a..

gost 445101

zmajka
Poruka
45.745
.. šta vi mislite.. ovi ljisovci kad postave neku temu, pitanje, dilemu.. el to pitaju za sebe ili za nekog drugog?
el pišete više o svojim ili tuđim iskustvima.. ? i ako pišete o tuđim, zašto to radite.. ?

ne mislim nista i bas me briga dal pise o sebi ili o drugima
pisem vise o mojim al se sluzim i tudjim
pa nemam milion svoja iskustva, tako da...

Zavisi od teme, ponekad iz licnog iskustva a cesto iz tudjih..
Ali misljenja sam, ako neko otvori temu sa konkretnim pitanjem, u vecini slucajeva trazi odgovor za sebe. Mozda i gresim, ali cisto sumnjam...

.. šta vi mislite.. ovi ljisovci kad postave neku temu, pitanje, dilemu.. el to pitaju za sebe ili za nekog drugog?
el pišete više o svojim ili tuđim iskustvima.. ? i ako pišete o tuđim, zašto to radite.. ?

Mislim da je svaka tema lazna :aha: Da bi privukli paznju :mrgreen: Ja ne pisem niti otvaram teme jer nemam s kim da diskutujem :per:

Tema sluzi da privuces suprotni pol i da caskate :lol:

Okidač je verovatno lična priča ili naznake da će takva situacija postati lična. Nekada se tema otvara iz dosade, radi zabave, iz čiste znatiželje a da li je lična vidimo po načinu i intezitetu učestvovanja na temi od strane samog pokretača teme.
To i nije bitno, dobra tema je dobra tema i kada je lična i kada nije.

nebitno chijim, iskustvima koja mogu nekome biti od koristi
:rotf:

ne, ipak nije fer da budem ozbiljna

Back