu imam 5000 minuta u svojoj i prema drugim mrezama.SMS poruka neograniceno prema svim mrezama i 160 poruka u svojoj mrezi,a posto nisam potrosio,nakupilo se 400 poruka,koje nikada necu potrositi za mesec dan,jer koristim mnogo Viber.Tebi je u ceni najveca cena telefona,a ostalo nije skupo,ali ako je to tebi odgovaralo i ako ti je telefon dobar,mozes tu cifru redovno da placas,znaci da ti odgovara.Mozemo mi pisati sta je povoljnije,ili ne,ako si se ti naso u toj ceni,nema potrebe da se sekiras.Vidi pogledaj.Treba i A1 da ima svoju aplikaciju,gde mozes proveriti koliko minuta razgovora i poruka ti ostane mesecno.

Poslednja izmena:

Back